Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_241066516 Mini cute pickup drive on the bridge over the sea at Koh Yao Yai, Phang Nga province of Thailand.jpg

Koh Yao Yai - Nydelige strender

Kho Yao Yai ligger midt i Phang Nga Bay ca. 30 minutters seiling fra Phuket og derfra ca. 2 timer til Khao Lak i Thailand. Den frodige øya er dekket av kokosnøttplantasjer, mangrover og nydelige hvite sandstrender, hvor det er gode muligheter for å slappe helt av.

Fordelt utover øya ligger små koselige landsbyer, og det er rimelig tilgang på restauranter og små butikker. Befolkningen lever først og fremst av fiske og jordbruk, og tempoet i de små landsbyene er veldig avslappet.

For den besøkende er det lett å komme seg rundt på øya for å oppleve de ulike strendene og restaurantene, men har du mot til flere, arrangeres det båtturer og snorkleturer til de omkringliggende småøyene.

MIDDAG OG SOLNEDGANG - På Moracea by Khao Lak Resort kan I nyde en middag med udsigt til solen, der forsvinder i havet, Check Point Travel

Feriested på Koh Yao Yai

På Koh Yao Yai har vi en fast avtale med Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa. Det er en helt spesiell opplevelse å bo her. Dette 5-stjerners feriestedet ligger i et luksuriøst Supreme Deluxe Seaview-rom, høyt plassert på en frodig klippeside med fantastisk havutsikt. Stedet inviterer til å slappe av og nyte de vakre omgivelsene.

Snorkling og kajakkturer

Skulle tiden på stranden bli for lang, kan du for eksempel gå på oppdagelsesferd i havkajakk langs øyas frodige mangrovebredder. Eller du kan snorkle på øyene i Ao Nang Bay.

Få et tilbud på en ferie på Koh Yao Yai ved å sende en reiseforespørsel.

Send reiseforespørsel