Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +

Trinidad - En koselig koloniby

Under en tur på Cuba er et besøk i den gamle kolonibyen Trinidad en stor opplevelse. Byen inneholder blant annet fascinerende spor fra tiden under spansk styre.

I Trinidad kan du for eksempel oppleve den vakre, gamle Plaza Mayor, som er omgitt av praktfulle herskapshus og elegante hus bygget av spanske sukkerbaroner i kolonitiden – da Trinidad var en av Cubas rikeste byer. Du kan også ta en tur i de brosteinsbelagte gatene langs lave, pastellfargede hus, nyte et godt måltid på en av de koselige restaurantene og oppleve de danseglade cubanerne slippe løs på et av de livlige musikkstedene.

I det tidligere klosteret, San Francisco de Asís, kan du besøke det som i dag er et museum for de av byens innbyggere som falt i den revolusjonære kampen mot Batista eller under krigen i Angola. Fra museet kan du gå opp til et klokketårn, hvorfra du kan nyte en unik utsikt over byen og det omkringliggende landskapet.

I Trinidad kan du også følge i fotsporene til piratene som herjet og plyndret området på 1700-tallet. På piratenes hjemmepub, La Canchánchara, kan du fortsatt den dag i dag nyte piratenes favorittdrink, «Canchánchara», som selvfølgelig inneholder en god sjat rom.

Fra Trinidad er det ikke langt til stranden og det vakre karibiske hav, hvor du kan bade og nyte den karibiske utsikten. Eller du kan dra på utflukt til Sukkermøllenes dal, hvor spanjolene en gang dyrket sukkerrør ved hjelp av afrikanske slaver.

Du skal blant annet besøke Trinidad på vår tur Det beste av Cuba, hvor du også vil oppleve landets stemningsfulle hovedstad Havana, besøke de kjente tobakksplantasjene i Viñales og få mer kolonial sjarm i Cienfuegos.

Drømmer du om å oppleve Trinidad på en av våre reiser til Cuba, kan du sende en reiseforespørsel og få et uforpliktende tilbud. Du kan også ringe og finne ut mer på 86137744.