shutterstock_125880431.jpg
shutterstock_253468045 train from Nuwara Eliya to Kandy among tea plantations in the highlands of Sri Lanka.jpg
lisbeth-familie-sri-lanka.jpg
shutterstock_599412806 Tourist girl at beautiful landscape in Little Adams's peak, Ella, Srilanka.jpg
shutterstock_163654337 NUWARA ELIYA, SRI LANKA - NOV 17 Female tea picker in tea plantation in Nuwara Eliya.jpg
shutterstock_111274076 Tropical beach in Mirissa bay, Sri Lanka.jpg
shutterstock_112179413 Ella Rock in Sri Lanka.jpg
shutterstock_197029505 Tea fields in the mountain area in Nuwara Eliya, Sri Lanka.jpg
shutterstock_505768432 BAMBARAKANDA WATERFALL, SRI LANKA, MARCH 13 2016 local family bathes in a waterfall..jpg

Familietur til Sri Lanka

 • Store naturopplevelser med elefanter og frekke aper
 • Spennende og spektakulær togtur gjennom høylandet
 • Mulighet for flotte vandreturer til små topper
 • Skjønne strandhoteller og god tid til avslapping
 • Halvpensjon, privatsjåfør og gode hoteller
 • Mulighet for spennende utflukter, hvalsafari og snorkling

15 dager fra kr. 17.250,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 11. mar 2021

Reiseplan

For dere som reiser med barn, har vi satt sammen denne varierte og spennende familieturen, som kombinerer noen av de største naturopplevelsene på Sri Lanka med god tid til avslapping underveis.

shutterstock_128087291 Monkey's family, two babies with parents at Sigiriya, Sri Lanka.jpg

Tempoet er viktig når man reiser med barn, så dere starter med noen dager på stranden i Koggala, hvor det er mulighet for å dra på hvalsafari, gå på oppdagelse i kolonibyen Galle, og naturligvis bade og kose seg. Rundt Udawalawe kan dere dra på jeepsafari og se elefanter, aper og fugler i alle farger og til og med komme helt tett på dyrene i den lokale elefantbarnehagen. Herfra går turen opp i høylandet, hvor fine vandreturer tar dere med gjennom te-markene opp til fantastiske utsiktspunkter. En spektakulær togtur fører dere til en liten bit av England, Nuwara Eliya, før dere avslutter med et par dager på strandhotell i Negombo, hvor dere også finner et av Sri Lankas største fiskemarkeder og små hyggelige butikker og restauranter.

Avgang fra Norge mot Sri Lanka. Underveis blir det et flybytte.

Ved ankomsten til Sri Lankas hovedstad, Colombo, blir dere møtt i lufthavnen av en representant fra vår srilankiske samarbeidspartner. Dere vil få en kort introduksjon om ferien, praktisk informasjon og viktige kontaktopplysninger. Så går turen mot sørkysten (ca. 3 timer) og Koggala Beach Hotel, hvor dere kan bruke resten av dagen på å slappe av etter reisen - ved den deilige brede stranden.

Middag på hotellet.

shutterstock_405988858 Koggala beach.jpg

Dere har tre hele dager til avslapping og badeferie ved den fantastiske stranden i Koggala. Middagen er inkludert på Koggala Beach Hotel, men det betyder ikke at dere ikke skal gi dere selv gleden ved å besøke noen av de hyggelige restaurantene i området. Spesialitetene er naturligvis lekre sjømat- og fiskeretter av alle slag, gjerne tilsatt en god del karry og chili, som kan følges med en lokal øl eller en kald brus.

Fra stranden i Koggala kjører dere til deres deilige hotell i Udawalawe. Underveis har dere mulighet for å stoppe ved det historiske tempelet Mulkirigala. En rekke skjeve trapper fører opp til hovedtempelet på toppen av en 200 meter høy klippe. Underveis kan dere kikke inn i noen av de mange klippehulene som fungerer som små templer. Flere flotte statuer preger stedet og en rekke veggmalerier forteller Buddhas historie. Alle pilgrimmene ved tempelet deler plassen med flere apefamilier, som boltrer seg i jungelen rundt bygningen og nyter godt av pilgrimmenes offergaver.

Framme ved hotellet er det god tid til å slappe av, nyte hotellets basseng og venne seg til de nye omgivelsene.

Om morgenen starter en spektakulær og opplevelsesrik kjøretur mot turens neste stopp, Bandarawela. Samtidig med at dere beveger dere opp i høyden, erstattes den varme sørkystens herlige strender og jungellandskap fulle av dyr, med ville fjell, smale juv og imponerende fosser, for til slutt å ende i et menneskeskapt vidunder – Sri Lankas uendelig mange te-plantasjer. Selvfølgelig vil det være mulig å holde pauser underveis for å nyte den nesten ubeskrivelig flotte naturen og eventuelt ta en dukkert under det vakre vannfallet Rawana Ella, sammen med lokale barn og voksne.

Den andre dagen i Bandarawela har dere fritt valg og masse spennende muligheter. 

Nyt ayurveda-behandlinger

Dere kan også få deilige og avslappende ayurveda-behandlinger i byen Ella, som ligger vakkert i det frodige og kuperte landskapet. Dere kan besøke et av byens stemningsfulle ayurveda-behandlingssteder og få en avslappende massasje med ayuvediske oljer laget på urter etter klassisk tradisjon.

Etter frokost kjører dere til den lille togstasjonen i Bandarawela for å gå på formiddagstoget mot Nuwara Eliya. Dere reiser på samme måte som de lokale innbyggerne, og mens landskapet utenfor vinduet skifter fra skogkledde fjellsider til uendelig mange te-plantasjer, er det tid til en hyggelig prat. 

Skulle toget mot formodning være avlyst, forsinket eller utsolgt, kjører dere denne utrolig vakre turen med deres egen bil og sjåfør.

Engelsk sjarm i høylandet

Nuwara Eliya, er Sri Lankas høyest beliggende by, ca. 1900 meter over havet. Klimaet her er ikke så varmt som på slettene i lavlandet. Kjølige kvelder er derfor ikke helt uvanlig, så husk en varm genser. Mange av husene er oppført i typisk engelsk stil og preger området med engelsk sjarm. Gå en tur forbi byens galoppbane og historiske 18 hulls golfbane, som vitner om tiden hvor Nuwara Eliya var de engelske koloniherrers foretrukne sommerdestinasjon på grunn av klimaet. Husk også å gå innom det lokale markedet eller besøke et av de gamle hotellene og nyte en klassisk ”High tea” med agurksandwich og kake, ute på gressplenen.

Det er tid for å forlate høylandet, det imponerende landskapet og de uendelige te-plantasjene for å kjøre mot kysten. Ikke bare omgivelsene endrer karakter, dere vil også merke at temperaturen stiger i takt med at dere nærmer dere Negombo, som ligger helt ute ved kysten, litt nord for hovedstaden Colombo. Negombo er en mindre kystby med et travelt, lite bysentrum og en lang historie.

Hotellet ligger rett ut til den brede sandstranden, så barna skal ikke krysse noen trafikkerte veier for å komme ut å bade. Det finnes naturligvis også et svømmebasseng, hvis dere foretrekker det.

På oppdagelse i Negombo

I tillegg til å bruke de siste dagene på strandferie og avslapping, kan vi anbefale å gå på oppdagelse i Negombo. Tar dere barna i hånden og går langs stranden vil dere se noen av de vakre tradisjonelle båtene, som fiskerne bruker på havet hver dag. Byen har Sri Lankas nest største fiskemarked og hver dag holdes det livlige auksjoner over nattens fangst. 

Tiltrekkes dere av alle de små forretningene, så er Negombo et fint sted å kjøpe flotte lokale suvenirer eller gaver til familien hjemme, men ca. 1 times kjøring fra Negombo ligger hovedstaden, Colombo, med et enda større utvalg av butikker, interessante museer, historiske bygninger og markeder. Vær imidlertid oppmerksom på, at Colombo er en storby med lange avstander mellom de interessante severdighetene, så det ikke et sted som egner seg til mindre barn.

Det har blitt tid til en siste dukkert på stranden eller i bassenget og til å få gjort de siste innkjøpene før hjemreisen. En kort kjøretur bringer dere til lufthavnen i god tid før flyturen starter.

Dere lander i Norge etter en deilig familietur på Sri Lanka.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg antall reisende

Se din pris. Klikk her og juster antall reisende og legg til flere rom.

Juster antall rom

Velg flyplass

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Sender informasjon...
Det oppsto en feil under behandlingen av bestillingen din.

Prøv igjen eller kontakt oss på chatten.

Kontakt oss her

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Doha - Colombo t/r inkludert måltider, drikkevarer og bagasje
 • Lufthavnsskatter og -avgifter
 • Transport fra Colombo Lufthavn til hotell i Koggala 
 • Badeferie:
 • 4 netter i Koggala på Koggala Beach Hotel*** i Sea View Room inkludert frokost og middag
 • Rundreise 6 dager/5 netter med engelsktalende privat sjåfør:
 • 2 netter i Udawalawe på Grand Udawalawe Safari Resort**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert frokost og middag
 • 2 netter i Bandarawela på Orient Hotel*** (eller tilsvarende) i Deluxe Room inkludert frokost og middag
 • 1 natt i Nuwara Eliya på Queensbury Hotel*** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert frokost og middag
 • Badeferie:
 • 3 netter i Negombo på Paradise Beach Hotel*** i Standard Room inkludert frokost og middag
 • Transport fra hotell i Negombo til Colombo Lufthavn
 • Togbillett i høylandet
 • 2 stk. 0,5 liters flasker vann om dagen pr. person

Prisen inkluderer ikke

 • Inngangsbilletter i forbindelse med rundreisen, (100 USD pr. person)
 • Leie av jeep i Udawalawe National Park
 • Visum til Sri Lanka
 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter, drikkevarer og drikkepenger
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet (kr. 195 pr. pers.)

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Det er et krav for et turistvisum på Sri Lanka. Dette kan kjøpes online før avreise eller på flyplassen ved ankomst i Sri Lanka. Husk at passet ditt må være gyldig i 6 måneder etter avreise fra Sri Lanka.

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Sri Lanka eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
shutterstock_125880431.jpg
shutterstock_197029505 Tea fields in the mountain area in Nuwara Eliya, Sri Lanka.jpg

Inspirasjon

Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel