Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Vietnam-desktop.jpg (1)
Reiser til Vietnam
Mekong delta, Can Tho, Vietnam shutterstock_74636878.jpg
shutterstock_125079869 HANOI, VIETNAM - APRIL 21 Unidentified flower vendor at the flower small market on April 21, 2012 in Hanoi, Vietnam..jpg
shutterstock_188298236 HOI AN, VIETNAM -APRIL 16 Cua Dai Beach in Hoi An, Vietnam on April 16, 2014 in Hoian, Vietnam..jpg
Vietnam-desktop.jpg
LungPhin_5576.JPG
Se galleri

Det beste av Vietnam

 • Stemningsfulle gater og vakre templer i Hanoi
 • Overnatt på Ha Long-bukten i tradisjonell djunke
 • Keiserbyen Hué og Den forbudte lilla by
 • Strandliv og historisk sjarm i hyggelige Hoi An
 • Livlige Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet
 • Inkludert fly, hotell, frokost, bil og sjåfør

Kontakt oss for pris

Skriv til oss og få et uforpliktende tilbud på din drømmetur.

Reiseplan

Vietnam er et land hvor Østens mystikk på beste vis blandes med storslåtte naturopplevelser, kulturmøter fulle av kontraster, en usammenlignelig historie, herlige strandområder, gastronomi i absolutt verdensklasse og en imøtekommende og nysgjerrig befolkning. Som perler på en snor ligger mange eventyr og venter i en naturlig linje fra nord til syd, og denne reisen inneholder mange av Vietnams største severdigheter, men finner også plass til mindre kjente høydepunkter og avslapping.

shutterstock_267351125 Colorful vegetables for sale at the Central Market of Hoi An, Vietnam.jpg

Turen starter i herlige Hanoi, som på beste vis kombinerer det historiske med det moderne, noe en tur med cyclo gjennom byen gir eksempler på.

Ha Long-buktens eventyrlige klippelandskap er på UNESCOs naturarvliste, og båtturen der er et naturlig høydepunkt. Hué gir et innblikk i keisertidens Vietnam, hvor ekstravagante keiserpalass og hemmelighetsfulle gravsteder sto på dagsordenen. 

Neste stopp er Vietnams vakreste by, Hoi An, med kolonitidsstemning, glimrende strender og hyggelige restauranter.

Metropolen Ho Chi Minh City og det enorme Mekong-deltaet avslutter reisen fra nord til sør. 

Dere flyr fra Norge med det flyselskapet som er valgt.

Vietnam_Asian market exotic fruits_49865191.jpg

Dere ankommer Vietnams sjarmerende hovedstad Hanoi, hvor representanter fra vår lokale agent venter på å transportere dere til det sentralt beliggende hotellet. Hvis dere ikke vil bruke ettermiddagen på å hvile litt etter reisen, kan det anbefales å ta en avslappende cyclo-tur gjennom Hanois historiske gamle bydel.

Cyclo-turen slutter midt i den gamle bydelens fascinerende virvar av hyggelige små butikker, levende gatemarkeder og en evig strøm av motorsykler.

Hanoi_Den gamle bydel.JPG

Det er opplagt å bruke dagen på en rundtur i det sentrale Hanoi. Dette er et møte med byens spennende historie, som strekker seg fra keisertiden via den franske periode, og fram til det moderne Vietnam. Noe av det første man legger merke til, er alle de brede bulevardene og vakre bygningene fra den franske kolonitiden, som er med på å skape den helt spesielle stemningen i byen. Små sjøer og grønne arealer er også med på å skape tiltrengte oaser, hvor folk samles tidlig om morgenen og sent på ettermiddagen for å utføre Tai Chi, spille badminton eller bare sitte i skyggen og følge livets gang. 

Blomster på cykel.jpg

Er dere morgenfugler, kan det varmt anbefales å starte dagen på Hanois imponerende blomstermarked, hvor tusenvis av blomster skifter eier under livlige forhandlinger. Markedet er et sansebombardement av en annen verden og alle farger er representert.

 

Ellers er Hanoi et sted hvor opplevelsene kommer til den nysgjerrige, så besøk et gatekjøkken og møt vietnameserne der hvor de er. Slapp av i en av byens mange parker eller gå en tur langs Den røde elv og følg livet rundt den historiske broen Dien Bien Phu.

Halong sunset.jpg

Det er tid for å si farvel til sjarmerende Hanoi. Dere hentes av en shuttlebus ved hotellet og kjører gjennom oppdyrkede landskap og kull-byene mot øst, til et av denne rundturens mest markante høydepunkter, den sagnomsuste Ha Long-bukten.

Det venter dere et spennende døgn ombord på en djunke.

Etter en forfriskende brunsj er djunken tilbake i Ha Long. Her venter en shuttlebus for å kjøre dere tilbake til Hanoi.

Fra Hanoi går turen videre med det historiske toget Gjenforeningsekspressen, til keiserbyen Hué. Det er avgang tidlig på kvelden, så dere reiser om natten med ankomst om morgenen i Hué. Togturen er en mulighet for å reise på samme måte som landets innbyggere, og i 4-personers kupeen, som er innredet med fire senger, kan dere møte de gjestfrie vietnameserne. Komforten er ikke så mye å skryte av, men det er en annerledes opplevelse å ta toget. Mot et tillegg kan flytransport til Hué og en ekstra overnatting på hotell arrangeres.

Dere ankommer til Hué tidlig om morgenen, hvor dere blir hentet på togstasjonen og kjørt til en lokal frokostrestaurant. Etterpå blir dere transportert til hotellet, og det er tid for å fokusere på keisertidens Vietnam, som var konsentrert rundt det kongelige palass midt i Hué og de mange gravstedene i nærheten av byen, ved bredden av Duftenes elv.

Gå til, eller ta en cyclo til det keiserlige palasset som har mange likheter med Den forbudte by i Beijing. Dette historiske området er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og mange ressurser har i de siste årene blitt brukt på å restaurere områdets vakre bygninger. Dermed får de besøkende et ganske godt innblikk i datidens klassiske arkitektur, og også en fornemmelse av hvilken luksus keiseren og hans familie omga seg med.

shutterstock_270841277 Hai Van pass - the famous road which leads along the coastline mountains near Da Nang city, Vietnam..jpg

Etter frokost fortsetter reisen mot sør, til perlen fra kolonitiden, Hoi An. Dere kjører langs Sør-Kina-havet på en av de mest spektakulære delene av denne lange kyststrekningen. Turen går blant annet over Hai Van-passet, som under Vietnamkrigen var en av de alliertes viktigste baser, og China Beach utenfor byen Da Nang, hvor de amerikanske styrkene gikk i land under krigen og opprettet sitt viktigste brohode til det nordlige Vietnam. I dag ligger hotellene side om side på denne strekningen.

HOI AN, VIET NAM Two unidentified asian female tourists in traditional vietnamese conical hats walk.jpg

Start oppholdet i Hoi An med en spennende byvandring i den gamle bydelen som er fredet av UNESCO. Det er enkelt å leie en lokal guide som kan fortelle historien om den gang Hoi An var en av Sørøst-Asias viktigste handelsbyer, på lik linje med Macau og Penang. I dag framstår Hoi An som en velbevart handelsby fra kolonitidens Vietnam, med god atmosfære og bilfrie gater og små hyggelige cafeer og butikker innredet i de fredede bygningene, så det er ikke helt feil når vietnameserne snakker om Hoi An som landets vakreste by. 

Står dere tidlig opp, kan det anbefales å besøke fiskemarkedet i Hoi An, hvor nattens fangst selges til høystbydende.

Dere har to hele dager til å utforske Hoi An og omegn, og behøver dere en pause vekk fra byen, ligger Hoi An kun 5-10 minutters kjøretur fra den fremragende stranden Cua Dai - med hvit sand og palmer så langt øyet kan se.

War museum Ho Chi Minh.jpg

Fra Hoi An er det ikke langt til Da Nang. Herfra flyr dere til Vietnams pulserende metropol Ho Chi Minh City, bedre kjent som Ho Chi Minh. Kontrasten til Hoi Ans avslappede atmosfære er enorm. Moderne høyhus, brede gater fulle av motorsykler og biler, og et større menneskemylder enn noe annet sted i Vietnam. Ho Chi Minh har allikevel sine fascinerende høydepunkter som for eksempel det historiske Ho Chi Minh Post Office, hvor tiden nærmest har stått stille og Notre Dame, den katolske katedralen.

Etter å ha bitt innkvartert på hotellet anbefaler vi dere å gå en tur rundt i Chinatown, som er samlingsstedet for byens etniske kinesere. Her finnes det mange små templer, hvor de troende ofrer til forfedrene ved å gi gaver og å brenne falske pengesedler. Alternativt kan dere besøke krigsmuseet, hvor det er mulig å få en kort fortelling om Vietnamkrigens betydning for den sørlige delen av landet. 

Etter en tidlig frokost er det tid for en skjønn dagstur i det enorme Mekong-deltaet sør for Ho Chi Minh. Dere kjører til byen My Tho, hvor skipper ønsker dere velkommen ombord på den lille båten som tar dere med på en avslappende båttur på Mekongs velutviklede nettverk av hoved- og bielver. Underveis går dere i land for å besøke små landsbyer, fabrikker som fremstiller rispapir, godteri og slangemedisin og hyggelige fruktplantasjer med tropisk frukt. 

Utpå på ettermiddagen går dere i land igjen og kjører tilbake til Ho Chi Minh City. Hvis det er tid til det, besøker dere Vinh Trang-pagoden på veien.

Fra morgenen av kan dere ta en tur til den lille byen Cu Chi, som spilte en helt spesiell rolle under Vietnamkrigen. Vietcong-geriljaen gravde et imponerende nettverk av tuneller, slik at de ubemerket kunne angripe de allierte bak linjene deres. Flere steder var tunell-systemet i flere etasjer og små ganger forbandt feltsykehus, undervisningslokaler, sovesaler, våpenfabrikker, kjøkken og systuer. En imponerende fortelling venter på dere, og har dere lyst til å oppleve de klaustrofobiske underjordiske gangene, er det laget en kort turistvennlig utgave, som gir et fint innblikk i de vilkårene Vietcong kjempet og levde under. 

Utpå ettermiddagen blir dere hentet av sjåføren og kjørt til flyplassen i Ho Chi Minh City.

Ankomst til Oslo lufthavn.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Oslo - Hanoi og Saigon - Oslo, inkludert måltider, drikkevarer og bagasje
 • Innenriksfly Da Nang - Saigon
 • Lufthavnsskatter og -avgifter
 • Privat transport fra Hanoi Lufthavn til hotell i Hanoi
 • 3 netter i Hanoi på Superhotel Hanoi Old Quarter *** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert frokost
 • Transport med shuttlebus fra Hanoi til Ha Long-bukten
 • 1 natts Minicruise på Ha Long-bukten i djunke inkludert alle måltider (engelsktalende guide)
 • Transport med shuttlebus fra Ha Long-bukten til Hanoi
 • 1 natt på toget mellom Hanoi og Hué i 4-personers kupé
 • Privat transport fra togstasjonen i Hué til hotell i Hué
 • 1 natt i Hué på Hotel Mondial**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert frokost
 • Privat transport fra hotell i Hué til hotell i Hoi An
 • 4 netter i Hoi An på Hotel Ancient House Resort & Spa**** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert frokost
 • Privat transport fra hotell i Hoi An til Da Nang Lufthavn 
 • Privat transport fra Saigon Lufthavn til hotell i Saigon
 • 2 netter i Saigon på Sanouva Saigon Hotel*** (eller tilsvarende) i Standard Room inkludert frokost
 • Privat transport fra hotell i Saigon til Saigon Lufthavn
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet
 • Utflukter:
 • Dagstur til Mekong-deltaet med engelsktalende lokal guide inkludert lunsj

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter og drikkepenger

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Det er ikke nødvendig med visum på denne reisen. Husk at passene skal være gyldige i 6 måneder etter utreise fra Vietnam

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Vietnam eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt per. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer
shutterstock_309767600 Minh Lau pavilion and Trung Dao bridge at Minh Mang Emperor Tomb in Hue, Vietnam.jpg
Hoi An_havn_10817011.jpg
HoiAn_fiskere_2.JPG
Børn i rismark.jpg

Inspirasjon

shutterstock_78891328 Ha Long Bay, Vietnam.jpg
IMG_5789.JPG
Kort over Vietnam.png
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel