Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
IMG_5789.JPG

Mai Chau Eco Lodge

Selv på avstand kjenner man roen som hviler over dette herlige stedet. Den klassiske arkitekturen. Variasjonen i vegetasjonen. De små stiene mellom hyttene. De bølgende grønne rismarkene som omgir stedet. Den høye servicenivået og den utmerkede maten. Mai Chai Eco Lodge er en fantastisk ferieopplevelse som allerede begynner å sette sitt uforglemmelige preg på den besøkende, når man ved ankomsten blir servert en forfriskende velkomstjuice og en fuktig klut for å tørke svetten av pannen. På Mai Chau Eco Lodge går alt ganske enkelt opp i en høyere kvalitetsenhet.

John i Mai Chau

John Lau Jensen (Manager Sales & Production) har reist intensivt over det meste av Vietnam. Fra de ukjente dalstrøkene i Ha Giang i nord, via de historiske byene Hué og Hoi An sentralt, til det pulserende Mekong-deltaet i sør. Men nylig var det igjen tid for å besøke en av favorittene - Mai Chau Eco Lodge i dalen med samme navn. Her er et par av Johns observasjoner:

Muligheter for de aktive

Det inkluderte utfluktsprogrammet i det nordlige og sentrale Vietnam inkluderer både sykkelturer og fotturer til noen av dalens små, sjarmerende landsbyer, hvor innbyggerne gjerne inviterer deg på en kopp te i deres tradisjonelle pålehus. Området er relativt flatt, så alle har mulighet til å delta, samtidig som programmet kan tilpasses individuelt ambisjonsnivå og interesser.

Sykler og sykkelhjelmer er tilgjengelige gratis, slik at du selv kan utforske området hvis du ønsker flere opplevelser.

Bli med på en sykkeltur til flere av områdets små landsbyer, der den lokale guiden vil fortelle om livet på landet, deres tradisjoner og næringsliv. Hvis du er heldig, kan du bli invitert inn på en kopp te og en god historie. Området er relativt flatt, og med syklene er det enkelt å komme seg rundt mellom de mange landsbyene samtidig som du kan nyte de vakre omgivelsene og møte de lokale på øyehøyde, enten de jobber i rismarkene, er på vei til og fra skolen eller bare sitter i skyggen av et tre og nyter livet.

Et unikt tilfluktssted for par

Hvis dere reiser sammen som par, danner Mai Chau Eco Lodge den perfekte rammen for noen dager i paradis. Kombiner det spennende utfluktsprogrammet med en velfortjent behandling eller massasje i stedets avslappende spa. Nyt en forfriskende dukkert i bassenget eller få servert en kjølig drink på deres private terrasse med utsikt til rismarkene. Vurder å ta en ekstra overnatting, slik at dere har en hel dag til å bare nyte roen og hverandre.

En oase for barnefamilier

Hvis dere reiser sammen som familie, vil Mai Chau Eco Lodge også være et perfekt utgangspunkt for en introduksjon til det landlige Vietnam i trygge og fascinerende omgivelser. Utfluktsprogrammet kan tilpasses barnas alder og humør. Bassengområdet er romslig og perfekt for avslapning. Restauranten serverer mange spennende lokale og vietnamesiske retter, og vil være en fin introduksjon til det vietnamesiske kjøkken for alle.

Det er ingen tvil om at Mai Chau Eco Lodge er et av de mest vellykkede, sjarmerende og uforglemmelige hotellene i det nordlige Vietnam. Det høye servicenivået, de luksuriøse rommene, det fantastiske kjøkkenet, den eventyrlige beliggenheten og stemningen - roen - alt bidrar til å gi en opplevelse utover det vanlige. En opplevelse som er sterkt vanedannende.

Les mer om resortet Mai Chau Eco Lodge her.

Reis med Mai Chau Eco Lodge

MAI CHAU - Her kan I opleve landlivet på nærmeste hold. Nætterne tilbringer i på Mai Chau Eco Lodge, som I kan se på billedet, Check Point Travel

15

dager
Natur, kultur og landsbyliv i Vietnam
  • Kultur og natur i den vakre Mai Chau-dalen
  • Hanoi, Hué og avslapping i Hoi An
  • Sykkelturer, vandreturer og fargerike markeder
  • Etnisk folkemusikk, frodige rismarker og små landsbyer
  • Keisernes Vietnam, palass og vakre gravsteder
  • Inkludert fly, hotell, frokost, bil og sjåfør

Fra NOK 24 200

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Det-autentiske-vietnam---hero-desktop.jpg

15

dager
Det autentiske Vietnam
  • Livlige gater og vakre templer i Hanoi
  • Rismarker og landsbyliv i Mai Chau-dalen
  • Bambusskoger og vandreturer i Pu Luong
  • Klippeformasjoner og verdensklasse i Ninh Binh
  • 3-dagers cruise i den eventyrlige Ha Long-bukten
  • Inkludert fly, hotell, frokost, bil og sjåfør

Fra NOK 26 400

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn