Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Mexico-desktop.jpg (2)
Reiser til Mexico
Chichen-Itza 04.jpg
Reiser til Mexico
Chichen-Itza 03.jpg
Reiser til Mexico
Palenque 01.jpg
Reiser til Mexico
Tulum 02.jpg
Reiser til Mexico

Praktisk informasjon

FØR AVREISE

Pass og visum

Du finner informasjon om pass og visum på Utenriksdepartementets nettsider.
Som reisebyrå sender vi ut viktig informasjon om pass og visum, i forbindelse med tilbud om reise.

Vaksinasjoner

Som reisebyrå har vi ikke lov til å gi råd om vaksinasjoner, derfor er det viktig å oppsøke en reisemedisinsk klinikk eller egen lege for råd og veiledning. Hos Statens Seruminstitutt finner du anbefalinger for vaksinasjoner til reisemål rundt om i verden.

Reiseforsikring

Vi anbefaler alltid at reisende tegner reiseforsikring. Vi anbefaler Gouda reiseforsikring.

Situasjonen i landet

Vi oppfordrer deg alltid til å undersøke den nåværende situasjonen i landet du planlegger å reise til. Dette gjøres best på Utenriksdepartementets nettside, som inneholder råd og informasjon til norske reisende i en rekke land og områder som er spesielt utsatt på grunn av krig, fare for terror, sivil uro, naturkatastrofer, kriminalitet og lignende.

 

INNSJEKKING

Online innsjekking

Mange flyselskaper har i dag online innsjekking på nettsiden sin. Innsjekkingen kan gjøres fra 12 timer til flere dager før avgang.

Fremmøte

På avreisedagen anbefaler vi oppmøte minst 2 timer før avreise. Siden dette kan variere, anbefaler vi at du sjekker anbefalt møtetid på flyplassens nettside:

Oslo flyplass
Stavanger flyplass
Sandefjord flyplass
Bergen flyplass

Bagasjeregler

Generelt er det tillatt å ta med 20 kg bagasje pr. reisedeltaker og 7 kg håndbagasje. Reglene kan imidlertid variere fra flyselskap til flyselskap, så vi anbefaler derfor at du går inn og undersøker gjeldende regler på flyselskapets nettsider. Vi anbefaler også at du tegner bagasjeforsikring, da både flyselskapets og Check Point Travels ansvar er begrenset ved forsinket eller tapt bagasje. Vi vil påpeke at noen flyselskaper, spesielt når de reiser innenfor USA/Hawaii, krever et gebyr for å medbringe bagasje. Beløpet kan variere i størrelse og det betales direkte til flyselskapet ved innsjekking. Gebyret vil derfor ikke være inkludert i reisens pris. For ytterligere informasjon, se nettsiden til det aktuelle flyselskapet.

ANKOMST

Manglende bagasje

Hvis bagasjen din mangler ved ankomst, kontakt flyselskapet og forsikringsselskapet ditt før du forlater flyplassen.

Hotellavgift

Vær oppmerksom på at enkelte steder belastes en hotellavgift/avgift lokalt.

HJELP PÅ REISEN

Hvis det mot formodning skulle oppstå problemer på reisen, kontakt først vår lokale turoperatør, som vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg. Ellers er du selvfølgelig også velkommen til å kontakte oss i åpningstiden. Du kan skrive til oss på cpt@cpt.dk eller ringe oss på +45 86 13 77 44. Check Point Travel har åpent mandag til fredag ​​fra kl. 09.00 til 16.30. Ved spesielle nødstilfeller utenom kontorets vanlige åpningstider kan vi kontaktes på nødtelefon +45 69 13 31 11.

HJEMREISE

Innsjekking

I forhold til hjemreisen er det lurt å forhøre seg om lokal innsjekkingstid i god tid. Vi anbefaler at du sjekker gjeldende reiserute på www.checkmytrip.com