Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Sequoia National Park (1)

Sequoia National Park

En gigantisk ettermiddag i Sequoia nasjonalpark

Mand ved Sequoia i Sequoia NP - shutterstock_221462002.jpg

Fra Three Rivers følger du riksvei 198. Du kjører på en vei som slanger seg gjennom de skogkledde fjellene med kolossale graner på begge sider. I en hårnålssving dukker plutselig hele landskapet opp i frontruten før du kjører tilbake inn i kjempeskogen. Du kan forstå hvorfor denne veien har fått kallenavnet Generals Highway.

Det er bare 40 kilometer fra Three Rivers til Giant Forest Museum, men de svingete veiene og den fantastiske naturen bremser deg ned. Det er faktisk greit, for da kan du ha alt med deg.

Generals Highwai i Sequoia NP - shutterstock_747754831.jpg

Lær historien til disse mammuttrærne på Giant Forest Museum før du går på stiene i skogen. Et av de aller beste stedene å oppleve de enorme trærne er i Giant Forest, som ligger ganske nær museet. Du vil føle deg bitteliten når du går langs stiene i Kjempeskogen mellom 80 meter høye kjempegraner som har en midjebredde på 20-25 meter. Det største av trærne er General Sherman. Det er også absolutt verdt å se, selv om det er litt innkjørt. Sequoiaens konge stiger 84 meter opp i den blå himmelen, og turen rundt stammen er 31 meter.

Sequoia state forest 2.jpg

Ettermiddagsturen kan passende rundes av med en kjøretur ned Crescent Meadow Road til Moro Rock. Hvis du har mot til å klatre opp den 400 meter lange trappen som fører opp til toppen av klippen, vil du bli belønnet med en enestående utsikt over Great Western Divide. Har du dårlige bein er det en strabasiøs tur. Men de fleste vil føle at det er verdt all innsatsen.

Moro Rock i Sequoia NP - Rute til udsigtspunkt - shutterstock_670624609.jpg

Før du igjen setter kursen mot Three Rivers, legg deg forbi Tunnel Log, som ligger i nærheten. Her falt et av de store trærne for år siden over veien, og da lagde de rett og slett en tunnel gjennom stammen på treet. Et åpenbart fotostopp.

Bil gennem Tunnel Log i Sequoia NP - shutterstock_544562563.jpg

Hvis du er interessert i en reise til USA hvor du kan oppleve Sequoia National Park, ta kontakt med oss.

Bestill et tilbud