Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
På denne turen vil du oppleve øya Capri
Amalfikysten og Capri Prisen inkluderer fly, men hotell med basseng, hage og frokost samt transport
Se galleri

Viktig informasjon

Det er spennende å reise til fremmede land og oppleve nye steder, kulturer og smaker. Før du kommer så langt kan det være både kjekt og nyttig å ha fakta på plass om reisemålet. Vi har derfor laget en reiseguide til Italia, som inneholder de viktigste Italia-guidene og tipsene.

Pass og visum - Italia 

Du finner informasjon om pass og visum på Utenriksdepartementets nettsider.
Som reisebyrå sender vi ut viktig informasjon om pass og visum, i forbindelse med tilbud om reise.

Reiseforsikring – er det nødvendig?

Du trenger ikke å være forsikret når du reiser til Italia. Og som turist har du rett til gratis medisinsk behandling. Husk imidlertid at en reiseforsikring typisk gir tilgang til flere tjenester, inkludert f.eks. hjemtransport ved sykdom. Derfor kan det være verdt å vurdere å tegne reiseforsikring før du reiser til Italia. Vi anbefaler Gouda reiseforsikring.

Valuta

Valutaen i Italia er euro. Mange steder - inkludert supermarkeder, barer og restauranter - aksepterer betaling med kort.

Språk og lokale tradisjoner

I Italia snakkes det italiensk! Dermed kan du ikke forvente at alle rundt deg snakker engelsk. Selv om den yngre generasjonen italienere begynner å kunne snakke og forstå engelsk, er ikke dette tilfellet for de eldre generasjonene.

Dette betyr også at man i samtale med myndigheter ikke kan forvente kommunikasjon på engelsk.

De italienske kirkene er verdt et besøk, inkludert spesielt Peterskirken. Det er generelt forventet at man har tildekkede ben; minimum ned til kneet, ved besøk i de italienske kirkene.

Vaksinasjoner

Vi anbefaler alltid at kunden tar kontakt med egen lege i forkant av reisen for korrekt og aktuell veiledning. For aktuelle anbefalinger fra Helsedirektoratet.

HJELP PÅ REISEN

Dersom det skulle oppstå uventede problemer på reisen, kontakt i første omgang vår lokale turoperatør, som vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til å kontakte oss i åpningstiden. Du kan skrive til oss på cpt@cpt.dk eller ringe oss på +45 86 13 77 44. Check Point Travel er åpent mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 16.30 Ved spesielle nødstilfeller utenom kontorets vanlige åpningstider kan vi kontaktes på nødtelefon +45 69 13 31 11.