Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
UBUD, INDONESIA - MARCH 2 Man with children walks up the stairs during the celebration before Nyepi (Balinese Day of Silence).jpg

Ubud – Natur, kultur og velvære

Ubud er en sjarmerende by på den indonesiske øya Bali som tiltrekker reisende fra hele verden med sin unike kultur, vakre natur og spennende aktiviteter.

En av de mest populære tingene å gjøre i Ubud er å besøke de mange kunstmuseene og galleriene. Byen er kjent for sine dyktige kunstnere og det er mange muligheter til å se vakre malerier, skulpturer og tekstiler. Du kan også delta på kunstverksteder og lære å lage dine egne kreasjoner.

Prøv yoga og gå til spaet

Hvis du er interessert i velvære og selvfornøyelse, er Ubud det rette stedet å besøke. Byen er full av luksuriøse spa- og yogasentre hvor du kan slappe av og lade batteriene. Det er også mange muligheter for å dra på guidede meditasjoner og åndelige reiser.

shutterstock_124829869.jpg

Opplev rismarker og fossefall

En annen flott ting å gjøre i Ubud er å utforske den vakre naturen. Du kan ta en sykkeltur gjennom rismarkene, besøke den berømte Tegalalang-risterrassen, vandre i jungelen eller besøke de spektakulære fossefallene. Det er også mange muligheter for å dra på raftingturer eller prøve deg på zip-lining.

shutterstock_555789073.jpg

Smak på Balis mat

Endelig er Ubud også et flott sted å smake på lokal mat og drikke. Byen er kjent for sitt deilige, autentiske balinesiske kjøkken, og det er nok av restauranter og matmarkeder hvor du kan smake på alle de forskjellige spesialitetene. Du kan også besøke en kaffeplantasje og smake på den berømte Luwak-kaffen.

shutterstock_484384897 Delicious meal of Bali.jpg

Alt i alt er Ubud et utrolig spennende sted å besøke, enten du er interessert i kunst, kultur, natur eller mat. Byen har noe for enhver smak, og du vil garantert få en uforglemmelig reiseopplevelse.