Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
SVL-Marco1.jpg
Koh Mook

Koh Mook - En tropisk øy i en klasse for seg

Koh Mook er en av våre absolutte favoritter blant øyene i den sørlige thailandske øygruppen. Bare å ankomme Koh Mook er en opplevelse. Øya reiser seg fra det turkisblå vannet i Andamanhavet som en frodig grønn oase med dramatiske klipper, svaiende palmer og hvite sandstrender. Koh Mook er øya på postkortet; innbegrepet av en thailandsk paradisøy.

Snorkleturer og paradisstrender

Skulle tiden på stranden bli for lang, kan du utforske øya, som har to små landsbyer, dra på båtturer og snorkleturer eller besøke The Emerald Cave, Emerald Cave. Her, når det er lavvann, kan du svømme gjennom en 80 meter lang tunnel, som fører inn i en lagune med en kritthvit sandstrand. Totalt sett inviterer imidlertid Koh Mook til ren avslapning, og øya fungerer derfor godt i kombinasjon med enten bydager i Bangkok eller stranddager i Krabi, som også byr på spennende opplevelser i nærområdet.

Hvis du vil vite mer om Koh Mook eller våre andre turer til Thailand, kan du ringe oss. Du kan også få et tilbud på en av våre turer til Koh Mook ved å sende oss en forespørsel.

Send forespørsel

Sivalai_Hytter paa stranden_ 010.jpg

15

dager

BRA FOR VINTEREN

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Krabi og Koh Mook
  • 7 netter på 4-stjerners resort i Ao Nang
  • Nær strand, butikker og restauranter
  • 5 netter i lekker bungalow på Koh Mook
  • Paradisisk øy med blått vann og vaiende palmer
  • Tid til avslapping, snorkling og eventyr
  • Inkludert fly, hotell, transport og frokost

NOK 18 700

Fra NOK 17 800

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn