par på Seychellerne.jpg
Luksus-øyhopping på Seychellene
Se galleri

Luksus-øyhopping på Seychellene

 • Opplev tre vidt forskjellige øyer
 • Bo på tre skjønne boutique hotell
 • Nyt livet på de fantastiske strendene
 • Dra på snorkeltur og opplev livet i havet
 • Utforsk regnskogen på Mahé og Praslin
 • Møt kjempeskilpaddene på Ile de Curieuse

kr. 28.250,-

15 dager fra kr. 26.550,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 23. nov 2021

Reiseplan

IMG_0017.jpg

Kort om reisen:

Dra på øyhopping på Seychellene og opplev tre vidt forskjellige paradisøyer. Det eneste øyene har felles på denne reisen, er de tre flotte, håndplukkede hotellene. Det er tre hotell med en fantastisk atmosfære, lekker mat og gode strender. Her kan dere skjemmes bort, når dere ikke er ute på eventyr. For det er mange ting å oppleve på Seychellene.

Mahé, hovedøya, er det opplagt å utforske i bil. Følg veiene som bukter seg opp over fjellene og gjennom regnskogen til de små landsbyene ved kysten. Finn en egen paradisisk strand og ta en pause før dere kjører videre.

På Praslin kan dere gå på turer i regnskogen Vallée de Mai, som er hjemstedet for svarte papegøyer. Dere kan dra på snorkeltur eller ta en lokal båt til Ile de Curieuse, hvor enorme landskilpadder vralter rundt som små elefanter.

Skilpaddene får dere sikkert også se når dere utforsker den minste av de tre øyene, La Digue, på sykkel. Her er stemningen avslappet og autentisk, sykkel er det foretrukne transportmiddelet og de vakre hvite sandstrendene er omgitt av enorme granittblokker i fantastiske former. Aaaaahh!

Avreise fra Norge med en mellomlanding underveis. Dere reiser om natten, noe som gjør det lettere å sove på flyturen. Kursen er satt mot paradis-øyene i Det indiske hav.

Dere lander på Mahé, som er hovedøya, om morgenen eller tidlig på formiddagen, avhengig av hvilket flyselskap som er valgt. For at dere kan komme fortest mulig fram, har vi valgt å inkludere en innenriksflyvning til Praslin i prisen for hele reisen. Etter en kort og flott flytur, lander dere på øya Praslin. Her bliver dere møtt av vår lokale representant, som sørger for transport til hotellet. Vår arrangør på Seychellene kommer ofte rundt til hotellene, så har dere lyst til å bli med på en utflukt eller vil leie en bil, hjelper de gjerne. Dere får også en velkomstkonvolutt med informasjon om de turene de tilbyr, og hvordan dere kan kontakte dem utenfor møtetidene på hotellet.

På Praslin innlosjeres dere på et 4-stjerners boutique hotell, Le Domaine de la Reserve. Hotellet ligger som en glemt skatt i en den vakre bukten, Anse Petit Cour, er omgitt av fjell og regnskog - og har utsikt til den private hvite sandstranden og det asurblå havet.

Pakk ut etter reisen, ta badetøyet på og gå en tur ned til stranden. Dere er framme. Ferien kan begynne. Ta et avkjølende bad i det klare vannet og når dere blir sultne, kan dere spise med utsikt utover havet.

Det blir sikkert vanskelig, men hvis dere klarer å løsrive dere fra synet av den vakre stranden, er det flere fine turer dere kan ta.

Vi anbefaler at dere leier en bil for en dag og tar en øy-rundtur. De to strendene Anse Lazio og Anse Georgette, er helt klart verdt en kjøretur. De regnes blant de aller vakreste strendene i verden, og når dere ser dem, forstår dere hvorfor. På Anse Georgette er det fint å snorkle i begge ender av stranden.

På oppdagelsestur i regnskogen

Ta også en tur til nasjonalparken Vallée de Mai, som dekker en stor del av det sentrale Praslin. Stopper dere ved visitors center, kan dere få en engelsktalende guide med, som kan fortelle om regnskogens fasinerende verden. Vallée de Mai er hjemstedet for de store, rare dobbelte kokosnøttene og de svarte papegøyene som bare lever her.

Det er en fantastisk opplevelse å gå rundt på stiene i regnskogen mellom kjempebregner og tårnhøye trær med lange lianer som henger ned og trekroner som nærmest dekker himmelen. Det føles som om man er med på en jungelekspedisjon ledet av en guide som vet nesten alt om regnskogen. Og hvis noen kan få øye en svart papegøye, så er det de lokalkjente guidene.

Kjempeskilpadder på Ile de Curieuse

Dere bør også overveie en tur til Ile de Curieuse. Dere kan ta en båt fra Cote d’Or over til øya, som ligger litt nord for Praslin. Her kan dere gå turer på stier og gangbroer som fører dere gjennom et vilt landskap med store granittklipper og vidstrakt mangroveskog, hvor trærne nærmest ser ut som om de står på tærne i det lave vannet.

I dette området lever det ca. 500 store Aldabra-skilpadder, og dere får øye på dem med en gang dere kommer i land. De vralter rundt som små elefanter på jakt etter blader og annen mat. Aldabra-skilpaddene er blant de største i verden. Den kan veie opp til 250 kg og blir opptil 150 år gammel.

Utforsk livet under havets overflate

Selvfølgelig er det jo også mulig å dra på snorkel- eller dykkertur. Her anbefaler vi at dere blir med på turer som er organisert av et av de to PADI-byråene som ligger i den byen dere bor i – i nærheten av hotellet. De har det beste utstyret og kjenner området fantastisk godt, så her får dere en flott opplevelse.

Etter frokost blir dere hentet på hotellet og kjørt til fergen. Det er en katamaran, og turen tager bare 15-20 minutter. Når dere går fra borde og tar de første skrittene inn i den lille havnebyen, kan dere med en gang merke at det er en helt spesiell stemning på La Digue. Det er nesten ingen biler. Nesten alle trafikantene sykler. I et langsomt tempo. Det er stille. Ikke fordi det ikke finnes mennesker her, men fordi at slik er livet på La Digue, og den rytmen er det veldig lett å komme inn i. Hvis dere har rester av tanker om jobben eller hjemlige sysler som er forsømt, så forsvinner de her på La Digue.

Innkvartering på boutique hotell

Dere blir møtt på havnen og følges langs strandveien til det sjarmerende boutique hotellet som er basen deres de neste tre nettene. Dette er virkelig et deilig hotell. Rommene er ikke så store, men de er innredet godt og er veldig komfortable. Restauranten er berømt over hele øya for den lekre maten, som tilberedes av italienske kokker. Fra restauranten er det utsikt til en tropisk hage med et lite svømmebasseng, og på den andre siden av hagen ligger stranden.

Lei sykler og dra på eventyr

Den beste måten å se øya på, er ved å leie sykler på hotellet og dra ut på eventyr. Øya er ikke større enn at dere kan nå hele veien rundt i løpet av de dagene dere er her. Uten å ha det travelt. Og med god tid til å stoppe en gang imellom og ta en pause og en dukkert fra en av de utrolig vakre strendene.

Drømmestrender venter på dere

Den mest berømte stranden er Anse Source D’Argent, som er foreviget på utallige bilder. Den er så berømt, at det er hit de fleste dagsturistene kommer. Så besøk stranden om morgenen eller sent på ettermiddagen. For den er helt klart verdt et besøk. Vær oppmerksom på at den ligger i et parkområde med en gammel kokosoljeplantasje. Derfor må man betale inngangspenger akkurat her. Prisen er ca. 100 Rps pr. person.

Utforsk La Digue i et rolig tempo

Hvis dere sykler i motsatt retning – altså nordover – kommer dere til den vakre gamle kirkegården og rett etter den, til Anse Servere. Denne stranden er en av våre favoritter. Her kan dere ligge i skyggen av de store takamaka-trærne og se utover vannet som ligger glassklart og lyseblått der hvor den hvite sanden slutter. Få litt å drikke fra en av de små strandbodene, og overvei om dere skal ta en tur rundt nordspissen av øya.

Kjører dere videre den veien, må dere samme vei tilbake. Men det gjør ikke noe, når turen er så vakker som dette. Når dere kommer rundt nordspissen, er det som om dere har det hele for dere selv. Av en eller annen grunn er det ikke mange andre enn de lokale innbyggerne som kommer over på denne siden av øya. Så her kan dere være heldige å få en paradisisk strand helt for dere selv. Hvis dere blir sultne eller har lyst på en drink eller en nypresset juice, så kjør til restaurant Chez Jules. Dere kan ikke misse den, for dette er den eneste restauranten på denne siden av øya.

Flere vakre strender

En annen flott sykkeltur går nærmest tvers over øya til den stranden som heter Grand Anse. Hit kommer det heller ikke mange turister, men her ligger det en veldig god restaurant som heter Loutier Coco. Hvis det er en dag med bølger, må dere være både oppmerksomme og forsiktige, for da kan det være farlige understrømmer i vannet. Hvis dere heller har lyst til å snorkle og oppleve havskilpadder, rokker og fargerike fisk, så er en tur til Ile de Coco en god idé.

Etter frokost går turen til fergeleiet på La Digue. Dere drar med katamaranen via Praslin til Mahé som er hovedøya på Seyschellene. Båtturen tar ca. 1 time og 15 minutter. Prøv å være blant de første ombord og ta de øverste plassene. Her får dere den beste utsikten. Vel framme, blir dere hentet på havnen i Mahé. Herfra går turen til hotellet, som ligger på den nordøstlige delen av øya. Det er en kort kjøretur langs kysten. Etter ca. 30 minutter er dere framme ved det 4-stjerners hotellet, Carana Beach Hotel.

Bo i bungalow med havutsikt

Dette er etter vår mening det beste boutique hotellet på Mahé. Det er et mindre luksushotell, hvor det virkelig er tenkt over detaljene. Dere innlosjeres i en stor og rommelig bungalow, som er innredet i moderne stil i god kvalitet. Når dere åpner døren ut til verandaen, kommer dere ut til en fantastisk utsikt over havet. Dere kan skjemme bort dere selv med god mat i hotellets restaurant og avslappende spa-behandlinger, eller hygge dere ved bassenget, som ligger med utsikt til stranden og havet.

Dra på tur på Mahé

Dere har fire netter på Carana Beach Hotel, og det betyr god tid til både å slappe av og å utforske Seychellenes hovedøy, Mahé. Hvis dere i det hele tatt har lyst til å forlate stedet. Men hvis dere vil dra på oppdagelse, er det opplagt å leie en bil. Det kan gjøres på hotellet eller gjennom vår lokale reisearrangør.

Kreolsk byliv i Victoria

Kjører dere mot sør, kommer dere til hovedstaden Victoria, som det er morsomt å rusle rundt i. Byen har blant annet et stort marked, som ligger midt i sentrum. Fortsetter dere sørover helt ned til Anse Forbans, dreier veien inn i landet og fører dere opp i fjellene og gjennom regnskogen ned til kysten. Veiene på den sørvestlige halvdelen av Mahé tar dere med gjennom små hyggelige landsbyer langs kysten. Byene er bittesmå og består ofte bare av 20-25 hus, en kirke, en matbutikk og en liten restaurant. Så når dere stopper i en landsby for å beundre kirken, spise litt eller proviantere ved kjøpmannen, kan dere nesten ikke unngå å møte innbyggerne i landsbyen og oppleve den levende kreolske kulturen og befolkningens gjestfrihet.

Ta en pause ved de vakre strendene

Husk å ha håndklær og badetøy med i bilen, for de fristende strendene ligger som perler på en snor. Dere kommer jo helt sikkert til å stoppe flere ganger for å ta bilder, så kanskje skal dere kombinere disse stoppene med et bad? Har dere lyst å snorkle, så kjør til stranden Anse Soleil. Her kan dere også spise lunsj på Anse Soleil Beachcomber eller kjøre videre til Anse Boileau og spise på den hyggelige og velrenommerte restaurant Chez Plume, som er kjent for sitt gode kreolske kjøkken.

 

Vandreturer i fantastiske omgivelser

Har dere lyst på flere opplevelser ute i naturen, er det lagt opp til fine vandreruter i forskjellige vanskelighetsgrader i Morne National Park, Copolia, Vacoa, Glacis la Reserve, Dans Gallas og Cassedent. Det er sikkert mange flere, så hør med vår lokale reisearrangør, så finner dere en tur som passer for dere.

Ni har större delen av dagen till att njuta av stranden och stämningen på hotellet innan ni blir hämtade och skjutsade till flygplatsen. Ni reser med ett kvällsflyg från Mahé Flygplats och har en mellanlandning på vägen.

Dere er tilbake i Norge om morgenen norsk tid, etter en deilig og opplevelsesrik ferie på Seychellene.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg antall reisende

Se din pris. Klikk her og juster antall reisende og legg til flere rom.

Juster antall rom

Velg flyplass

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Sender informasjon...
Det oppsto en feil under behandlingen av bestillingen din.

Prøv igjen eller kontakt oss på chatten.

Kontakt oss her

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Istanbul - Mahé tur/retur inkludert måltider, drikkevarer og bagasje
 • Flyreise Mahé - Praslin
 • Lufthavnsskatter og -avgifter
 • All transport på land
 • 5 netter på Praslin på Le Domaine de la Reserve**** i Colonial Room inkludert frokost. Familier med barn innlosjeres i Beach Front Deluxe Room med 1 oppredning
 • 3 netter på La Digue på Le Repaire Boutique Hotel**** i Standard Room inkludert frokost. Familier med barn innlosjeres i Standard Triple Room
 • 4 netter på Mahé på Carana Beach Hotel**** i Oceanview Chalet inkludert frokost. Denne typen rom passer også til familier med barn
 • Fergebillett fra Praslin til La Digue og La Digue til Mahé

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter, drikkevarer og drikkepenger
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet (kr. 195 pr. pers.)

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Det er ikke nødvendig med visum på denne reisen. Husk at passene skal være gyldige i 6 måneder etter utreise fra Seychellerne

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Seychellerne eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
BFDV exterior 1.jpg
shutterstock_232685365.jpg
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel