shutterstock_651093142 Beautiful Anse Takamaka beach on Seychelles..jpg
Badeferie på Seychellene
Se galleri

Badeferie på Seychellene

 • Opphold på stemningsfylt mini-hotell
 • Rom med havutsikt
 • Deilig avsidesliggende strand
 • Autentisk kreolsk stemning
 • Gratis lån av kajakk og snorkelutstyr
 • Landsbybesøk og regnskog

kr. 15.550,-

10 dager fra kr. 14.650,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 02. nov 2021

Reiseplan

shutterstock_126709802 Anse Lazio beach at Praslin island, Seychelles.jpg

Kort om reisen:

Seychellene har noen av verdens vakreste strender. Men disse øyene i Det indiske hav er så mye mer. Og hvis dere hører til dem som gjerne vil ha muligheten for å kombinere strandlivet med natur- og kulturopplevelser, er dette reisen for dere. Dere innlosjeres på et hyggelig, lite hotell som ligger som en hemmelighet i en bukt på øya Mahé, litt utenfor den vanlige turisttrafikken.

Anse Soleil Beachcomber er en perle. Dette lille hotellet har i årtier blitt drevet av den samme familien. De elsker stedet, og som gjest er det vanskelig å ikke forelske seg i stemningen på Anse Soleil Beachcomber. Gjestfriheten er ekte, og maten er god og hjemmelaget. Fra hotellet har dere adgang til en vidunderlig, isolert strand, som er omgitt av skog og fjell. Dere kan snorkle rett fra stranden og oppleve både skilpadder, rokker og et mylder av fisk. Lei en bil på hotellet og dra på oppdagelse i de små byene langs kysten. Eller gå på en guidet vandretur langs stiene i de store regnskogene.

Avreise fra Norge med en mellomlanding underveis. Dere flyr om natten, noe som gjør det lettere å sove på turen. Kursen er satt mot øy-paradiset i Det indiske hav.

Dere ankommer Mahé Airport på Seychellene om morgenen eller formiddagen, avhengig av rute og flyselskap. I ankomsthallen blir dere møtt av vår lokale representant på Seychellene. De sørger for transporten til hotellet som ligger på den motsatte kysten. Det er en flott kjøretur over fjellene og gjennom regnskogen.

Etter ca. 1 time er dere framme ved Anse Soleil Beachcomber, som ligger som en godt bevart hemmelighet innerst i en blindvei. Anse Soleil Beachcomber er et tradisjonelt, familiedrevet hotell med enkle rom, ekte kreolsk stemning, hjemmelaget mat og utsikt til en strand, omgitt av regnskog, som stort sett ingen andre enn hotellets gjester finner fram til.

Snorkling direkte fra stranden

Dere kan låne snorkel og maske gratis og utforske bukten, hvor det er gode sjanser for å se rokker og havskilpadder mellom stimer av fargestrålende fisk. Hotellet låner dessuten ut kajakker og redningsvester, hvis dere har lyst til å se litt mer av kysten. Vil dere dykke, samarbeider hotellet med et PADI-sertifisert dykkersenter i nærheten, som kan ta dere med på flotte turer.

Dere har syv netter på Anse Soleil Beachcomber, og det betyr god tid til både å slappe av og utforske Seychellenes hovedøy, Mahé. Det er en god idé å leie en bil. Det kan gjøres på hotellet eller gjennom vår lokale reisearrangør. Veiene på den sørlige halvdelen av Mahé, fører dere gjennom små hyggelige landsbyer langs kysten. Landsbyene er bittesmå og består ofte bare av 20-25 hus, en kirke, en kjøpmannsbutikk og en liten restaurant. Så når dere stopper i en landsby for å beundre kirken, få noe å spise eller handle, kan dere nesten ikke unngå å møte innbyggerne i byen og merke den levende kreolske kultur og gjestfrihet. Dere kan også være heldige å komme på besøk når det er marked i byen - se video nedenfor.

Husk å ta med håndkle og badetøy i bilen, for de fristende strendene ligger som perler på en snor. Og dere kommer nok til å stoppe flere ganger for å ta bilder, så kanskje skal dere kombinere disse stoppene med et bad?

Hovedstaden og markedsbesøk

Hvis dere kjører østover kommer dere over fjellene på veier om snor seg gjennom regnskogen. Hovedstaden Victoria, ligger på østkysten, og er absolutt verdt et besøk - dere kan blant annet besøke det markedet som ligger i hjertet av byen.

Vil dere heller ha naturopplevelser, er det fine vandreruter med forskjellige vanskelighetsgrader i Morne National Park, Copolia, Vacoa, Glacis la Reserve, Dans Gallas og Cassedent. Det er sikkert mange flere, så ta eventuelt en prat med vår lokale reisearrangør, så finner dere en vandretur som passer dere. Eller se vår liste over 3 flotte vandreturer på Seychellene. 

Dere har det meste av dagen til å nyte stranden og stemningen på hotellet, før dere blir hentet sent på ettermiddagen eller tidlig på kvelden. Dere reiser med kveldsflyet fra Mahé Airport og har en mellomlanding på hjemreisen.

Dere ankommer Norge om morgenen eller tidlig på formiddagen, og kan se tilbake på en deilig tur til Seychellene med avslapping, opplevelser og vakre strender.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg antall reisende

Se din pris. Klikk her og juster antall reisende og legg til flere rom.

Juster antall rom

Velg flyplass

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Sender informasjon...
Det oppsto en feil under behandlingen av bestillingen din.

Prøv igjen eller kontakt oss på chatten.

Kontakt oss her

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Istanbul - Mahé t/r inkludert måltider, drikkevarer og bagasje
 • Lufthavnsskatter og -avgifter
 • Transport fra Mahé Lufthavn til hotell t/r
 • 7 netter på Anse Soleil Beachcomber*** i Standard Room inkludert frokost (ved mer enn 2 personer endres rommet til Premier Room)

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter, drikkevarer og drikkepenger

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Det er ikke nødvendig med visum på denne reisen. Husk at passene skal være gyldige i 6 måneder etter utreise fra Seychellerne

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Seychellerne eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
Anse soleil beachcomber-Sunset.jpg
Anse soleil beachcomber-Seaview from Standard Rooms.jpg

Inspirasjon

shutterstock_741785002 View of Victoria City. Seychelles nature. Mahe island. Dans Gallas trai.jpg
shutterstock_622238576 Anse Soleil - beautiful beach at seychelles, Mahé.jpg
shutterstock_68699539.jpg
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel