Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
The Fives Downtown 1206414Panotif
The Fives Downtown Hotel by Hilton Pakken inkluderer fly, hotell, lokal privat transport og frokost
Se galleri

Strandferie i Playa del Carmen

  • 12 netter på 4-stjerners resort i Playa del Carmen
  • Nær restauranter, butikker og strand
  • Fine fasiliteter og basseng på taket
  • Mange gode utfluktsmuligheter
  • Et godt valg for både familier og par
  • Inkl. fly, hotell, transport og frokost

14 dager fra kr. 28.800,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 11. okt 2023

Rejseplan

Du reiser fra Norge og har en mellomlanding på vei til Cancun. Flyturen er selvfølgelig med bagasje, mat og drikke. Samme kveld ankommer du Cancun flyplass, hvor sjåføren din venter på deg. Fra flyplassen er det ca. 1 times kjøring til hotellet i Playa del Carmen. Her bor du i 10 netter på 4-stjerners Hotel The Fives Downtown Hotel by Hilton ****, som ligger nært både strand, butikker og restauranter.

Hip Tulum 06.JPG

Playa del Carmen

Playa del Carmen er en koselig badeby som ligger på østkysten av Mexico også kjent som Riviera Maya. Det er her du finner noen av de vakreste strendene i Mexico. En av dem ligger ved Playa del Carmen. Stranden er nesten 10 kilometer lang. Sanden er kritthvit, og vannet turkisblått. Det er som å bli tatt ut av et postkort. Rundt stranden er det strandklubber hvor du kan leie solsenger og parasoller og ta en kald drink.

The Fives Downotown 1017367 (1)

Byen har et vell av gode restauranter fra de små lokalbefolkningen med bord på stranden til de internasjonale på byens hovedgate. Du har enkel tilgang til alt. Både strand- og kveldsliv. Du bor fint sentralt og kort vei til både strand, butikker og restauranter.

Vil du lese litt mer om restauranter og aktiviteter i Playa del Carmen, så er det litt inspirasjon til deg her.

Skal strandferien i Playa del Carmen krydres med opplevelser, så finnes det mange fine utfluktsmuligheter fra Playa del Carmen. Både til lands og til havs.

I dag går turen hjemover. Du blir hentet på hotellet og kjørt til Cancun flyplass. Herfra går turen tilbake til Danmark. Flyturen er inkludert mat og drikke. Akkurat som ved avreise. Du flyr over natten, og derfor ankommer du Norge dagen etter.

Da er du tilbake i Norge etter en herlig strandferie i Mexico. Fylles opp med ny energi og masse opplevelser og inntrykk.