Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 1872647371
Opplev Lombok

Opplev Lombok ved Bali

Lombok er en øy kjent for sin naturlige skjønnhet, varme gjestfrihet og spennende eventyr. Fra fjelltopper til hvite sandstrender og kulturopplevelser byr Lombok på en rekke opplevelser som tar pusten fra deg.

Mount Rinjani

Et av høydepunktene på Lombok er å bestige Rinjani-fjellet, en aktiv vulkan og øyas høyeste fjell. En fottur til toppen av Rinjani vil belønne deg med en fantastisk utsikt over den vakre kratersjøen og landskapet rundt. Du kan også utforske området rundt Mount Rinjani, inkludert de fantastiske Sendang Gile- og Tiu Kelep-fossene, som er innrammet av frodig regnskog og er et perfekt sted å kjøle seg ned etter en fottur.

View From Senaru Rim

Krystallklart vann og fascinerende undervannsliv

Lombok er også kjent for sine fantastiske strender. Fra de uberørte hvite sandstrendene på Gili-øyene til den bortgjemte og naturskjønne Mawun-stranden, er det mange steder å nyte solen og havet. Du kan snorkle eller dykke i det krystallklare vannet og utforske det fascinerende undervannslivet, inkludert fargerike koraller og tropiske fisker.

Lombok 5384867 1280

Kultur og tradisjoner

For de som er interessert i kultur og tradisjoner, tilbyr Lombok også en rik arv. Besøk den tradisjonelle landsbyen Sasak hvor du kan oppleve det lokale landsbysamfunnet og lære om den lokale kulturen og livsstilen. Du kan også besøke det vakre Pura Lingsar, et hinduistisk tempel som er et viktig religiøst sted for både hinduer og muslimer på øya.

Shutterstock 1339566653

Avslapning

Lombok er også et ideelt sted å slappe av og skjemme bort deg selv. Unn deg selv en avslappende massasje, yogaøkt eller en dukkert i de naturlige varme kildene i Benang Stokel. Du kan også dra på en tradisjonell Sasak spa-opplevelse og bli bortskjemt med lokale urter og teknikker som vil etterlate deg uthvilt og avslappet.

778454A0 06D5 11Ea B14d Efa29a2dac68 1573732449 Large

Lombok tilbyr et vell av opplevelser for reisende, enten du er interessert i eventyr, avslapning eller kulturell oppdagelse. Med sin naturlige skjønnhet, rike kultur og vennlige lokalbefolkning, vil Lombok garantert etterlate deg inspirert og fascinert. Så gå og opplev den utrolige Lombok!