Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 1246892578
Roma og Sardinia for par Prisen inkluderer flyreiser, luksushoteller med frokost, all transport og leiebil på Sardinia
Se galleri

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Roma og Sardinia for par

 • Storbydager i Roma og strandferie på Sardinia
 • 3 netter på et 4-stjerners hotell i hjertet av Roma
 • Nydelig takterrasse og 5 min. gange fra Colosseum
 • 7 netter på et 4-stjerners boutique hotell på Sardinia
 • Privat strand, herlig atmosfære og koselig by
 • Inkl. fly, transport, hotell og frokost

11 dager fra kr. 16.400,-

Pris per person ved 2 voksne

Avreise: Oslo d. 26. mar 2024

Hotellene

På denne turen til Roma og Sardinia har vi håndplukket hotellene for å gi deg en reise med hoteller som appellerer til par. Dette føler du spesielt på Sardinia, hvor hotellet ikke tillater barn eller barnefamilier i det hele tatt, derfor blir det en fin og rolig atmosfære rundt deg.

 

180515485
118434738
Smalldouble2
41 22Copia 3
40 Hotelmonti 13
Monti Palace Hotel Img 0076
18
24
16 Deluxetripleroom5a
Monti Palace Hotel Img 0104
Shutterstock 1449624293 (1)
Shutterstock 1218607090 (1)
Slapp av på hotellets terrasse etter dagens sightseeing
Monti Palace Hotel Img 0092
180515398
Shutterstock 789017482 (1)
180515485
118434738
Smalldouble2
41 22Copia 3
40 Hotelmonti 13
Monti Palace Hotel Img 0076
18
24
16 Deluxetripleroom5a
Monti Palace Hotel Img 0104
Shutterstock 1449624293 (1)
Shutterstock 1218607090 (1)
Slapp av på hotellets terrasse etter dagens sightseeing
Monti Palace Hotel Img 0092
180515398
Shutterstock 789017482 (1)

Monti Palace Hotel

3 netter - Rom

Monti Palace Hotel er et moderne 4-stjerners hotell i det sjarmerende Monti-distriktet, minutter fra Colosseum. Hotellet er det perfekte byhotellet i hjertet av Roma, noe som også gjør det til et av våre mest populære hoteller i Roma for både familier og par. Hotellet egner seg godt både for et h

...

Mer informasjon om hotellet her
 • Avstand til byen
  0 meter

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Balkong/terr.
  Nei

 • Avstand til byen
  0 meter

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Balkong/terr.
  Nei

Hotel La Bitta - Se, dette er en ekte ferie
Gallery Foto Hotel La Bitta 22 1
Esterni04
Deluxe Romantica05
Gallery Foto Hotel La Bitta 21 1
Comfort 06
En titt inn i et Comfort-rom på Hotel La Bitta
Classic02
Spiaggia 01
Spiaggia 04
Terrazza Bar02
Terrazza Bar01
Piscina 07
Pin MG 9796 02
Gallery Foto Hotel La Bitta 30 1
Ønsker du havutsikt kan du oppgradere til et Superior-rom
Hotel La Bitta - Se, dette er en ekte ferie
Gallery Foto Hotel La Bitta 22 1
Esterni04
Deluxe Romantica05
Gallery Foto Hotel La Bitta 21 1
Comfort 06
En titt inn i et Comfort-rom på Hotel La Bitta
Classic02
Spiaggia 01
Spiaggia 04
Terrazza Bar02
Terrazza Bar01
Piscina 07
Pin MG 9796 02
Gallery Foto Hotel La Bitta 30 1
Ønsker du havutsikt kan du oppgradere til et Superior-rom

Hotel La Bitta

7 netter - Arbatax, Sardinien, Italien

Av Henrik Særmark-Thomsen Sardinia har noen av de vakreste strendene i Europa. Jeg har hørt italienske venner nevne Sardinia som Sør-Europas svar på Maldivene. Sammenligningen er ikke helt ved siden av poenget. Sanden er kritthvit og vannet skifter fra krystallklart i vannkanten over lyseblått ti

...

Mer informasjon om hotellet her
 • Avstand strand
  0 meter meter

 • Avstand til byen
  500 m.

 • Restauranter
  2

 • Balkong/terr.
  Ja

 • Avstand strand
  0 meter meter

 • Avstand til byen
  500 m.

 • Restauranter
  2

 • Balkong/terr.
  Ja

Rejseplan

På denne turen til Roma og Sardinia får du den perfekte kombinasjonen av storbyeventyr og strandferie. Du bor i hjertet av Roma på et hotell med takterrasse og har byens viktigste severdigheter innen gangavstand. Fra Roma reiser du til Sardinia, som har noen av de vakreste strendene i Europa. Her bor du på det vakre 4-stjerners boutiquehotellet La Bitta, hvor du kan se frem til en uke med velvære med god mat, privat strand og et vell av opplevelser.

Drømmer du om å kombinere noen romantiske storbydager med strandferie på et hyggelig strandhotell, så bør du vurdere denne turen til Roma og Sardinia. Rommene er historie, romantikk og atmosfære. Sardinia er Italias oversett perle med ville fjellandskap, atmosfæriske byer og noen av de vakreste strendene i Europa.

Romas store severdigheter innen gangavstand og hotell med takterrasse

Reisen din begynner i Roma. Her bor du på 4-stjerners Monti Palace Hotel, som har en fantastisk takterrasse og ligger midt i hjertet av det gamle Roma. Du har stort sett alle de kjente severdighetene innen gangavstand. Colosseum ligger kun en 5-minutters spasertur fra hotellet. Utforsk det gamle Roma. Nyt en espresso på en fortausrestaurant. Gå på shopping i byens butikker. Og nyt en drink på takterrassen før du går ut og spiser middag. Kanskje i det sjarmerende Monti-området like bak hotellet.

19
Shutterstock 147643964

Strandferie på 4-stjerners boutiquehotell

Hotel La Bitta på Sardinia er et luksuriøst 4-stjerners boutiquehotell med utsikt over havet og en av de beste strendene på Sardinias østkyst. Bare opp og ned den koselige havnebyen Arbatax. Det er et område med mange fine utfluktsmuligheter, men det har du en tendens til å glemme når du ferierer på Hotel La Bitta.

Esterni04
Spiaggia 01

Familien Bovi driver et hotell av hele sitt hjerte

Hotellet drives av familien Bovi, som skjemmer bort gjestene med en oppmerksomhet som en gang var en nær venn av familien. Atmosfæren er autentisk italiensk og hjertevarmende, og maten er fantastisk. Hotellet har et vakkert bassengområde og egen privat del på stranden med solsenger og parasoller.

Koselig by og gode utfluktsmuligheter

Hvis uroen melder seg, ta en tur til Arbatax. Lei en sykkel og rull inn til nabobyen Tortoli. Eller lei en bil og gå på oppdagelsesferd i fjellet og opplev den vakre naturen og landsbylivet. Det er nasjonalparker med flotte turstier, og fra havnen i Arbatax kan du dra på båtturer og snorkleturer. Det er med andre ord et vell av opplevelser og gode utfluktsmuligheter. For de som kan løsrive seg fra atmosfæren på Hotel La Bitta. Og det kan være vanskelig.

Du reiser fra Norge til Roma. Fra flyplassen er toget den raskeste og enkleste veien til hotellet. Det 4-stjerners Monti Palace Hotel ligger mindre enn 10 minutters gange fra jernbanestasjonen. Det ligger i hjertet av det gamle Roma med en nydelig takterrasse og en rekke av byens viktigste severdigheter innen gangavstand. For eksempel er det kun 5 minutters gange til Colosseum – og herfra er det ca. 10 minutters gange til Forum Romanum. Så du bor på rett sted.

Shutterstock 147643964 (1)

Vil du spare energi kan du hoppe på t-banen, som stopper rett utenfor dørstokken.

 

Du har nå to hele dager foran deg for å utforske Roma. Byen er en av Europas eldste og mest fascinerende hovedsteder, og det er ikke mange minutters gange fra den ene store opplevelsen til den andre. Fra hotellet er det kun en kort spasertur til den imponerende arenaen for gladiatorer, Colosseum. Og nesten ved siden av finner du Forum Romanum, hvorfra de romerske keiserne styrte det enorme riket i nesten 1000 år.

Shutterstock 316881665

Shopping, kafékul och Pantheons magi

Shoppa i stadens vackra butiker och boutiquer. Njut av atmosfären och en kopp kaffe på det soliga trottoarkaféet med utsikt över Berninis fantastiska fontäner på Piazza Navona. Upplev magin i det 2000 år gamla romerska templet Pantheon, där ljuset faller som en pelare genom det kupolformade valvet. Ät glass på Spanska trappan och återvänd till den eviga staden vid Fontana di Trevi.

Världens vackraste önskebrunn

Du er ikke de eneste som ofrer en mynt i verdens vakreste ønskebrønn. For det er nesten umulig å ikke bli forelsket i Roma. Byen utstråler historie, romantikk og atmosfære. Det sjarmerer og forfører. Og hver gang du besøker byen, viser den nye sider av seg selv. Så selv om dette er ditt første besøk til Roma, er det neppe det siste.

Shutterstock 1710426346

Severdigheter som perler på en snor

På dine turer rundt i Roma er det enkelt å koble sammen byens kjente severdigheter og vakre torg med velfortjente pauser på en liten kafé eller en lunsj på en fortausrestaurant. Gi deg selv tid til å nyte det. Se pausen som en del av opplevelsen – og kanskje et påskudd for å komme tilbake. For det er fortsatt umulig å få til alt på få dager. Det handler om å velge og nyte.

21

En drink på takterrassen

Når ettermiddagen er over er det hyggelig å kunne nyte en drink på takterrassen med utsikt over byens tak, kirketårn og kupler. Da kan du også tenke litt på hvor du skal spise i kveld. Kanskje en tur til Trastevere på andre siden av Tiberen lokker. Trastevere er en labyrint av brosteinsbelagte gater som myldrer av liv om kveldene når romerne går ut og spiser. Det er forøvrig også denne siden av Tiberen Vatikanet, Peterskirken og Castel Sant’Angelo ligger.

Koselige Monti er rett rundt hjørnet

Et annet veldig koselig nabolag med autentisk romersk sjarm er Monti, som ligger like bak hotellet. Nabolagets brosteinsbelagte gater er omkranset av gamle, pastellfargede hus med butikker, boutiquer og kafeer. Her er markedsplasser med vakre kirker, gateliv og stemningsfulle fortausrestauranter som er åpne fra morgen til sen kveld.

Kveldsstemning i de små gatene i Monti

Vurder en sykkeltur langs Via Appia Antica

Ønsker du en annerledes opplevelse, vurder å leie et par el-sykler og gå på tur i ditt helt eget tempo via Via Appia Antica. Det var en av de første asfalterte veiene i Romerriket, som førte deg ut gjennom byporten og ut i et landskap av bølgende åser, sypresser og ruiner av romerske villaer. Stopp ved katakombene og få en guidet tur i det underjordiske gravkammeret. Spis lunsj i hagen til en lokal restaurant og nyt synet av de enorme akveduktene som en gang førte vann fra fjellene til det gamle Roma.

Shutterstock 666487342

Sardinia har et rykte for å ha noen av de vakreste strendene i Europa. Likevel er det som om turistene egentlig ikke har oppdaget den naturskjønne øya i Middelhavet. Et av Check Point Travels favorittområder er Arbatax på østkysten av Sardinia. Her er små koselige byer med ekte sardinsk atmosfære, gode lokale restauranter, fine utfluktsmuligheter, fjell og vakkert landskap – og så er det strendene! Den ene bedre enn den andre.

Spiaggia 01

Privat strand med solsenger og parasoller

Du har direkte tilgang til en av strendene fra Hotel La Bitta. Hotellet ligger med en fantastisk utsikt over stranden og havet, skiftende farge fra krystallklart i vannkanten over lyseblått til dypt blått i horisonten. Hotellet har sin egen private del av den vakre, halvmåneformede stranden. Her har de stilt med solsenger og parasoller til hotellets gjester. Hotellet har et fantastisk basseng og en virkelig god restaurant. Familien Bovi som driver hotellet har en stor kjærlighet til det kulinariske. Og legger man til den personlige og smilende servicen som man får overalt på hotellet, er det vanskelig å ikke føle seg bortskjemt.

Esterni04
Pin MG 6100

Mange flotte opplevelsesmuligheter

Hvis sjåførlivet ved bassenget og stranden får rastløsheten til å dukke opp, så ta en tur inn til byen Arbatax eller lei en sykkel og kjør til nabobyen Tortoli. Du kan selvfølgelig også hoppe på lokalbussen. Hvis du vil utforske fjellene og det landlige Sardinia, kan du leie en bil og dra innover i landet. Eller ta en tur opp langs kysten til den store nasjonalparken Gennargento, som tilbyr noen flotte turstier. Endelig er det mulig å gå på ulike båt- og snorkleturer. Så mulighetene er mange. Men det kan være vanskelig å løsrive seg fra atmosfæren og stranden på Hotel La Bitta.

Adobestock 418189497
Adobestock 323313569

I dag går turen tilbake til Norge. Når tiden kommer, vil du bli hentet av sjåføren din som tar deg til flyplassen. Herfra går turen hjem til Norge.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg antall reisende

Se din pris. Klikk her og juster antall reisende og legg til flere rom.

Juster antall rom

Velg flyplass

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Sender informasjon...
Det oppsto en feil under behandlingen av bestillingen din.

Prøv igjen eller kontakt oss på chatten.

Kontakt oss her

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Norge - Roma - Sardinia t/r inkl. servering og innsjekket bagasje (opptil 23 kg)
 • Flyplasskatter og flybillett
 • 3 netter i Roma på Monti Palace Hotel i Standard Dobbeltrom
 • Privat transport fra flyplassen på Sardinia til hotellet t/r
 • 7 netter i Arbatax (Sardinia) på Hotel La Bitta**** i Comfort Room
 • Privat strand med solsenger og parasoller (gratis fra 3. rad)
 • Frokost hver dag

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter, drikke og drikkepenger
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet (195 kr. pr. person)
 • Transport til og fra Roma flyplass
 • Lokal turistskatt på € 6 pr. person pr. overnatting i Roma
 • Mulighet for kjøp:
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Oppgradering til rom med havutsikt

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Vi vil kontakte deg om dette

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Italien eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpass reisen

Totalpris for reisen
Fortsett
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby med på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt pr. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
Shutterstock 433413835 (1)
Shutterstock 1246892578
Se alle rejser til:
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel