Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_1278382768.jpg

Sanur - Turer og utflukter

Sanur er utvilsomt et av Balis mest populære ferieområder. Når du besøker Sanur på Bali, er det nærliggende å ha noen av de mange spennende opplevelsene som området har å by på. Du kan f.eks. ta en tur til Nusa Penida eller Nusa Lembongan. Du kan også oppleve Bali under lavvann på en snorkletur. Vi har valgt ut en håndfull turer som vi kan anbefale deg å besøke Sanur på Bali.

Turene som vises kan kjøpes fra vår partner, GetYourGuide. Du bestiller plass på en tur ved å klikke på den. Les mer om regler/vilkår nederst på siden.

Turer og utflukter - Våre forslag

Hvordan bestille

Hvis du ønsker å bestille en av turene som vises, klikk på den. Du kan da se priser, velge datoer og gjøre en påmelding og betaling.

Du kan se detaljer om hentested og tidspunkt for turene når du bestiller. Varigheten på turene vises også, og du kan også se vilkår for avbestilling.

Det med liten skrift: Check Point Travel samarbeider med GetYourGuide, som er ansvarlig for formidlingen av alle turene og utfluktene som vises. Dersom du har spørsmål om bestillingen din, ønsker å endre bestillingen din, eller opplever problemer ved bestilling av turen eller i forbindelse med selve turen, må du kontakte GetYourGuide eller leverandøren av turen direkte. Kontaktinformasjon vises i bestillingen din.