Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
2018-02-09 Seychellerne (44).JPG

Lotte og Erling på Seychellene: "Ikke noe som heter stress"

Lotte lauritzen.jpg

Lotte og Erling Lauritzen er trofaste kunder hos Check Point Travel. Sist gang var ekteparet på Øyhopping på Seychellene - og de nøt de vakre tropeøyene med den avslappede stemningen.  

MFI.jpg

 

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

Spesielle Seychellene

De var veldig glade og fornøyde, Lotte og Erling Lauritzen, når Check Point Travel snakket med dem etter ferien de hadde hatt på Seychellene. 

"Det er så vakkert alle steder, og det er ikke noe som heter stress."

Lotte og Erling var veldig begeistret for Seychellene - og glade for reisearrangementet underveis.

"Alt har fungert som det skulle, og vi fikk veldig god service av Check Point Travels samarbeidspartner, som har stått klar på alle hotellene." 

390_IMG12 Bay Of Anse Lazio_3872x2592.jpg

Magiske Mahé

Lotte og Erling begynte reisen med fire dager på øya Mahé. Her bodde de på det hyggelige hotellet Anse Soleil Beachcomber, som er spesielt utvalgt av Check Point Travel.

"Anse Soleil Beachcomber var helt supert. Hvilken utsikt, og stranden er bare fantastisk. Hele stedet er så flott og medarbeiderne er veldig hyggelige"

Fra hotellet dro ekteparet på oppdagelse rundt på øya.

"Vi leide en bil med guide og kjørte rundt på hele øya. Det var en fantastisk tur. Vi avsluttet på et rom-destilleri. Det er en veldig god tur, som vi kan anbefale."

Lotte og Erling var også innom hovedstaden.

"Victoria er en spennende by å besøke - så flott. Her er mange fine gamle bygninger, og byen er helt klart verdt et besøk."  

shutterstock_616697855.jpg

La Digue - kjempeskilpadder, barbecue og privat strand

På La Digue hadde Lotte og Erling noen deilige dager på hotellet La Creole.

"Vi hadde vårt eget lille hus med terrasse - det var supert. Vi ringte og bestilte frokost, som ble servert på terrassen – veldig behagelig. Hotellet hadde en flott hage med fakler om kvelden, og en lekker privat strand med liggestoler. Vi ble til og med kjørt til en restaurant en kveld, i deres private golfbil - det var virkelig service."

På La Digue besøkte ekteparet det meste av øya.

"Vi leide sykler og var rundt på hele øya. Vi så et brudepar på en gammel oksekjerre, og vi besøkte en restaurant på toppen av et fjell, hvor vi også så storflaggermus - fantastisk. Vi syklet også til nordkysten langs strendene. Det var så flott."

"Vi var også på en tur med katamaran, som var et av feriens absolutte høydepunkter. Vi dro til "skilpaddeøya", og på veien dit kunne man snorkle og bade. Ombord fikk vi barbecue – en stor buffet med kjøtt, fisk og salat. Og vi kan love dere at badevannet var helt turkist og klart, så bildene lyver ikke."

"Selve møtet med skilpaddene var også en stor opplevelse. Å kunne gå rundt mellom 150 år gamle dyr er helt ubeskrivelig. Det var virkelig en opplevelse. Og guidene var veldig gode til å fortelle."

shutterstock_691390909 Seychelles has a lot of islands. So, one best ways to connect are boat.jpg

Praslin | Regnskog og verdens beste strand

Reisens siste del var på øya Praslin. 

"Her leide vi også en bil med guide - og var hele øya rundt. Vi opplevede den vakre naturen, blant annet den fantastiske regnskogen Vallée de Mai, hvor det lever sjeldne svarte papegøyer, som bare finnes på Seycellene. Vi så også alle de forskjellige palmeartene. Absolutt verdt et besøk."

Også på Praslin var ekteparet glade for innkvarteringen. De skulle ha bodd på det hyggelige, familiedrevne hotellet Les Lauriers Hotel & Restaurant, men flyttet til et annet hotell, siden Lotte ikke likte kattene som gikk rundt ved det første hotellet. CPT hjalp med å bestille et nytt hotell, og her var Lotte og Eigil glade for å være de siste dagene.

"Vi bodde ved verdens beste strand. Den var virkelig skjønn. Og også her fikk vi en enestående service. Til slutt ble vi kjørt til øyas hyggelige lufthavn, og fløy hjem via Paris."  

shutterstock_401840356 Valle de Mai.jpg

Få tilbud på reise til Seychellene

Nedenfor kan dere se den turen som Lotte og Erling var på.

shutterstock_153086123.jpg

15

dager

BOOK ONLINE

SPAR 500 KR.

Øyhopping på Seychellene
  • Opplev tre helt forskjellige øyer
  • Opphold på tre stemningsfulle mini-hotell
  • Nyt øyenes vakre strender
  • Dra på snorkeltur og opplev livet i havet
  • Utforsk regnskogene på Mahé og Praslin
  • Møt kjempeskilpaddene på Ile de Curieuse

Fra NOK 31 800

Pris per person ved 2 voksne