Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Poolside wing_003.jpg
Khao Lak - La Flora Resort & Spa
Se galleri

Program & kart

Kart over Khao Lak

1

Khao Lak

12 netter:

Fantastiske strender og et rolig tempo

Reiseplan

Prisvinner direkte på standen

Det prisbelønte, 4-stjerners og lekkert designede La Flora Resort & Spa i Khao Lak ligger helt ned til en av Thailands beste strender med utsikt til Andamanhavets asurblå vann. Her får dere en formidabel service, god mat og deilige rom i en atmosfære av tilbakelent luksus. Det er kort vei til masse små butikker, hyggelige cafeer og gode restauranter som ligger i området rundt hotellet. Området har også muligheter for mange spennende opplevelser - dere kan dra på snorkeltur ved vakre tropeøyer, hilse på elefantene i Khao Sok National Park eller dra på sykkeltur og utforske de små fiskelandsbyene langs kysten.

Pool-006.JPG

Det prisbelønte, 4-stjerners og lekkert designede La Flora Resort & Spa i Khao Lak ligger helt ned til en av Thailands beste strender med utsikt til Andamanhavets asurblå vann.

Dere reiser fra Oslo mot Bangkok, hvor dere mellomlander, før dere flyr til Phuket i Thailand. Her blir dere hentet på flyplassen og transportert til La Flora Resort & Spa i Khao Lak.

Main Swimming Pool Seaside Wing

La Flora Resort & Spa ligger rett ned til den gylne sandstranden Bang Niang, som er omgitt av vaiende palmer og Andamanhavets krystallklare vann. Dette er et strandparadis og den perfekte rammen om en ferie hvor dere bare kan slappe av og bli skjemt bort i vakre omgivelser.

SIRE Restaurant

Resortet ligger i gangavstand fra Khao Lak sentrum, så dere kan godt ta en kveldstur inn til byens mange restauranter. Har dere ikke lyst til det, er det også mange små butikker, cafeer og restauranter i området rundt hotellet.

Khao Lak by har klart å bevare en god del av den opprinnelige, landlige sjarme, og man skal ikke mange kilometer utenfor byens grenser for å føle seg langt vekk fra den vanlige turistruten. Rundt Khao Lak ligger det små hyggelige landsbyer, hvor innbyggerne lever av å fiske og dyrke jorden. Lei for eksempel et par sykler og dra på en halvdagstur ut i naturen.

Utover å nyte livet på de fantastiske strendene i Khao Lak, er det også muligheter for både å oppleve landsbyliv og få naturopplevelser i toppklasse på korallrevene ved Similan og Surin eller å dra på jungeleventyr i Khao Sok National Park.

Så er dagen er kommet, hvor badeferien er over, og dere skal mot Norge igjen. Dere blir hentet på hotellet og kjørt til Phuket lufthavn.

Etter en mellomlanding i Bangkok, lander dere i Oslo.