Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Krabi_Railay beach_126333494.jpg
Badeferie med Check Point Travel

Badeferie

Vil du slappe av og bare nyte livet ved en deilig strand eller et fristende basseng? Så ta en nærmere titt her. Check Point Travels strandferier har alt du drømmer om.

Våre strandferier går til eksotiske destinasjoner som Thailand og Sri Lanka/Maldivene. Land som alle har fantastiske strender og et deilig klima. Turene inkluderer fly tur/retur, transport til og fra flyplassen og hotell med frokost. Hotellene er håndplukket og utvalgt for atmosfære, kvalitet og beliggenhet. De spenner fra gode 3-stjerners hoteller til eksklusive 5-stjerners resorter, og de har det til felles at de etter vår mening er blant de absolutt beste i sin kategori. I tillegg er noen av hotellene valgt fordi de egner seg spesielt godt for barnefamilier eller utelukkende henvender seg til par.

I tillegg til våre rene badeferier, arrangerer vi også turer som kombinerer badeferie med opplevelser – for eksempel storbyopplevelser eller opplevelser i naturen. Det kan for eksempel være en tur som starter med noen dager i Bangkok, deretter et jungeleventyr med litt fotturer, elveseiling og møte med spennende dyr. Reisen avsluttes med noen dager på en nydelig strand. Ved å reise på denne måten får du det beste fra flere verdener. Du får både flotte opplevelser og du får tid til å slappe av på stranden eller ved bassenget. 

Send oss ​​en forespørsel om du ønsker tilbud på en badeferie av en eller annen type. Inkludert et lite utvalg av våre mange turer som inkluderer strandferie.

FÅ ET REISETILBUD