Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
HOI AN, VIET NAM Two unidentified asian female tourists in traditional vietnamese conical hats walk.jpg

Vietnam-kart med severdigheter

Finn de mest spennende steder å besøke på vårt kart over Vietnam med severdigheter. På kartet har vi markert alle høydepunktene, så dere får det beste overblikket over mulighetene når dere reiser til Vietnam

Vietnam

Som vårt kart over Vietnam viser, kan dere på en reise til landet få mange og varierte opplevelser. Vietnam kan by på alt fra tropestrender i sør, via krigshistorie til etniske minoriteter i nord. På en reise til Vietnam med Check Point Travel kan dere oppleve alt sammen.

Reis til Vietnam med Check Point Travel

Leter dere etter en reise til Vietnam? Eller har dere spørsmål om Vietnam? Se våre reiser til Vietnam her eller send oss en reiseforespørsel. Vi kvitterer med et godt tilbud på akkurat deres reise.

Send reiseforespørsel

Se også våre reiser til Vietnam her:

Ha Long Bay - Denne bugt er et af de smukkeste naturområder i Vietnam. I sejler med junke rundt mellem hundredvis af kalkstensbjerge og overnatter ombord i private kahytter, Check Point Travel

15

dager
Det beste av Vietnam
  • Stemningsfulle gater og vakre templer i Hanoi
  • Overnatt på Ha Long-bukten i tradisjonell djunke
  • Keiserbyen Hué og Den forbudte lilla by
  • Strandliv og historisk sjarm i hyggelige Hoi An
  • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
  • Inkludert fly, hotell, frokost, bil og sjåfør

Fra NOK 22 650

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Vietnam-kart, kart over Vietnam, Vietnam map eller map of Vietnam. Kjært barn har mange navn, og med Check Point Travels Vietnam-kart for hånden har dere et godt redskap til å få overblikk over attraksjoner og severdigheter. Se de øvrige kartene over våre reisemål her.