Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +

"Alt kunne la seg gjøre" – om å reise på Sri Lanka med privatsjåfør

else-7.jpg
else-1.jpg

"Det var praktfullt å reise med egen sjåfør". Dette sier Check Point Travel-kunden Elsebeth Birkler om sin opplevelse på en rundreise på Sri Lanka. For henne var det fantastisk å oppleve den friheten det ga å ha egen bil og sjåfør. "Alt kunne la seg gjøre", sier hun.

MFI.jpg

Af MATHIAS FISCHER
Rejse-specialist hos 
Check Point Travel

Elsebeth Birkler var på rundreise vinteren 2018 med Check Point Travel på Sri Lanka sammen med sin mann, Georg. Elsebeth har reist mye i sitt liv og har opplevd mange spennende steder og reiseformer. Da hun kom hjem fra reisen til Sri Lanka, var hun imidlertid mer enn normalt begeistret, og hun har vært så snill å dele sin begeistring over å reise med privatsjåfør med oss.

"Det ga en enorm frihet å ha sjåfør. Vi kunne gjøre akkurat hva vi ville, og det var ingen å diskutere med. Det var så behagelig."

Praktfullt å reise med privatsjåfør

Det var en spesiell opplevelse for Elsebeth å ha sin egen sjåfør, og hun nøt at han var så positivt innstilt - og var lydhør for deres ønsker og behov.

"Der var vennlighet, smil og ingen klager. Og alt kunne la seg gjøre. Han spurte for eksempel pent om vi var klare til å kjøre klokken 7.30 fra et hotell neste morgen. Og da vi sa at det var litt for tidlig for oss, tilpasset han tiden etter

else-2.jpg
else-6.jpg

4 dager i himmelrike

Rundreisen på Sri Lanka ble avsluttet med noen dagers strandferie i Koggala - "4 dager i himmelrike", som Elsebeth uttrykker det. Her kom sjåføren med tips til hva de kunne oppleve: 

"Dere skal ta en tuk-tuk og kjøre dit og dit. Vi fulgte hans råd, møtte de lokale og fikk opplevelser vi sent vil glemme." 

Vil huske sjåføren, humoren og deres «ping pong»

Elsebeth vil huske sjåføren som en viktig del av reisen til Sri Lanka.

"Turen hadde ikke vært det samme uten ham. Han var fantastisk. Han var et fint menneske, han spøkte og hadde humor, og vi hadde en god "ping pong" - og så kunne vi spørre ham om alt mulig."

Reis med egen sjåfør

Elsebeth har allerede bestilt deres neste reise hos Check Point Travel - det blir en rundreise i Vietnam - også med egen sjåfør.

Ønsker dere lignende opplevelser som Elsebeth har hatt på sin rundreise på Sri Lanka, så kikk på reiser til Sri Lanka her.