L'Hirondelle Guesthouse

Praslin

The_Apartments-2.jpg
The_Apartments-13.jpg
The_Loft_Apartments-19.jpg
Hirondelle-22.jpg
The_Apartments-12.jpg
The_Loft_Apartments-15.jpg
The_Loft_Apartments-8.jpg
The_Apartments-5.jpg
The_Apartments-21.jpg
The_Apartments-2.jpg
The_Apartments-13.jpg
The_Loft_Apartments-19.jpg
Hirondelle-22.jpg
The_Apartments-12.jpg
The_Loft_Apartments-15.jpg
The_Loft_Apartments-8.jpg
The_Apartments-5.jpg
The_Apartments-21.jpg

Dette skjønne 3-stjerners guesthouse ligger på nordkysten av Praslin ved en av de aller vakreste strendene, Anse Volbert. Det sjarmerende mini-hotellet drives av vertsparet Precy og Emilia, som sammen med det øvrige personalet vil gjøre alt for at dere får et godt opphold. Atmosfæren er avslappet, og gjestfriheten er kreolsk og hjertevarm. L’Hirondelle ligger et stenkast fra stranden, og man kan gå til den lille byen Cote D’or på få minutter. Her finner dere restauranter, cafeer og små matbutikker.

L’Hirondelle har bare 10 leiligheter, og det er med til å gjøre stedet til noe helt spesielt. Leilighetene er store og rommelige. De er utstyrt med et kjøkken, så dere kan lage mad selv, hvis dere har lyst til det. Soverommet har eget bad og toalett, og den lille stuen ligger ut mot en stor terrasse/balkong med utsikt til haven og man får et glimt av havet.

Sånn bor dere:

Dere innlosjeres i en flott leilighet av type Garden View Apartment. Leiligheten er på i alt 54 m² og er holdt i tre og lyse farger. Dere har deres eget kjøkken med kjøleskap, kokeplater og det nødvendige kjøkkenutstyr og servise. Dere får et deilig soveværelse, med separat bad og toalett, og en liten stue åpner opp til terrassen/balkongen, hvor det finnes bord og stoler. Herfra har dere fri utsikt til hagen - og hvis dere er heldige får dere også et glimt av havet. Leiligheten er dessuten utstyrt med takvifter, aircondition i soverommet, vannkoker, safe, strandhåndklær, TV, wi-fi, hårtørrer og flere andre fasiliteter.

Familier med 2 barn innlosjeres i den 104 m² store Ocean View Loft Apartment, som har to soverom og en stor veranda med havutsikt.

L'Hirondelle Guesthouse Brukt på følgende turer:
 • Avstand strand
  300 meter

 • Avstand til byen
  -

 • Fitness
  -

 • Pool/Barnebasseng
  Nei / Nei

 • restauranter
  -

 • Wifi
  Nei

 • Spa
  Nei

 • Balkong / terr.
  Ja

 • Flyplass
  -