Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 790184866

Reis til Cuba 2023

Vurderer du en tur til Cuba i 2023, så har du kommet til rett sted. Hos Check Point Travel har vi et stort utvalg og lang erfaring med å lage turer til det eksotiske og vakre landet.

Reis til Havanna i 2023

På enhver tur til Cuba er et besøk til Havana et åpenbart høydepunkt. Her kan du oppleve de amerikanske bilene rulle rundt i de brosteinsbelagte gatene mellom vakre, gamle bygninger. Livet i gatene er unikt i denne byen. Det blir dans, liv og smil i Havana by. Du opplever Havana på flere av våre turer til Cuba. Ta for eksempel en tur på Best of Cuba. På denne turen bor du sentralt i byen og kan enkelt utforske byens hemmeligheter og sjarm.

Havana (6)

Se et utvalg av våre reiser til Cuba her:

Cuba med bus og casa MAIN.jpg

15

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Cuba med buss og casa
  • Kultur og historie i Havanas gamle bydel
  • Tobakksplantasjer i naturskjønne Viñales
  • Kolonitidsstemning i vakre Trinidad
  • Flotte strender, brosteinsbelagte gater og landsbyliv
  • Privat innkvartering hos gjestfrie cubanere
  • Inkludert fly, B&B (casas) og transport

Fra NOK 21 150

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Det bedste af Cuba main.jpg

15

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Det beste av Cuba
  • Bo i hjertet av Havanas historiske bydel
  • Flott natur og tobakksbønder i Viñales
  • Fransk kolonitidshistorie i havnebyen Cienfuegos
  • Musikk og stemning i Cubas vakreste by, Trinidad
  • All inclusive strandhotell ved Det karibiske hav
  • Inkludert fly, hotell, busstransport og flere måltider

Fra NOK 23 750

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Reis til Viñales i 2023

Mange av våre kunder som har bestilt en reise til Cuba i 2023 har valgt å besøke Viñales. Det er her tobakken til landets verdenskjente sigarer vokser, og det er en stor opplevelse å besøke bøndene og se dem i arbeid. I Viñales kan du velge å bo på en casa particulieres, en slags bed and breakfast, og på den måten komme virkelig tett på den lokale cubanske befolkningen. Du kan også ri i områdets vakre natur, der kalksteinsfjell skyter opp mellom tobakksåkrene.

Vinales (1)

Trinidad i 2023

Trinidad er en perle uten sidestykke. Den gamle kolonibyen byr på så mye atmosfære og sjarm at det er vanskelig å ikke falle for den. I 2023 vil du her kunne se koselige restauranter, små lokaler hvor lokalbefolkningen danser salsa og musikken flyter. I Trinidad kan du også beundre de små pastellfargede husene som bryter opp gatebildet, og like utenfor byen venter den vakre naturen.

Shutterstock 404100160 Trinidad Cuba

Cubas strender i 2023

En god tur til Cuba i 2023 kan lett inkludere noen dager på stranden. Cuba har et hav av vakre strender, så det er bare å velge. Det er utmerkede strender flere steder på Cubas nordkyst, og så er det de på sørsiden. Her er det for eksempel Playa Giron ved Grisebukta. Det er ikke mange turister her, og det er mulighet for utmerket snorkling og dykking. Du besøker Playa Giron på Viva Cuba! En annen vakker strand er Playa Ancón, som ligger ved Det karibiske hav – et kvarters kjøretur fra Trinidad. Her kan du koble av og fordøye opplevelser etter en spennende tur på Cuba i 2023. Eller du kan ta noen dager med soling halvveis i en tur på Cuba. Besøk for eksempel Playa Ancón på vår populære tur – The best of Cuba.

Beautiful Tropical Beach At The Caribbean Island Shutterstock 49204522 (1)

Send en forespørsel - og reis til Cuba i 2023

Vil du vite mer om mulighetene for å reise til Cuba i 2023, ikke nøl med å sende en reiseforespørsel og få et uforpliktende tilbud.

Send reiseforespørsel