Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_302584616 varadero.jpg
Havana og strandferie i Varadero Pakken inkluderer fly, transport, casa med frokost i Havana og all-inclusive hotell i Varadero
Se galleri

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Havana og badeferie i Varadero

 • All Inclusive på herlig strandhotell i Varadero
 • 3 netter i Havana på Bed & Breakfast med frokost
 • Salsamusikk, hyggelige cafeer og intime restauranter
 • 5 netter i Varadero på "Be Live Experience" med All Inclusive
 • Avslapping på en av Cubas mest populære strender
 • Inkludert fly, hotell, transport og flere måltider

Kontakt oss for pris

Skriv til oss og få et uforpliktende tilbud på din drømmetur.

Reiseplan

Denne turen er perfekt for dere, som vil kombinere opplevelser og avslapning på en kortere, men spennende reise til Cuba.

Utgangspunktet er Cubas sjarmerende hovedstad, Havana. I tillegg til de historiske severdighetene og spennende museene, gjemmer den gamle bydelen på en rekke hyggelige musikksteder og små gastronomiske overraskelser. Legg så til den tydelige livsgleden og det maleriske forfallet, som i høy grad preger denne vakre hovedstaden.

På turens andre del er det badeferie og avslapning på menyen. Dere bor på et deilig strandhotell i Varadero, hvor dere kan slappe av og ta en dukkert i det krystallklare vannet på en av de beste badestrendene på Cuba. Oppholdet på Varadero-stranden er med All Inclusive.

Varadero (7).jpg

Kort om reisen

Etter flyturen, som kun har ett stopp, lander du i Havana – Cubas vakre hovedstad. En bil og sjåfør venter på flyplassen, og du er snart på vei hjem til deg de neste tre dagene. Du blir innkvartert i en koselig casa, som er cubanernes betegnelse på bed and breakfast. Frokost er inkludert, samt eget toalett og dusj, så komforten er i orden og du har det fint med å utforske sjarmerende Havana.

Den andre delen av reisen består av strandferie og avslapning. Du blir hentet på din casa i Havana og kjørt i privat bil til hotellet ditt for de neste fem nettene i fantastiske Varadero, som byr på fantastiske strender og krystallklart vann. Ditt hotell, Be Live Experience, som er et koselig strandhotell. Det er 200 meter til stranden, stort bassengområde, tennisbane, treningsstudio og mye mer. Du har All Inclusive under oppholdet.

På turens siste dag går turen igjen med privat taxi, denne gangen til flyplassen i Havana. Hjemreisen har kun ett, kort stopp.

Havana (4)

Ved ankomst Havana vil du bli møtt på flyplassen av en kontaktperson for vår partner på Cuba. Du vil bli henvist til bilen som kjører deg til ditt Bed & Breakfast, lokalt kjent som casa particulares, i Havanas historiske gamleby, hvor vertsfamilien venter på å ønske deg velkommen.

På kveldstur i gamlebyen

Om nødvendig, bruk sen ettermiddag og kveld på å gå rundt i lokalområdet og få en følelse av Havanas sjarmerende kveld og natteliv. Restauranter og små kafeer ligger spredt over hele gamlebyen, så det er bare å kaste seg ut i det.

shutterstock_177256727 schoolgirls in havanna.jpg

Det er noe helt spesielt med Havana. En nesten magisk atmosfære du ikke finner andre steder. Det er vanskelig å si om dette skyldes beliggenheten ved sjøen eller de fargerike amerikanske bilene som ruller rundt her mellom relikvier fra revolusjonen og vakre bygninger fra den spanske kolonitiden. Byens store smilende og blide befolkning samt gatemusikantene har absolutt også noe med det å gjøre. Det samme gjelder gnisten som tennes i Havanna når mørket faller på, og hete salsarytmer siver ut av de små dansestedene, og fyller de sjarmerende gamle gatene med eksotisk musikk. Vi har satt av 2 dager slik at du kan dykke under huden på denne dypt sjelefylte byen i rolig tempo og oppleve en perlerad av gamlebyens største severdigheter.

Cuba-desktop.jpg

Mulighetene er mange i Havana.

Dere kan stå tidlig opp og dra til Havanas største marked, Mercado de Cuatro Caminos. Markedet har eksistert i nesten 200 år, og hit kommer bøndene fra landbrukskollektivene for å selge produktene sine. Det er et livlig og fargerikt marked, hvor tusenvis av den lokale befolkningen handler hver dag. Her er enkle boder med matvarer, tekstiler og isenkram - og et liv uten sidestykke, men bare noen få turister.

Shutterstock 158460236 Varadero Beach Cuba

Fra Havana bærer det videre med buss østover mot det populære strandområdet, Varadero. Vel framme i Varadero blir dere innlosjert på et All Inclusive strandhotell for de neste 5 nettene, og nå kan dere begynne å slappe av – hva med å starte med en dukkert i det asurblå vannet og en gåtur i den kritthvite sanden langs stranden.

Varadero (9).jpg

Dere har 4 hele dager til slappe av på stranden, nyte en svalende dukkert i havet eller i bassenget, og kanskje få en kjølig mojito eller to, og skulle dere bli rastløse, er det gode muligheter for å arrangere en lang rekke spennende utflukter fra Varadero. Det går turer til noen nærliggende hulesystemer, båtturer med mulighet for fantastisk snorkling og turer til nasjonalparkene i området. Det letteste er å bestille disse turene på hotellet.

Playa Varadero 4.jpg

Så er det tid for en siste dukkert i det asurblå hav og nyte solens stråler for siste gang, før det er tid for å checke ut og kjøre mot lufthavnen. Dere vil være framme i god tid før avgang, så alle formalitetene kan ordnes uten stress.

Etter en deilig tur med både storbysjarme og strandliv på Cuba, lander dere i Norge.

Finn den beste prisen

Finn datoer og priser for din reise her og bestill online.

Velg avreisemåned

Velg avreisedato

Sender informasjon...
Det oppsto en feil under behandlingen av bestillingen din.

Prøv igjen eller kontakt oss på chatten.

Kontakt oss her

Fyll ut din personlige informasjon

Vi trenger bare noen få opplysninger om deg. Vennligst fyll ut og du vil motta tilbudet direkte i innboksen din.

Vær så god

Vi har sendt deg et tilbud.
Du finner det i innboksen din innenfor få minutter.

OK

Prisen inkluderer

 • Flyreise Norge- Havana t/r inkludert måltider, drikkevarer og bagasje
 • Lufthavnskatter og -avgifter
 • Turistvisum, gyldig i 30 dager
 • Privat transport fra Havana Lufthavn til Bed & Breakfast i Havana
 • 3 netter i Havana på Bed & Breakfast i dobbeltrom med frokost
 • Busstransport mellom Havana og Varadero
 • 5 netter i Varadero på Hotel Be Live Experience*** i Standard Room med All Inclusive
 • Privat transport fra hotell i Varadero til Havana Lufthavn

Prisen inkluderer ikke

 • Avbestillingsforsikring ved sykdom
 • Reiseforsikring
 • Måltider utover de som er nevnt
 • Personlige utgifter og drikkepenger
 • Administrasjonsgebyr og konkursdekning i henhold til Reisegarantifondet (kr. 195 pr. pers.)

Avreise

Ankomst Norge

Bagasje

Hver reisende kan ha med 23 kg bagasje og 1 stk. håndbagasje.

Visum

Visa for Cuba er inkludert i prisen på turen. Husk at passet ditt må være gyldig i minst tre måneder etter at du forlater Cuba. Merk: For mellomlandinger i Canada kreves eTA. Dette er ikke inkludert i prisen. (Pris: CAD 7)

Reisedokumenter

Ca. 10 dager før avreise sender vi avreisepapirene deres, med presise møtetider og -steder.

Få hjelp med reisen

Spør våre Cuba eksperter
Telefon: 8613 7744 | Mail: tilbud@cpt.dk
(åben alle hverdager 9-17)

Bestill en konferansesamtale

Hva skjer nå?

1
Du klikker
på "bestill reisen her”.
2
Vi reserverer plass på fly og hotell.
3
Vi sender bekreftelse
og faktura via e-post.
4
Du betaler og reisen
anses for endelig bestilt.
5
Du får dokumenter
og all nødvendig informasjon
om reisen.
6
Du drar ut og opplever verden med Check Point Travel.
airport

Tilpass reisen

Totalpris for reisen
Fortsett
Få en pris på reisen din

Dessverre kan vi ikke vise priser på alle datoer, men vi vil gjerne beregne en pris for deg. Er du interessert i reisen og vil du vite hva det koster? Vennligst fyll ut feltene under. Vi bekrefter med en nøyaktig pris på reisen din. Absolutt ingen forpliktelse, selvfølgelig.

Tilpass søket ditt

Barn er som regel gratis eller tett på gratis å ta med. Husk imidlertid å informere oss om at du har en baby med på reisen. Du kan gjøre det senere i bestillingsprosessen.

Les mer

Prisgaranti

Hvis du kan kjøpe turen billigere andre steder, så vil vi matche prisen og gi deg ytterligere 250 kroner i rabatt pr. person.

Les mer

Fri avbestilling

Hvis du bestiller online, kan du angre kjøpet innen 48 timer - ganske enkelt.

Les mer

Sjarmerende Havana

I Havana har tiden stått stille. Det gamle Havana er full av antikke bygninger med balkonger, mosaikker, frodige gårdshaver, mangfoldighet og liv i gatene. Fem århundrers arkitektoniske tradisjoner, brosteinsbelagte gater, vaiende palmer i en tropisk bris og et spennende bymiljø, gjør hovedstaden til et uimotståelig reisemål.

Varaderos fantastiske strender

Cuba bryster seg med noen av Karibias beste strender med både asurblått hav og kritthvite palmestrender. Og reklamen snakker sant. Varaderos strender har nettopp fått en flott tredjeplass på Trip Advisors liste over verdens beste strender. 

Varadero byr i tillegg på gode restauranter, alle slags vannsportsaktiviteter og dere kan besøke Josone Park, som er en glimrende bypark med vandrestier. Eller hva med en stop på Museo Municipal Varadero, som er både billig og interessant. Golfspillere kan gå en runde på Varadero Golf Club med det utrolige klubbhuset Xanadu Mansion, som er et populært besøk på mange utflukter.

Vil dere ha flere utendørsaktiviteter, kan Varadero Ecological Park utforskes.

shutterstock_305970527 Varadero.jpg
shutterstock_586727399 a typical day in one of the streets of Havana.jpg
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel