Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_1278382768.jpg
Ubud & Sanur Pakken inkluderer fly, hotell, frokost og lokal privat transport
Se galleri

Program & kart

1

Ubud

5 netter:

Ubud, Balis kulturelle sentrum og spektakulær natur

2

Sanur

9 netter:

Stemningsfulle Sanur, avslapping og spennende utflukter

Reiseplan

Leter dere etter en herlig reise hvor det både er muligheter for uforglemmelige naturopplevelser og spennende aktiviteter, i tillegg til god tid til å slappe av på stranden, er denne pakken et helt perfekt valg.

Beachside Restaurant Panorama at Sanur beach in the afternoon..jpg

Kort om reisen:

Dere starter i Balis kulturelle sentrum, Ubud, som innbyr til rolige sykkelturer mellom små tradisjonelle landsbyer og korte vandreturer på stier langs de frodige rismarkene. Dere kan også bare nyte de spektakulære omgivelsene og fokusere på dere selv med yoga, massasje og gastronomi.
Etterpå er det en kort kjøretur til strandhotellet i Sanur, hvor dere kan slappe av ved stranden eller bassenget og glede dere over det store utvalget av restauranter, butikker og spennende utfluktsmuligheter.

Dere reiser fra Norge og lander etter endt flyreise, på skjønne Bali.

Når dere ankommer Bali, blir dere møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. Dere blir kjørt direkte til hotellet i Ubud.

84314246.jpg

Ubud er fredelig og frodig, noe som gjør byen til et uvanlig sjarmerende sted. Hotellene er stemningsfulle og unike restauranter ligger som perler på en snor. Dere kan glede dere til en helt spesiell opplevelse – både angående mat og utflukter.

Dere har mange dager til rådighet i Ubud. Området byr på et overflødighetshorn av opplevelser for de aktive. Som den perfekte balanse til noe av Asias vakreste natur, er hotellet rolig og avslappende.

Dere kan bant annet leie sykler og en erfaren engelsktalende lokal guide, som kan ta dere med på et uforglemmelig eventyr gjennom frodige daler med rislende elver og bekker, som renner langsmed veien.

Les flere av våre forslag til opplevelser i Ubud.

shutterstock_555789073.jpg

Fra Balis grønne sentrum bærer det mot sørøst-kysten og den populære badebyen, Sanur. Byen - eller området - er et av Balis mest populære feriesteder, ikke uten grunn. Her er det et stort tilbud av restauranter, cafeer, butikker og lokale markeder i gangavstand fra hotellet, og det hele avgrenses mot øst av en fin strand med rolig vann, så både barn og voksne kan bruke den.

Dere har syv hele dager i Sanur til å nyte hotellets mange fasiliteter, kose dere på stranden, solbade ved bassenget og gå på oppdagelse i byens mange små butikker. Får dere lyst til å komme litt vekk fra hotellet, byr Bali på utallige spennende opplevelser.

Og det venter dere litt av hvert: Balinesisk kultur, religiøse seremonier og flotte naturscenerier.

BEACHFRONT REST.jpg

Nå er det siste sjanse for å ta en dukkert i bassenget eller nyte en avsluttende behandling i hotellets spa-avdeling, så alle muskler er avslappede før hjemturen.

5b0511233decc036326569.jpg

Tidlig på ettermiddagen går turen tilbake til Ngurah Rai International Airport, hvor det er tid for å si farvel til Bali og begynne på reisen hjem mot Norge.

Dere ankommer Norge på formiddagen.