Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +

Khao Lak - En nydelig strandby

Ta en strandferie i vakre Khao Lak. Her aner du den spirende turismen, som blant annet gjør at det er ganske mange butikker, supermarkeder og restauranter du kan benytte deg av i byen, som huser godt over 5000 innbyggere.

Tar du deg en tur rundt i nærområdet finner du små koselige landsbyer, hvor folk i hovedsak livnærer seg av fiske og jordbruk.

KHAO LAK - Her får I flotte sandstrande, der ikke er plastret til i liggestole. Glæd jer!

Opplevelser i og rundt Khao Lak

Khao Lak inviterer til mange spennende opplevelser. Du kan nyte ren avslapning på de deilige strendene med den myke sanden, men det er også mange andre alternativer.

Trenger du å oppleve noe etter noen avslappende dager på stranden, så er det mange muligheter for det. Ikke langt fra Khao Lak ligger en av Thailands vakreste nasjonalparker, Khao Sok. Her kan du blant annet gå fotturer, seile på en flåte og besøke den luksuriøse teltleiren Elephant Hills.

Et annet spennende alternativ er å snorkle ved de små øyene utenfor kysten, hvor du kan nyte vakre korallrev og se fargerike fisker eller hva med å kombinere Khao Lak med noen dager på den uberørte tropiske øya Koh Kho Khao?

Er du interessert i å høre mer om Khao Lak og reisemulighetene i området kan du ringe 86137744 eller send en reiseforespørsel

TELTLEJR - Ved Hin Tok River Camp kan I ligge i en pool med naturligt vand og se ud på floden og de skovklædte bjerge, Check Point Travel

15

dager

BRA FOR VINTEREN

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Bangkok, River Kwai og Khao Lak
  • 3 netter på 4-stjerners hotell i Bangkok
  • 1 natt i Hin Tok River Camp i luksustelt (inkl. helpensjon)
  • 1 natt på husbåthotell på River Kwai (inkl. helpensjon)
  • Fantastisk natur og spennende krigshistorie
  • 7 netter på 4-stjerners strandresort i Khao Lak
  • Inkludert fly, transport, hotell og flere måltider

NOK 20 750

Fra NOK 20 250

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn