07.JPG
Koh Samui & Khanom
Se galleri

Koh Samui og Khanom

  • 6 netter på 3-stjerners resort på Koh Samui
  • Avslapping i vannkanten på Lamai Beach
  • 6 netter på 4-stjerners resort i Khanom
  • Autentisk landsbyliv og rosa delfiner
  • Mulighet for spennende utflukter
  • Inkludert fly, hotell, transport og frokost

15 dager fra kr. 17.800,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 01. mai 2021

Reiseplan

Her får dere en avslappende badeferie, hvor dere bor ved to av Thailands flotteste strender. Den ene ligger på Koh Samui, den andre i det uspolerte Khanom, som kun få turister har oppdaget ennå.

Beach Morning.jpg

Her får dere en avslappende badeferie, hvor dere bor ved to av Thailands flotteste strender.

Først tilbringer dere 6 netter på Thai House Beach Resort på Koh Samui. Resortet ligger helt ned til den berømte Lamai-stranden, og her kan dere slappe av i vannkanten eller ta en forfriskende dukkert i det klare vannet. På Koh Samui kan dere også spise på gode restauranter og dra på spennende utflukter både til lands og til vanns.

De følgende 6 nettene får dere oppleve en annen side av Thailand, når dere bor på Aava Resort & Spa ved den 9 kilometer lange sandstranden i det relativt uspolerte Khanom. Her kan dere bade i det flotte svømmebassenget, ligge på stranden og spise i restauranten, som har en flott og variert meny. Har dere lyst til å utforske lokalområdet, er det nok av interessante muligheter. Dere kan for eksempel besøke det levende onsdags- og søndagsmarkedet, eller dere kan dra på båttur i Khanom-bukten og se om dere kan få øye på de sjeldne, rosa albino-delfinene.

Dere letter fra Oslo lufthavn og flyr mot Thailand.

07.JPG

Etter en mellomlanding i Bangkok ankommer dere Koh Samui tidlig på formiddagen. Dere blir hentet i lufthavnen og kjørt til resortet dere skal bo på de neste 6 nettene.

Dagene kan dere bruke nøyaktig som dere har lyst til. Dere foretrekker kanskje å slappe av i resortets lekre bassengområde, eller få føttene i sanden og nyte den hvite stranden som ligger like i nærheten.

I tillegg til de vidunderlige sandstrendene kan dere se fram til glimrende restauranter, gode shoppingmuligheter og mange aktiviteter både om dagen og om kvelden. Mye av livet foregår naturligvis langs strendene, men Koh Samui byr også på spennende natur- og kulturopplevelser litt vekk fra kysten.

Koh Samui er full av grønnkledde fjell, idylliske fossefall og kokosplantasjer i massevis, så det er mange spennende ting å utforske. Gå på jungelvandring og bad i et naturlig basseng under et fossefall, oppdag øyas mangfoldighet på en rundtur eller hva med å lære hemmelighetene bak det thailandske kjøkken på et kokkekurs?

marked-khanom.jpg

På formiddagen vil Thai House Beach Resort kjøre dere til båten som går til Khanom. Her blir dere hentet og kjørt til Aava resort, med ankomst tidlig på ettermiddagen.

På Aava Resort bor dere de neste 5 dagene, og det blir 5 dager med ren avslapping på første klasse. Dere kan nyte dagene ved det deilige bassenget eller gå ned til den lange sandstranden, som ligger rett ved. Dere kan komme helt ned i gear i det lekre spa-området og unne dere selv spennende thailandske spesialiteter og lekker europeisk mat fra restauranten.

Vil dere ha litt luftforandring, ligger den hyggelige Khanom by noen få kilometer fra Aava resort. Med shuttlebus er det lett å komme seg inn til byen, og her får dere autentisk thailandsk stemning i en by som fortsatt bare ser få turister.

Drar dere til byen onsdag eller søndag morgen, kan dere oppleve det lokale markedet. Her kommer bønder og fiskere til byen med deres ferske varer, og det er alltid en munter og fargerik affære.

Utenfor byen kan dere for eksempel besøke grotten Khao Wang Thong eller ta en forfriskende dukkert i fossefallet Samed Chun – herfra er det utsikt til Khanom-bukten.

Etter frokost er det tid for ut-checking og dere kan nå en siste svømmetur i bassenget, før dere blir hentet tidlig på ettermiddagen og kjørt til flyplassen. Herfra flyr dere mot Norge med en mellomlanding i Bangkok underveis.

Neste morgen lander dere i Oslo.