shutterstock_1287692905.jpg
Ubud og Pemuteran
Se galleri

Ubud og Pemuteran

  • 4 netter i Ubud på det hyggelige Rama Phala Resort***+
  • Til fots eller på sykkel gjennom rismarkene
  • Stort utvalg av utfluktsmuligheter og aktiviteter
  • 8 netter i Pemuteran på strandhotellet Taman Sari***+
  • Avslapping ved stranden og glimrende snorkleforhold
  • Inkludert fly, hotell, transport og frokost

15 dager fra kr. 11.300,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Stavanger d. 02. nov 2021

Reiseplan

Her er den perfekte reisepakken hvis dere ønsker dere en tur som kombinerer både uforglemmelige opplevelser, ferie og avslapping.

Kort om reisen:

Balis kulturelle sentrum, Ubud, er utgangspunktet, og her midt i et av de vakreste naturområdene på øya, har dere mulighet for sykkelturer til små tradisjonelle landsbyer og fine vandrestier mellom rismarkene, hvor de lokale innbyggerne gjerne slår av en prat.

De frodige, grønne omgivelsene i Ubud, avløses av de svarte strendene på Balis nordkyst og den gamle fiskelandsbyen, Pemuteran, hvor turisme fortsatt er forholdsvis nytt. Her kan dere nyte strandhotellet, unne dere en tur i hotellets spaavdeling, gå på oppdagelse i de små lokale restaurantene og prøve noe av de beste stedene for snorkling og dykking på Bali, nemlig ved de lokale korallrevene og øya Menjangan.

Dere drar fra Norge med kurs mot Bali.

Når dere ankommer Bali, blir dere møtt av en representant fra vår lokale samarbeidspartner. Etterpå blir dere kjørt direkte til hotellet i Ubud.

Ubud er et sjarmerende sted. Dere kan glede dere til stemningsfulle hoteller og deilige matopplevelser på de spesielle restaurantene.

Området rundt Ubud lokker med et overflødighetshorn av opplevelser for de som vil være aktive. Så selv om hotellet er skjønt og avslappende, råder vi alle til å dra på eventyr i noe av den vakreste naturen i Asia.

Dere kan for eksempel dra på vandretur og se små landsbyer og endeløse risterrasser. Dere kan leie en lokal guide som kan føre dere vekk fra områdene med flest turister.

Få flere forslag til opplevelser i Ubud her.

Selv om det kan være vanskelig, har det nå blitt tid for å bytte ut de frodige, grønne omgivelsene og vakre risterrassene rundt Ubud, med nordkystens svarte strender og vidstrakte vinmarker, noe som kommer som en overraskelse på de fleste.

Målet er den gamle fiskelandsbyen, Pemuteran, som ligger helt ut til havet ved foten av en rekke høye fjell, som danner en fantastisk vakker bakgrunn og naturlig ramme for området. Alt dette kan dere beundre fra hotellet.

Med fire hele dager til rådighet i Pemuteran, har dere god tid til å nyte roen og den avslappede stemningen på hotellet og på stranden. Men får dere lyst til å forlate liggestolen og kombinere badeferien med å gå på oppdagelse i det nordvestlige Bali, finnes det mange gode muligheter rett i nærheten av byen.

Få inspirasjon til hva dere kan gjøre i Pemuteran.

Dere når akkurat en siste dukkert i havet eller bassenget, før dere på formiddagen blir hentet på hotellet og kjørt tvers over Bali tilbake til flyplassen, hvor hjemreisen kan begynne.

Etter en deilig ferie på Bali, lander dere i Norge igjen.