shutterstock_299388287 Grand palace and Wat phra keaw at sunset bangkok, Thailand.jpg
Bangkok og Khao Lak
Se galleri

Program & kart

1

Bangkok

2 netter:

Templer, byliv og shopping i verdensklasse

2

Khao Lak

10 netter:

Fantastiske strender og et rolig tempo

Reiseplan

Reisen starter med 2 dager i Bangkok på et 4-stjerners hotell med restauranter, butikker og byliv rett utenfor hotellet. Denne turen er perfekt for dere som ønsker en avslappende badeferie og som gjerne vil ha et par spennende storbydager med på kjøpet.

Khao Lak_Solnedgang_119254576.jpg

Reisen starter med 2 dager i Bangkok på et 4-stjerners hotell med restauranter, butikker og byliv rett utenfor. Denne turen er perfekt for dere som ønsker en avslappende badeferie og som gjerne vil ha et par spennende storbydager med på kjøpet.

Bangkok: Ta en elvebåt til Thonburi, hvor husene står på påler. Gå på oppdagelse blant Chinatowns spennende butikker og restauranter. Spis middag på toppen av en skyskraper og nyt stemningen og roen i et av byens gamle templer.

Khao Lak: Her har dere 10 netter på det førsteklasses Apsara Beachfront Resort and Villa, som ligger ved en av de beste strendene i Sør-thailand. Får dere lyst på en avveksling fra strandlivet, er det lett å dra på utflukter fra Apsara.

shutterstock_150790835 BANGKOK, THAILAND.jpg

Fra Norge settes kursen østover mot Bangkok.

shutterstock_289432139 Bird eyes view of Talad Rod Fai Night Market, Ratchada, Bangkok, Thailand.jpg

Ved ankomsten til Bangkok, tidlig om morgenen, blir dere hentet på flyplassen og kjørt til hotellet. Dagene i Bangkok tilbringer dere på det 4-stjerners Centre Point Silom, som ligger i sentrum av Bangkok i Silom-kvarteret, i nærheten av Chao Phraya. Silom er et livlig område med masse gode restauranter og spennende butikker, og det er kort vei til byens høybane, Skytrain, som stort sett har holdeplasser alle de stedene det er noe spennende å se og oppleve i Bangkok. Alternativt kan dere ta en av elvebåtene (vanntaxier) fra Sathorn Pier og se byen fra elven.

Dere har en hel dag i Bangkok, og mulighetene er mange. Ta for eksempel skytrain inn til Siam Square og nyt kvelden i et av Asias største shopping-områder. Hver kveld kommer folk fra hele byen til Siam Square. Noen for å handle, andre for å spise på en av de utallige restaurantene og så er der naturligvis også dem som bare kommer for å betrakte folkelivet fra et bord ved en utendørs café. Ved Siam Square finner dere også akvariet Siam Ocean World, som er et sikkert hit hos mindre barn.

Om kvelden kan dere reservere bord på en av byens skyskraper-restauranter, for eksempel på Baiyoke Sky Hotel. Denne restauranten ligger på 76. og 78. etasje, så herfra er det en fabelaktig utsikt til Bangkoks lyshav, som strekker seg mot horisonten.

Denne morgenen blir dere hentet på hotellet og kjørt til flyplassen. Dere flyr til Phuket lufthavn, hvor dere blir hentet. Herfra blir dere kjørt til Apsara Beachfront Resort and Villa, hvor dere skal bo de neste 10 nettene.

 

Khao Lak er en relativt liten by med omkring 5.000 innbyggere. Men til tross for byens beskjedne størrelse, har den et ganske godt utvalg av restauranter og butikker. Khao Lak har klart å bevare en god del av den opprinnelige, landlige sjarme, og man skal ikke mange kilometer utenfor byens grense for å føle seg langt vekk fra den vanlige turistruten.

Rundt Khao Lak ligger det små hyggelige landsbyer, hvor innbyggerne lever av å fiske og dyrke jorden. Så i tillegg til å nyte livet på de fantastiske strendene i Khao Lak de neste dagene, har dere mulighet til både å oppleve landsbyliv, få naturopplevelser i toppklasse på korallrevene ved Similan og Surin og komme tett på elefantene i nasjonalparken Khao Sok.

Dere kan akkurat nå en siste dukkert i bassenget, før dere blir hentet på hotellet og kjørt til  Phuket lufthavn. Etter en mellomlanding i Bangkok, lander dere neste dag i Norge.

Bangkok og Khao Lak

  • 2 netter i Bangkok på 4-stjerners hotell
  • Sightseeing og shopping i Bangkok
  • Templer, gatekjøkken og markeder
  • 10 netter i strandparadiset Khao Lak
  • Førsteklasses badeferie på Apsara Beachfront
  • Utflukter til regnskog, korallrev og klippekyster

kr. 17.800,-

15 dager fra kr. 15.900,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 18. apr 2021