shutterstock_557059069 f Koh Phangan, Thailand.jpg
Koh Samui og Koh Phangan
Se galleri

Koh Samui og Koh Phangan

  • 6 netter på 4-stjerners resort på Koh Samui
  • Avslapping i vannkanten på Koh Samui
  • 6 netter på 4-stjerners resort på Koh Phangan
  • Hyggelig resort med basseng og strand
  • Mulighet for spennende utflukter
  • Inkludert fly, hotell, transport og frokost

kr. 18.300,-

15 dager fra kr. 16.900,-

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn

Avreise: Oslo d. 16. mai 2021

Reiseplan

Få en avslappende badeferie hvor dere bor på to skjønne tropeøyer - Koh Samui og Koh Phangan - begge steder helt nede ved stranden på 4-stjerners resorts i hyggelige omgivelser.

DSC00347.jpg

Få en avslappende badeferie hvor dere bor på to skjønne tropeøyer - Koh Samui og Koh Phangan - begge steder helt nede ved stranden på 4-stjerners resorts i hyggelige omgivelser.

Først tilbringer dere 6 netter på det White Sand Samui Resort på Koh Samui. Resortet ligger på den flotte og rolige Lamai Beach og er innredet i moderne thaistil. Her kan dere slappe av ved bassenget, få gode måltider i restauranten og dra på spennende utflukter både på og rundt øya.

De følgende 6 nettene tilbringer dere på den tropiske øya Koh Phangan og bor på det lekre Buri Rasa Phangan. Også her får dere ro og tid til å slappe av. Stranden er deilig, maten er god, og stilen er tilbakelent.

Utenfor hotellets område finner dere flere hyggelige restauranter og små butikker, og trenger dere litt avveksling, kan dere for eksempel dra på båtturer til strendene i nærheten.

Tropical palm tree on the beach of Koh Kho Khao island, Thailand_142378144.jpg

Dere letter fra Oslo lufthavn og flyr mot Thailand.

DSC09860.jpg

Etter en mellomlanding i Bangkok, ankommer dere Koh Samui tidlig på formiddagen. Dere blir hentet i lufthavnen og kjørt til deres resort for de neste 6 nettene.

Skjønne stranddager på Koh Samui

Dagene kan brukes nøyaktig som dere har lyst til – dere kan slappe av ved resortets flotte bassengområde eller nyte den hvite sandstranden.

Se video fra hotellet.

Se denne videoen og få et inntrykk av hotellet.

Restauranter, shopping og opplevelser

I tillegg til de vidunderlige sandstrendene, kan dere se fram til glimrende restauranter, fine butikker og masse aktiviteter både om dagen og om kvelden. Mye av livet foregår naturligvis langs strendene, men Koh Samui har også spennende natur- og kulturopplevelser litt vekk fra kysten.

Utsikt over Angthong National Marine Park på Koh Samui.

Udsigt over Angthong National Marine Park på Koh Samui,

Utforsk Koh Samui

Koh Samui er full av grønnkledde fjell, idylliske fosser og kokosplantasjer i massevis, så det er mange spennende ting å se. Dra på jungelvandring og bad i et naturlig basseng under en foss, oppdag øyas mangfoldighet på en rundtur eller hva med å lære hemmelighetene bak det thailandske kjøkken på et kokkekurs?

spa-4.jpg

På formiddagen kjører White Sand Samui Resort dere til båten, som frakter dere til Koh Phangan. Her blir dere hentet og kjørt til det hyggelige Buri Rasa Phangan, som ligger helt nede ved stranden.

Stilrent Deluxe Room

På Buri Rasa Phangan blir dere innkvartert for 6 netter i et stilrent Deluxe Room.

Buri Rasa deluxe værelse.

Måltider i vannkanten

Under oppholdet kan dere ha det deilig på den flotte stranden, få lekre måltider i restauranten – også på stranden - og gå turer i den lokale gaten, hvor det finnes hyggelige restauranter og små butikker.

Spennende utflukter

Hvis dere kan løsrive dere fra det hyggelige resortet, kan dere for eksempel dra på en båttur til Bottle Beach, som ligger i nærheten.

Bottle Beach.

shutterstock_240628846 Thai Buddha a stupa, Golden sculpture, Wat Arun temple in Bangkok, Thailand..jpg

Etter frokost er det ut-checking og dere kan nå en siste svømmetur i bassenget eller på stranden, før dere blir hentet tidlig på ettermiddagen og kjørt til lufthavnen på Koh Samui. Herfra flyr dere mot Norge med en mellomlanding i Bangkok underveis.

Neste morgen lander dere i Oslo.