Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_380725909 Pura Ulun Danu Bratan, Hindu temple on Bratan lake landscape, one of famous tourist attraction in Bali, Indonesia.jpg

Reis til Bali 2023

Reis til Bali i 2023 og få uforglemmelige opplevelser. I 2023 har vi et vell av gode muligheter i det populære reiselandet.

Vi har en rekke unike og billige reiser, satt sammen med største omhu fra våre egne favorittopplevelser, og vi har selvfølgelig alltid forslag og gode ideer til deg.

Shutterstock 684274432

Se et utvalg av våre reiser til Bali her

UDARA (6)

17

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Bali i egen Villa
  • 4 netter i Jimbaran på boutique-hotellet Balquisse Heritage Hotel****
  • Lokale markeder, nydelig strand og deilige sjømatretter
  • 5 netter i Ubud med din egen villa på Blue Karma Dijiwa****
  • Bredt utvalg av utfluktsmuligheter og aktiviteter
  • 5 netter i Pemuteran i din egen strandvilla på Amertha Bali Villas***+
  • Avslapping på stranden og utmerket snorkling
  • Inkluderer fly, hotell, transport og frokost
  • Fra NOK 25 500

    Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
    Se reisen

    Besøk templer og helligdommer i 2023

    En av de beste måtene å oppleve Balis kultur på er ved å besøke de mange templene og helligdommene spredt rundt på øya. Her kan du beundre den vakre arkitekturen og være vitne til lokale ritualer og seremonier som har funnet sted i århundrer. Det er også en god idé å delta i en balinesisk danse- eller musikkforestilling, som er fylt med fargerike kostymer, tradisjonelle instrumenter og fortellinger om balinesisk historie og mytologi.

    Les mer om Balis templer her!

    B667788d Ebdf 4B27 8Bab 22Bc59175055

    Opplev balinesisk håndverk i 2023

    En annen måte å oppleve Balis kultur på er ved å utforske dens kunst og håndverk. Balineserne er kjent for sine dyktige kunstnere og håndverkere som lager alt fra malerier og skulpturer til tekstiler og smykker. Du kan besøke lokale markeder og gallerier for å se arbeidet deres og kanskje til og med kjøpe noen suvenirer med hjem.

    shutterstock_662406640 Colorful Sarongs on Sale in the Market at Ubud in Bali, Indonesia.Traditional Batik Sarong in Asian.jpg

    Smak av Bali

    Mat er også en viktig del av Balis kultur og du vil snart oppdage at balineserne er matelskere. Kjøkkenet deres er fullt av smakfulle retter laget med ferske, lokale råvarer og krydder. Prøv noen av de lokale spesialitetene som Nasi Goreng (stekt ris), Gado Gado (grønnsaksrett) eller Satay (grillede spyd).

    shutterstock_484384897 Delicious meal of Bali.jpg

    Når i 2023 skal du besøke Bali?

    Bali er en øy i Indonesia som ligger i den tropiske klimasonen, noe som betyr at det er varme temperaturer og høy luftfuktighet året rundt. Det er to hovedsesonger på Bali: den tørre sesongen, som vanligvis varer fra april til oktober, og den våte sesongen, som varer fra november til mars. I den tørre årstiden er det mindre sjanse for regn og temperaturen er litt lavere enn i den våte årstiden.

    Den beste tiden å reise til Bali værmessig er i sommermånedene mai, juni, juli, august, september eller oktober.

    Les mer om Balis vær her!

    Bestill nå og få billige reiser til Bali i 2023

    Hvis du vurderer en reise til Bali i 2023, kan du like gjerne få en bestilling med en gang. Jo tidligere du bestiller reisen, jo flere – og jo billigere – alternativer har du. De populære hotellene og billige flyreisene blir utsolgt før du har sett deg rundt – så hvorfor skulle ikke du være den som får de beste og billigste setene i 2023?

    Nedenfor kan du se noen gode tilbud på reiser til Bali i 2023. Er du interessert i å høre mer om mulighetene for å reise til Thailand, send oss ​​en reiseforespørsel eller ring: 86137744.

    Send reiseforespørsel

    Les mer