Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 654191323

Derfor skal du fly med Qatar Airways

Hos Check Point Travel er vi stolte over å ha et nært samarbeide med det verdenskjente flyselskapet Qatar Airways. Qatar Airways tilbyr nemlig et produkt av høyeste standard, og det er mange fordeler ved å benytte dette flyselskapet når du skal ut i verden. I denne artikkelen kan du lese om alle fordelene.

Verdens beste i 2019

Qatar Airways kan skryte av å ha mottatt et hav av priser og utmerkelser i luftfartsbransjen i de siste årene. I 2019 ble de blant annet kåret til World's Best Airline av luftfartsguiden Skytrax – for 5. gang. Hvilken større anerkjennelse kan man få enn å bli kåret til de beste i verden?

Shutterstock 398598187

Qatar Airways – for deg som elsker luksus

I 2019 er Qatar Airways også blitt kåret til å ha World's Best Business Class – også av Skytrax. Det vil si, at Qatar Airways også er et ypperlig valg for deg som ønsker å reise med størst mulig komfort og få en behagelig og luksuriøs opplevelse på flyturen.

Qatar Airways Airbus A380 Business Class Luxury Seats. Airbus A380 Interior. Business Class Travel. Qatar Airways Business Class.

71 ukentlige avganger fra Skandinavia

I tillegg til de mange utmerkelsene, som er din garanti for en god flyopplevelse, er en av fordelene ved å fly med et stort selskap som Qatar Airways, at det er mange fly og dermed mange ukentlige avganger fra Skandinavia og ut i verden. De mange avgangene gir deg en fleksibilitet som gjør det lett å finne avreisedatoer som passer deg.

Shutterstock 628185983

Et stopp i den supermoderne lufthavnen i Doha | Problemfritt flybytte

Når du flyr med Qatar Airways, er det med et stopp i den topp moderne lufthavnen i Doha. Her finner du et hav av moderne butikker og restauranter, og det er lett å finne fram til din gate og komme med det neste fly ut i verden – enten du er på vei til Thailand, Bali, Vietnam eller et annet fantastisk sted. 

Doha Lufthavn Qatar Hub

Ingen skjulte gebyrer

Når du reiser med Qatar Airways, er det ingen skjulte gebyrer. Det betyr, at den prisen du ser, er den du skal betale. Alle måltider, drikkevarer og online innsjekking er inkludert i prisen. 

Dessuten er bagasjereglene hos Qatar Airways veldig generøse. 30 kg innsjekket bagasje er tillatt når du flyr på økonomi-klasse og 40 kg på Business Class.

Shutterstock 684501739

Opplev hele verden med Qatar Airways

Qatar Airways er ikke bare en av de mest anerkjente spillerne på det internasjonale flymarkedet – de er også en av de største når det kommer til antall destinasjoner. Du kan, i skrivende stund, fly til mer enn 160 destinasjoner med Qatar Airways.

QR Logo Horizontal White

Reis med Qatar Airways og Check Point Travel

Vi har fornøyelsen av å kunne tilby deg å fly med Qatar Airways på flere av Check Point Travels reiser. Her nedenfor finner du et lite utvalg av dem. Book direkte her på hjemmesiden.    

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dager

BRA FOR VINTEREN

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Krabi og Koh Mook
  • 7 netter på 4-stjerners resort i Ao Nang
  • Nær strand, butikker og restauranter
  • 5 netter i lekker bungalow på Koh Mook
  • Paradisisk øy med blått vann og vaiende palmer
  • Tid til avslapping, snorkling og eventyr
  • Inkludert fly, hotell, transport og frokost

NOK 18 450

Fra NOK 17 550

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dager
Det beste av Vietnam
  • Stemningsfulle gater og vakre templer i Hanoi
  • Overnatt på Ha Long-bukten i tradisjonell djunke
  • Keiserbyen Hué og Den forbudte lilla by
  • Strandliv og historisk sjarm i hyggelige Hoi An
  • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
  • Inkludert fly, hotell, frokost, bil og sjåfør

Fra NOK 22 350

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Skytrax 219

Les mer