Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Fra Erice har du den mest fantastiske utsikten
Essensen av Sicilia Prisen inkluderer fly, transport og ferieleilighet i Trapani
Se galleri

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Essensen av Sicilia

 • Nydelig ferieleilighet i hjertet av Trapanis gamleby
 • Ta taubanen opp til middelalderbyen Erice
 • Oppdag vingårder og saltsletter i Marsala
 • Dra på øyhopping til Favignana og opplev øya på sykkel
 • Besøk den gamle Segesta eller nyt en dag på stranden
 • Inkl. fly, transport og ferieleilighet

7 dager fra kr. 9.250,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 28. mar 2024

Rejseplan

Trapani er et destillat av Sicilia. På en ferie i den stemningsfulle, gamle havnebyen får du muligheten til å oppleve alt: Brosteinsbelagte gater med autentisk folkeliv og fargerike snorer med tøy til tørk. Kvelder i skjorteermer på koselige fortaurestauranter med god mat og vin. Eventyrlige middelalderbyer og templer fra antikken. Slapp av på stranden og ta en seiltur til øyer som best kan utforskes på sykkel. Trapani er essensen av Sicilia.

Drømmer du om å oppleve essensen av Sicilia på bare én uke, så er dette turen du bør velge. For Trapani og området rundt har alt.

МИНИАТЮРА 9

Den sjarmerende havnebyen på vestkysten av Sicilia er en oversett perle. Du bor i en nydelig ferieleilighet i hjertet av gamlebyen, som er en labyrint av brosteinsbelagte gater med delikatesser, konditorier, restauranter, butikker og små kafeer. Om kvelden yrer hovedgaten «Corso Vittorio Emanuele» av liv, og folk møtes på fortausrestaurantene for et glass vin og et godt måltid, mens andre drar til kveldsmessen i Cattedrale San Lorenzo.
Trapani har karakter, atmosfære og ekte siciliansk sjarm.

Erice (4)

Rundt Trapani er det mange opplevelser. Du kan ta taubanen opp til middelalderbyen Erice eller ta båten til øya Favignana, kjent for sitt ville steinete landskap og vakre strender. Lei en sykkel og rulle rundt på øya i ditt eget tempo. Ta en fottur i Zingaro naturreservat, besøk saltleiligheter og vingårder ved Marsala eller lei en bil for en dag og opplev grekernes Segesta, gjemt i et av Sicilias vakreste templer og et amfiteater med fjell, jorder og hav som bakteppe .

Adobestock 43459769
På en bakketopp ved det greske tempelet Segesta ligger dette fantastiske amfiteateret

Vil du slappe av litt mellom opplevelsene, ta en tur på stranden eller nyt en ettermiddag på takterrassen med en kald drink, en god bok og utsikt over byens tegltak.

Du reiser fra Norge til Palermo lufthavn på Sicilia. Vi har ordnet transport for deg fra flyplassen til ditt leilighetshotell i Trapani. Det er en kjøretur på nesten 1 time. Badia Nouva Apart Hotel ligger i hjertet av gamlebyen, så siste matbit til hotellet skjer til fots gjennom de trange gatene.

Nydelig ferieleilighet i gamlebyen

Du vil bli innkvartert i en nydelig ferieleilighet med lett tilgang til det historiske distriktets labyrint av brosteinsbelagte gater. Leilighetene er utstyrt med kjøkken, slik at du kan hamstre litt til uken i de lokale delikatessene og dagligvarebutikkene. De har alt du trenger.

DSC3063

Badia Nouva har en takterrasse med utsikt

Badia Nouva er et koselig, familiedrevet leilighetshotell, hvor personalet betjener gjestene med smil og personlighet. De har en utmerket restaurant hvor du kan spise frokost (bestilles og betales i resepsjonen) og nyte en god middag. Oppe på taket har Badia Nouva en stor møblert terrasse med fantastisk utsikt over gamlebyens kirkekupler og røde tegltak. Det perfekte stedet å slappe av med en kald drink når du kommer hjem etter en dag full av opplevelser - eller bare vil slukke tørsten etter en avslappende dag på stranden.

APERITIVO NETTUNO

Autentisk siciliansk sjarm i Trapani

Når du har pakket ut, kan du utforske gatene i Trapanis gamleby. Finn en fortausrestaurant og nyt atmosfæren. Trapani er en vakker by med autentisk siciliansk sjarm og atmosfære, og derfor er det en opplevelse i seg selv bare å følge med på folkelivet.

Hvis du vil se et par av severdighetene i nærheten, spør jentene i resepsjonen om et kart over byen og noen tips. Så slår de noen kryss på kartet – også på et par av de gode, lokale restaurantene.

Det skinner kanskje litt igjennom at vi er gale etter Trapani. Byen virker som en godt bevart hemmelighet, tilsynelatende bare kjent av italienerne. Det gir byen en autentisitet og en sjarm som er vanskelig å stå for. Og derfor bør du også sette av tid til å bare nyte atmosfæren og gatelivet i Trapani.

Corso Vittotio Emanuele Strøggaden I Det Gamle Trapani
Det er liv i gatene om kvelden på Corso Vittorio Emanuelle i Trapani

Gå til kveldsmessen i Cattedrale San Lorenzo

Det er mange fine små opplevelser i gamlebyen, som blant annet inneholder to flotte kirker, som du ikke må gå glipp av. Den ene er Chiesa del Purgatorio. Den andre er Cattedrale San Lorenzo. Sistnevnte kan du vurdere å besøke under en kveldsmesse. Dørene er åpne, så du kan alltid liste igjen. Men det er veldig atmosfærisk.

Fiskemarked, brosteinsbelagte gater og kveldsunderholdning på Corso Vittorio Emanuelle

I de tidlige morgentimene er det fiskemarked nede i fiskehavnen, og om morgenen finner de sin første vei til stranden på solfylte dager. Kjøp noen drinker og noen gode smørbrød og sett deg på kanten av Mura di Tramontana strandpromenaden i gamlebyen og nyt utsikten. Utforsk de brosteinsbelagte gatene og unn deg selv litt shopping på Corso Vittorio Emanuelle. Om kvelden yrer smuget av liv, og folk møtes på fortausrestaurantene for et glass vin og et godt måltid, mens andre er på vei til kveldsmessen i Cattedrale San Lorenzo, hvor de enorme dørene står på vidt gap. og pastoren tar imot dem på trappene.

Dagene forsvinner lett i Trapani, så det kan hende du må planlegge litt hvis du ikke bare lar deg fange av atmosfæren. Det finnes faktisk en rekke fine opplevelser som er lett tilgjengelige når du er i Trapani.

Adobestock 167767619

Du kan ta taubanen opp til middelalderbyen Erice. Løs inn billett for båten som seiler til Favignana. En øy kjent for sitt ville steinete landskap og vakre strender. Og hvor det er mulig å leie sykkel – både vanlig og el-sykkel, slik at du kan utforske øya i ditt helt eget tempo. Besøk vingårdene og saltmarkene ved Marsala eller lei en bil for en dag og kjør til Segesta og se det gamle greske tempelet og det imponerende amfiteateret. Naturelskere vil elske en spasertur i naturreservatet Zingaro, og hvis turen skal smake litt av en ferie, bør du vurdere en dag på stranden i den nordlige delen av Trapani, hvor det er noen vakre strandklubber som leier ut solsenger og parasoller til daglig – og har også lunsjrestaurant og bar når sulten og tørsten melder seg.

Tag På Vandretur I Zingaro Reservatet Og Nyd En Dukkert Istock 979020696

Når tiden kommer, blir du hentet på hotellet og sjåføren kjører deg til flyplassen i Palermo. Herfra går turen tilbake til Norge. Du vil se tilbake på reisen og lure på hvor mye det er mulig å oppleve på bare en uke.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg antall reisende

Se din pris. Klikk her og juster antall reisende og legg til flere rom.

Juster antall rom

Velg flyplass

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Norge - Sicilia t/r inkl. nevnte måltider, drikkevarer og innsjekket bagasje (opptil 23 kg)
 • Flyplasskatter og flybillett
 • Transfer fra Palermo flyplass til leilighetshotellet i Trapani t/r
 • 7 netter i Trapani på Badia Nouva Apart Hotel i leilighet av typen Studio med balkong v/2 personer. Suite med balkong v/3 personer og Suite med to soverom og balkong v/4 personer

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider (frokost kan bestilles og betales i resepsjonen)
 • Personlige utgifter, drikke og drikkepenger
 • Lokale turistskatter (2-3 euro per person per dag - betales lokalt på hotellet)
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet (195 kr. pr. person)

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Vi vil kontakte deg om dette

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Italien eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpass reisen

Totalpris for reisen
Fortsett
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby med på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt pr. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
Trapani
3A7fff143f366749e6b9c69342d1810b
Se alle rejser til:
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel