Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_119499910 Beautiful sea and coastlines of Gili Meno, Indonesia..jpg

Erfaringer på Nusa Penida

En perle av en øy utenfor kysten av Bali, Indonesia, Nusa Penida tilbyr en uforglemmelig opplevelse for eventyrlystne reisende. Med sine ville og uberørte landskap, kritthvite sandstrender og dypblått hav er denne øya et paradis for natur- og kulturentusiaster.

Storslått kystlinje

En av de mest fantastiske opplevelsene på Nusa Penida er å utforske øyas praktfulle kystlinje. Fra de dramatiske dinosaurlignende klippene på Kelingking Beach til det krystallklare vannet i Angel's Billabong og Broken Beach, vil du bli overrasket over den rå skjønnheten øya har å tilby. Ikke glem kameraet ditt, siden hvert hjørne av Nusa Penida er et postkortverdig bilde.

7D1fa341 E98a 4A76 A9b3 597Eb7bb77a0

Gode ​​muligheter for snorkling

Et av høydepunktene til Nusa Penida er også muligheten til å svømme og snorkle med majestetiske manta-rokker. Ta en båttur til Manta Point, hvor du kan komme nært og personlig med disse fascinerende sjødyrene og oppleve et uforglemmelig dykke- eller snorkleeventyr.

B433afdf92ce53454eb88856fc20a4a8

Fotturer med flott utsikt og fossefall

For de som er klare til å utforske det indre av øya, tilbyr Nusa Penida et vell av storslått utsikt og fossefall. Besøk f.eks. den vakre Atuh-stranden, hvor du kan slappe av på den bølgende sanden og nyte den spektakulære utsikten over det krystallklare havet. Ta også en fottur til Kelingking Cliff for å beundre den fantastiske utsikten over det bølgende havet og dramatiske fjellformasjoner.

Kelingking Hill

Den tradisjonelle Nusa Penida

Nusa Penida er også rik på kultur og lokal sjarm. Besøk f.eks. Pura Goa Giri Putri, en hellig hinduisk hule hvor du kan oppleve den lokale spiritualiteten og beundre de vakre seremonielle tilbudene. Du kan også besøke tradisjonelle landsbyer som Ped, hvor du kan lære om øyas rike kultur og daglige liv.

5A670d43 1093 4Ae3 A6ce 0F8d9df05b2d

Opplevelsene på Nusa Penida er en sann fest for sansene, fra den ville naturen til den lokale kulturen. Enten du er interessert i eventyr, avslapning eller kulturell oppdagelse, vil Nusa Penida gi deg uforglemmelige minner og en dyp beundring for denne fantastiske øya. Så pakk ryggsekken, ta med kameraet og dra på en unik reise til Nusa Penida!