Le Domaine de la Reserve

Praslin

BFDV exterior 1.jpg
IMG_0017.jpg
Domaine_Reserve-Bois d'Amour 4.jpg
IMG_7781.jpg
Pool 4.jpg
Pool 2
Areal View
IMG 9988
IMG 0007
_DSC0370.jpg
Bar Area - Copy.jpg
Bar Area 1 - Copy.jpg
Restaurant Dinner.jpg
Retaurant.jpg
BFDV exterior 1.jpg
IMG_0017.jpg
Domaine_Reserve-Bois d'Amour 4.jpg
IMG_7781.jpg
Pool 4.jpg
Pool 2
Areal View
IMG 9988
IMG 0007
_DSC0370.jpg
Bar Area - Copy.jpg
Bar Area 1 - Copy.jpg
Restaurant Dinner.jpg
Retaurant.jpg

4-stjerners boutique hotell med fantastisk beliggenhet og atmosfære

Dette hotellet er en perle. Le Domaine de la Reserve er et lite, 4-stjerners boutique hotell med fantastisk beliggenhet og atmosfære. Hotellet, som bare har 40 rom, ligger som en bortgjemt skatt i den vakre bukten Anse Petit Cour. Omgitt av fjell og regnskog og med utsikt til den private, hvite sandstranden og det asurblå vannet. Her kan dere snorkle direkte fra stranden, som ligger beskyttet av et korallrev. Snorkelutstyr og havkajakker kan dere låne gratis på hotellet. Personalet steller godt med gjestene sine, på ekte kreolsk maner, og de serverer lekker mat i de to restaurantene, som har en fantastisk utsikt. Hotellet har dessuten et deilig basseng-område, et spa og et veldig fint utfluktsprogram. La Domaine de la Reserve er avslappet luksus, når det er som best. Gled dere!

Sånn bor dere:

Le Domaine de la Reserve består av bungalower i kolonistil. Alle bungalowene har store, luftige rom. Dere bor i et Colonial Room og kan boltre dere på 64 m². Rommet er innredet i tradisjonell kreolsk stil med vakre møbler i tre og lette, lyse tekstiler. Rommet har en stor balkong/terrasse med liggestoler og utsikt til den tropiske hagen og det blå havet. Dere har naturligvis eget bad og toalett, aircondition, TV, te- og kaffefasiliteter, safe, kjøleskap, hårtørrer, wi-fi og mange andre fasiliteter.

Familier med barn innlosjeres i det litt større Beach Front Deluxe Room. Her får dere totalt 68 m², de samme fasilitetene som beskrevet ovenfor, og en stor balkong med liggestoler og utsikt til havet. Det er en oppredning til et barn, mens eventuelt barn nummer to sover i en av de eksisterende sengene.

Le Domaine de la Reserve Brukt på følgende turer:
 • Avstand strand
  0 meter

 • Avstand til byen
  -

 • Fitness
  -

 • Pool/Barnebasseng
  Ja / Ja

 • restauranter
  2

 • Wifi
  Ja

 • Spa
  Ja

 • Balkong / terr.
  Ja

 • Flyplass
  -