Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Toscana Med Fiat 500 Cabriolet (7)
Toscana med Fiat 500 Cabriolet Prisen inkluderer fly, bra hotell med frokost og leiebil
Se galleri

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Toscana med Fiat 500 Cabriolet

 • 7 netter på et vakkert boutiquehotell i San Gimignano
 • Svømmebasseng, god hjemmelaget mat og fin utsikt
 • 6-dagers leie av Fiat 500 Cabriolet inkl. forsikring
 • Rutekart og detaljert ekskursjonsprogram
 • Vakre landskap og gamle middelalderbyer
 • Inkl. fly, transport, leiebil og hotell med frokost

8 dager fra NOK 18 100,-

Pris per person ved 2 voksne

Avreise: Oslo d. 23. sep. 2024

Hotellet

Ditt hotell i Toscana ligger like utenfor San Gimignano og har den fineste utsikten over byen.
Fra bassenget på Villa Ducci er det en himmelsk utsikt.
Hotel Villa Ducci I Toscana (27)
Hotel Villa Ducci I Toscana (25)
Hotel Villa Ducci I Toscana (35)
Hotel Villa Ducci I Toscana (2)
Hotel Villa Ducci I Toscana (6)
Hotel Villa Ducci I Toscana (9)
Hotel Villa Ducci I Toscana (13)
Villa Ducci er et lite hotell med en nydelig beliggenhet i hjertet av Toscana.
Hotel Villa Ducci I Toscana (17)
Ditt hotell i Toscana ligger like utenfor San Gimignano og har den fineste utsikten over byen.
Fra bassenget på Villa Ducci er det en himmelsk utsikt.
Hotel Villa Ducci I Toscana (27)
Hotel Villa Ducci I Toscana (25)
Hotel Villa Ducci I Toscana (35)
Hotel Villa Ducci I Toscana (2)
Hotel Villa Ducci I Toscana (6)
Hotel Villa Ducci I Toscana (9)
Hotel Villa Ducci I Toscana (13)
Villa Ducci er et lite hotell med en nydelig beliggenhet i hjertet av Toscana.
Hotel Villa Ducci I Toscana (17)

Hotel Villa Ducci

7 netter - San Gimignano, Toscana, Italien

Hotel Villa Ducci ligger med en uforlignelig utsikt over de bølgende grønne vingårdene, olivenlunder og den eventyrlige gamle middelalderbyen som ruver over en høyde. Og du kan nyte den utsikten til det fulle når du sitter på terrassen og spiser frokost eller tar deg en velfortjent pause ved bass

...

Mer informasjon om hotellet her
 • Avstand til byen
  -

 • Pool/Barnepool
  Ja / Nei

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

 • Avstand til byen
  -

 • Pool/Barnepool
  Ja / Nei

 • Restauranter
  1

 • Wifi
  Ja

Rejseplan

Taket på den røde Fiat 5oo Cabriolet er helt tilbakerullet. Solen skinner ned på deg. Det er vind i håret. En uke med eventyr i Toscana venter. Kjører på små veier gjennom postkortlandskap med bølgende grønne vingårder, oliventrær og stemningsfulle middelalderbyer. Du har base i en av de vakreste byene i Toscana, San Gimignano, hvor du bor på et hyggelig hotell med basseng og utsikt. Det blir en fantastisk uke!

På denne turen vil du oppleve en av de vakreste regionene i Italia, og du vil gjøre det på ekte italiensk vis bak rattet i en Fiat 500 Cabriolet.

Toscana Med Fiat 500 Cabriolet (1)

Taket på den røde Fiat 500 Cabriolet er helt tilbakerullet. Solen skinner ned på deg. Det er vind i håret. En uke med eventyr i Toscana venter. Kjører langs små veier gjennom pittoreske postkortlandskap med bølgende grønne vingårder, oliventrær og stemningsfulle middelalderbyer. Lunsj på et torg eller en lokal vingård. Studer turkartet og programmet over lunsj og se frem til de neste opplevelsene. Ta en omvei bare fordi du vil se hvor veien tar deg. Nyt følelsen av frihet og eventyr.

Toscana Med Fiat 500 Cabriolet (6)

Og ikke glem at du har ferie. At du får lov til å koble fra en halv eller en hel dag og bare slappe av ved bassenget eller gå på oppdagelsesferd i San Gimignano, en av de vakreste byene i denne delen av Toscana.

Det kommer til å bli en flott uke!

Fra bassenget på Villa Ducci er det en himmelsk utsikt.

Du reiser med fly fra Norge til Firenze. Her blir du hentet av sjåføren din, som kjører deg til hotellet i San Gimignano. Kjøreturen tar ca. 1 time. Og allerede på denne korte kjøreturen får du en smak av det vakre landskapet som du vil utforske den kommende uken.

Shutterstock 751114954

Hotell med god beliggenhet

Det tar bare fem minutter å kjøre fra hotellet inn til byen. Hvis du skal på kveldstur til San Gimignano for å spise middag og drikke vin, spør hotellet om å skaffe deg en taxi. Da kan du nyte kvelden til det fulle.

Det er fin utsikt fra terrassen på Hotel Villa Ducci.

Basseng og vakker utsikt

Hotellet ditt har utsikt over San Gimignano og det vakre toskanske landskapet, og det er til og med et svømmebasseng som kan brukes i årets varme måneder.

På hotellet vil du bli tatt imot av vår lokale medarbeider, som vil gi deg en god introduksjon på engelsk de kommende dagene. Du vil motta et kart med veibeskrivelse og 4 detaljerte ruteforslag på engelsk for spennende og vakre dagsturer. Det er også forslag til restauranter på dagsturer og for ditt besøk til San Gimignano. I tillegg får du litt praktisk informasjon i forhold til forsikring og et telefonnummer du kan ringe dersom det mot formodning skulle oppstå problemer. Full forsikring er også inkludert i leiebilen din, så skulle den få riper eller bulker dekkes det av forsikringen.

Toscana Med Fiat 500 Cabriolet (2) (1)

Deretter går turen ned til hotellets parkeringsplass. Her får du en introduksjon til bilen og får utlevert nøklene. Du kan begynne å glede deg. For det er fantastisk å få lov til å oppleve og utforske Toscana i en Fiat 500 Cabriolet.

Merk: Kommer du sent på ettermiddagen eller kvelden, skjer introduksjonen etter frokost dagen etter ankomst.

4 spennende forslag til turer

Du har din Fiat 500 Cabriolet tilgjengelig hver dag under oppholdet. Du har fått 4 spennende forslag til dagsturer som gir deg svært ulike opplevelser.

Shutterstock 1785036779 Porten Ind Til Den Gamle By Colle Di Val D'elsa

Store opplevelser venter på landet og i byen

Det er en tur rundt i Chianti-regionen mellom vingårder og stemningsfulle byer som Colle Val D'Elsa, Greve in Chianti og Montefioralle. Det er den grønne turen nordover med fokus på landsbyer og vakre landskap.

Shutterstock 2000017304 Solen Går Ned Over Vinmarkerne Ved Greve In Chianti

Det er også en fin tur til slottsbyen Monteriggioni og Siena. Og så er det turen som følger i fotsporene til etruskerne til fjellbyen Volterra.

Shutterstock 125571773 Siena

Også tid for avslapning eller en bytur

I tillegg er det tid i programmet til å dra på egne eventyr. Kanskje du vil dra på en dagstur til Firenze. Du kan selvsagt også velge å inkludere noen «fridager» i programmet og slappe av hjemme i San Gimignano, slik at inntrykkene får sette seg.

Tiden er inne for å overlevere bilen din. Husk å fylle bensin dagen før, så returnerer du den med samme inventar som du mottok den. Sjåføren vil da komme og hente deg på hotellet. Nå går turen til flyplassen i Firenze og herfra hjem til Norge – med masse opplevelser i bagasjen.