Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
3Cape Panwa Phuket (38)
Strandferie: Phuket og Khao Lak med La Flora
Se galleri

Program & kart

Kart over Khao Lak

1

Khao Lak

12 netter:

Fantastiske strender og et rolig tempo

2

Khao Lak

12 netter:

Fantastiske strender og et rolig tempo

Reiseplan

Hvis du liker litt forandring på ferien uten å måtte bruke hele dager på transport, så er denne avslappende kombinasjonsturen til to av våre mest populære destinasjoner i Thailand det opplagte valget for deg.

Den første delen av reisen tilbringer du på det 4-stjerners strandferiestedet Saii Laguna Phuket, som ligger helt ned til stranden i koselige Bangtao. Her er det en deilig avslappet atmosfære, mange små butikker og restauranter, en fantastisk strand og et vell av gode utfluktsmuligheter. Den andre delen av reisen tilbringer du på stranden i Khao Lak ved 4-stjerners La Flora Khao Lak. Det er et av våre mest populære hoteller, og du trenger ikke tilbringe særlig lang tid på hotellet før du deler sjarmen. Byen er fin. Stranden er vakker. Service og komfort er på topp. Og skulle det skje noe, er det nok av fine utflukter både til lands og til lands.

DJI 0029

Reisen begynner med 7 netter på fantastiske 5-stjerners SAii Phuket Laguna i Phuket, hvor du kan nyte en av de beste strendene i Phuket og bli bortskjemt i fantastiske omgivelser. Hotellet har en fantastisk beliggenhet rett ved Bangtao-stranden, og i gangavstand har du områdets koselige restauranter og små butikker. På SAii Laguna kan du slappe av ved bassenget, ta en spasertur langs stranden i solnedgang eller la deg skjemme deg bort i hotellets herlige spa-avdeling. I tillegg er det mange fine utflukter både på land og til sjøs, så her kan du få både opplevelser og avslapning.

Fra Phuket går turen over den lille broen til fastlandet og videre til området rundt byen Khao Lak. Her bor du på et av våre mest populære hoteller, det koselige 4-stjerners La Flora Khao Lak, som ligger rett ved stranden og det hyggelige Andamanhavet. Hotellet er utrolig populært blant både familier og par, som gir toppkarakter til rommene, hotellets fasiliteter, maten og ikke minst servicen og vennligheten til personalet. Beliggenheten er også unik, med restauranter og små butikker i gangavstand fra hotellet, hvis du ellers kan rive deg løs fra solsengen.

Du starter reisen fra Norge til Phuket i Thailand og har naturligvis måltider, drikke og bagasje inkludert. Underveis vil det bli servert småretter, og du får mulighet til å nyte en god film eller TV-serie og slappe av til litt musikk.

6.4.4.1.170 65615807 H1 Outrigger Laguna Phuket...

Ved ankomst til Phuket vil sjåføren din vente på deg på flyplassen. Herfra er det kun en kort kjøretur til det vakre 4-stjerners strandhotellet, Saii Laguna Phuket. Hotellet ligger ned til den lange sandstranden Bangtao, som etter vår mening er noe så sjeldent som en uoppdaget perle i Phuket. Den første delen av øyhoppingen din i Thailand venter her, så ta på deg badetøyet og flip-flops og la ferien begynne.

Koselige restauranter på stranden

Hotellet har mange fasiliteter, gode restauranter og super service. Så det er lett å finne seg til rette og nyte de luksuriøse omgivelsene. Står du og ser utover havet, ta en tur til venstre nedover stranden, så finner du raskt et koselig utvalg av små strandrestauranter som har utsikt over havet og tilbyr klassiske thairetter til nesten ingen penger. Oppe bak hotellet ligger byen Bangtao. Du kan gå opp dit i kort avstand eller hoppe på en av de lokale drosjene. Her er det restauranter, butikker, markeder og et mangfold av små kafeer. All tid for en hyggelig kveldstur.

Mange utfluktsmuligheter

Blir kjørelivet ved basseng og strand for kjedelig, er det nok av fine utfluktsmuligheter både til lands og til sjøs. Ta en prat med personalet ved hotellets utfluktsskranke hvis du vil ha litt inspirasjon. De kommer gjerne med forslag og hjelper til med bestilling. Er du mer til en hyggelig shoppingtur, ligger Phukets store utvalg av butikker kun en kort kjøretur fra hotellet.

Screenshot 4

Tiden er inne for å si farvel til vakre SAii Laguna Phuket for å kjøre den relativt korte turen nordover til Khao Lak. Selv om turen bare tar halvannen time, er det som å komme til et litt annerledes Thailand. 

Vel fremme i Khao Lak vil du bli innkvartert på et av våre mest populære hoteller, koselige La Flora Khao Lak de neste 5 nettene. La Flora ligger rett ned til den gylne sandstranden i Bang Niang, omkranset av svaiende palmer og det fristende vannet i Andmanhavet. Du har med andre ord den perfekte rammen for et avslappende opphold i de koselige omgivelsene som hotellet naturligvis tilbyr. 

Bygget i en moderne asiatisk stil, er La flora diskret delt inn i tre uavhengige seksjoner, som alle tilbyr tilgang til svømmebassenget og muligheten til å slappe av på en solseng. Hotellets restaurant har en av de beste beliggenhetene i Khao Lak, helt ned til stranden slik at du kan nyte den stille brisen, utsikten over havet og en fortryllende solnedgang. 

Utforsk Khao Lak

Når du ikke slapper av ved bassenget, nyter hotellets fasiliteter, blir bortskjemt i den fantastiske spa-delen eller går langs stranden, kan du utforske det spennende Khao Lak-området. Khao Lak by, med sine cirka 5000 innbyggere, strekker seg langs kysten og har til tross for sin lille størrelse et rikt utvalg av små koselige restauranter, stemningsfulle kafeer og små butikker med klær og kunst og håndverk. Byen har klart å beholde sin opprinnelige, landlige sjarm, og du trenger ikke gå veldig langt utenfor byen for å føle deg langt utenfor allfarvei. 

For de aktive og eventyrlystne anbefales det også å gå en dagstur til en av de spennende øyene eller marine nasjonalparkene som ligger utenfor kysten. Nyt for eksempel en dag med snorkel og maske på de vakre korallrevene rundt Similanøyene eller Surinøyene, hvor det fortsatt er fargerike fisker å oppleve under havoverflaten, eller hva med en dagstur i den vakre naturen fra Khao Sok nasjonalpark? 

Mulighetene er mange i og rundt Khao Lak, hvor det selvsagt også er et alternativ å bare lene seg tilbake og nyte roen og solen.

Sjåføren din henter deg på hotellet til avtalt tid og deretter går turen til Phuket flyplass, hvor du har god tid til de siste innkjøpene før du starter reisen hjem til Norge.

Dere er tilbake i Norge etter en herlig tur til Thailand. Kanskje lengter dere allerede tilbake...