Luksusbadeferie på Seychellene

 • Opphold på 4-stjerners boutique hotell
 • Bungalower med havutsikt
 • Rett ved stranden
 • Lekker restaurant og beach lounge
 • Dra på snorkeltur og opplev livet i havet
 • På tur i Mahés fasinerende regnskog

kr. 17.850,-

10 dager fra kr. 16.450,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 30. nov 2021

Reiseplan

shutterstock_298384343 Paradise beach of Seychelles - La Digue - Anse Source d'Argent.jpg

Kort om reisen:

Drømmer dere om en reise til et naturskjønt sted med vakre, hvite sandstrender og krystallklart vann? Et øy-paradis, hvor dere kan slappe av og fylle opp med ny energi? Så er vår luksusbadeferie på Seychellene det helt riktige valget. Strendene er blant de vakreste i verden. Vannet er nærmest glassklart, og med maske og snorkel har dere utsikt til rokker, havskilpadder og fargerik fisk. Maten på Seychellene er en magisk blanding av det franske og det afrikanske kjøkken. Langs kysten ligger sjarmerende, små landsbyer og i fjellene kan dere gå på flotte turer i den eldgamle regnskogen på Mahé, som er hovedøya på Seyschellene. Det er her, dere har basen deres. Dere innlosjeres på det 4-stjerners boutique hotell Carana Beach Hotel, hvor dere skjemmes bort med flotte bungalower, utsikt over havet og deilig mat.

Avreise fra Norge med en mellomlanding underveis. Dere reiser om natten, noe som gjør det lettere å sove på flyturen. Kursen er satt mot øy-paradiset i Det indiske hav.

Dere ankommer Mahé Airport på Seychellene om morgenen eller formiddagen, avhengig av rute og flyselskap. I ankomsthallen møtes dere av vår lokale representant på Seychellene. De sørger for transporten til hotellet. Det er en kort kjøretur på ca. 30 minutter, og går nordover langs kystveien og gjennom hovedstaden Victoria.

Se video fra YouTube fra Carana Beach Hotel: 

Lekkert boutique hotell

Vel framme, innkvarteres dere for sju netter på det 4-stjerners Carana Beach Hotel. Det er etter vår mening det beste boutique hotellet på Mahé. Det er et mindre luksushotell, hvor det er tenkt på alle detaljer. Dere bor i en stor og rommelig bungalow, som er innredet i moderne stil i god kvalitet. Når dere åpner døren ut til verandaen, kommer dere ut til en fantastisk utsikt over havet. Dere kan skjemme bort dere selv med god mat i hotellets restaurant og avslappende spa-behandlinger, eller kose dere ved bassenget, som ligger med utsikt over stranden og havet.

Dere har som sagt syv netter på Carana Beach Hotel, noe som betyr god tid til både å slappe av og utforske hovedøya på Seychellene, Mahé. Hvis dere lyst til å komme dere rundt på øya, er det opplagt å leie en bil. Det kan gjøres på hotellet eller gjennom vår lokale representant. Vår arrangør på Seychellene kommer ofte rundt til hotellene, så hvis dere har lyst til å bli med på en organisert utflukt eller vil leie en bil, hjelper de gjerne. Dere får også en velkomstkonvolutt med informasjon om turene de tilbyr, og hvordan dere kan kontakte dem utenfor deres møtetider på hotellet.

Kolonitidsstemning og eksotisk marked

Kjører dere rett sørover, kommer dere til hovedstaden Victoria. Det er en liten, hyggelig by med en rolig stemning. Det er morsomt å rusle rundt i gatene i den gamle bydelen, hvor husene bærer preg av den franske og britiske kolonitiden. Midt i byen ligger det et stort dagligvaremarked, Sir Selwyn Selwyn-Clarke. Det er en fargerik opplevelse med massevis av boder, hvor det bugner av frukt, grønnsaker og fersk fisk. Ute i sidegatene er det også liv, og egg og grønnsaker blir solgt direkte fra lasteplanet eller fra en trekasse på bagasjebrettet på en sykkel.

Gjennom regnskogen mot deilige strender

Fortsett sørover på South Coast Road ned til Anse Forbans, hvor veien dreier inn i landet og fører dere opp i fjellene og gjennom regnskogen ned til kysten. Veiene på den sørvestlige delen av Mahé fører dere gjennom små hyggelige landsbysamfunn langs kysten og stranden Anse Takamaka. Her kan dere ta en pause på stranden og kanskje en forfriskning på restauranten ”Chez Batista”, som ligger i den sørlige enden av stranden. Byene langs kysten er bittesmå og består ofte bare av 20-25 hus, en kirke, en butikk og en liten restaurant. Så når dere stopper i en landsby for å beundre kirken, spise litt eller proviantere ved kjøpmannen, kan dere nesten ikke unngå å møte byens befolkning og oppleve den levende kreolske kulturen og innbyggernes gjestfrihet.

Flere vakre strender, snorkling og lekker lunsj

Husk å ha håndklær og badetøy med i bilen, for de vakre strendene ligger som perler på en snor. Og dere kommer jo helt sikkert til å stoppe flere ganger for å ta bilder. Har dere lyst til å snorkle, så kjør til stranden Anse Soleil. Her kan dere også spise lunsj på Anse Soleil Beachcomber eller kjøre videre til Anse Boileau og spise på den hyggelige og velrenommerte restauranten ”Chez Plume”, som er kjent for sitt gode og autentiske, kreolske kjøkken.

Ta gåturer i den frodige naturen

Har dere lyst på flere opplevelser i naturen, er det lagt opp til fine vandreruter med forskjellige vanskelighetsgrader i Morne National Park, Copolia, Vacoa, Glacis la Reserve, Dans Gallas og Cassedent. Det finnes sikkert mange flere, så hør med vår lokale reisearrangør, så finner dere en tur, som passer dere.

Dere hentes på hotellet sent på ettermiddagen eller tidlig på kvelden, avhengig av hvilket flyselskap og avgangstid som er valgt. Hjemreisen er med en enkelt mellomlanding.

Ni landar i Sverige efter en underbar resa till Seychellerna.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg antall reisende

Se din pris. Klikk her og juster antall reisende og legg til flere rom.

Juster antall rom

Velg flyplass

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Sender informasjon...
Det oppsto en feil under behandlingen av bestillingen din.

Prøv igjen eller kontakt oss på chatten.

Kontakt oss her

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Istanbul - Mahé t/r inkludert måltider, drikkevarer og bagasje
 • Lufthavnsskatter og -avgifter
 • Transport fra Mahé Lufthavn til hotell t/r
 • 7 netter på Carana Beach Hotel**** i Oceanview Chalet inkludert frokost

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter, drikkevarer og drikkepenger

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Det er ikke nødvendig med visum på denne reisen. Husk at passene skal være gyldige i 6 måneder etter utreise fra Seychellerne

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Seychellerne eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
372_STB 4 Couple after snorkeling Sisters Is_4961x3311.jpg
shutterstock_504532693 Fisherman's boat docked by the beach of Anse Boileau in Seychelles island.jpg
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel