Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
sunrise in the jungles of Sri Lanka.jpg

Sri Lanka kart med attraksjoner

Nyt Check Point Travels kart over Sri Lanka. Kartet viser de største attraksjonene og severdighetene, så det vil være enkelt for deg å bestemme deg for hva du vil se og oppleve på en tur til Sri Lanka.

Sri Lanka (2)

Som vårt Sri Lanka-kart viser, byr en tur til Sri Lanka på mange forskjellige opplevelser. Er du interessert i naturopplevelser kan du oppleve nasjonalparker med et rikt dyreliv. Sri Lanka skjuler også jungler og massevis av eksotiske fugler. For de kulturhistorisk interesserte er Sri Lanka et rent skattekammer. Øya bugner av buddhistiske templer, det er gamle, fascinerende kongebyer, og du kan også nyte stemningen blant de gamle britiske teplantasjene i høylandet.

Men ikke nok med alt dette. En tur til Sri Lanka inviterer også til ren avslapning, for strendene er uforlignelige og tallrike. Så hvorfor ikke kombinere opplevelser og sightseeing med noen dager med ren ferie på stranden? Du kan også utvide turen med et opphold på Maldivene i sør.

Reis til Sri Lanka

Check Point Travel tilbyr en rekke flotte reiser til Sri Lanka. En titt på dem forteller deg mer om hva du kan oppnå og hvor mye en reise til Sri Lanka koster. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen til å sende oss en reiseforespørsel. Vi kommer da tilbake med et uforpliktende tilbud på din reise til Sri Lanka.

Du kan også ta en titt på våre reiser til Sri Lanka her:

Shutterstock 680953087 (1)

15

dager
Kultur, natur & strand
  • Spennende tur på Sri Lanka med din egen sjåfør 
  • Historiske kongebyer, grottetempler og klippefestning, Sigiriya 
  • Leopardsafari i den fascinerende Nasjonalparken Wilpatu 
  • Strandferie og avslapning i øyparadiset på Maldivene 
  • Kritthvite strender, krystallklart vann og fargerik snorkling 
  • Inkl. flyreiser, hotell, transport, halvpensjon på Sri Lanka og helpensjon på Maldivene

Fra NOK 34 850

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn