Rejser til Thailand. Bo i den lækre bungalow på Sivalai Resort.jpg
Reise til Thailand
Rejser til Thailand. Bo i junglen.jpg
Reiser til Thailand
Rejser til Thailand. Sejl med de unikke longtail boats
Reiser til Thailand
Rejser til Thailand - Khao Sok National Park
Reiser til Thailand
Rejser til Thailand - oplev de store elefanter i Khao Sok National Park i Thailand
Reiser til Thailand
Rejser til Thailand - Railay beach i Krabi, Thailand
Reiser til Thailand
Rejser til Thailand - Elefant sammen med munke
Reiser til Thailand

Kart over Thailand

Få overblikk over Thailand med vårt Thailand-kart, som tydelig viser et land som byr på muligheter for dagevis med avslapping, eventyr og store opplevelser. På Thailand-kartet ser dere tydelig hvor alle byene, attraksjonene og de eksotiske øyene ligger. 

Thailand attraksjoner og sevverdigheter

1

River Kwai - Dramatisk krigshistorie, flott togtur og vakre landskap

2

Khao Sok - Grønne fjell, dyreliv og store naturopplevelser

3

Khao Lak - Lekre strender, lekre hotell og masse opplevelser

4

Krabi - Vakre landskap, hyggelig stemning og gode strender

5

Koh Mook - Øyhopping og avslappet luksus i strandkanten

6

Khanom - Autentisk thailandsk landsbyliv og paradisiske strender

7

Koh Samui - Gode strender og perfekt reisemål om sommeren

8

Koh Phangan - Frodige åser, små viker med fine strender og avslappet luksus

9

Bangkok - Fantastisk mat, spennende markeder, byliv og shopping i verdensklasse

10

Koh Kradan - Hvite strender, palmer, korallrev og snorkling

Thailand-kart med severdigheter

Hva vil dere se og oppleve på turen til Thailand? Dere finner mange gode forslag på kartet vårt. Alle stedene på kartet ovenfor inngår nemlig i minst en av reisene våre til Thailand.

Når dere reiser til Thailand med Check Point Travel, kan mange av stedene på Thailand-kartet kombineres, så dere kan oppleve flere steder og severdigheter på en og samme reise. Kontakt oss gjerne for å høre mer om mulighetene.  

Eksotiske øyer og palmestrender i sør

I det sørlige Thailand lokker eksotiske øyer og strender. Vær oppmerksom på at steder som Krabi og Khao Lak på vestkysten har mest sol og fint vær i våre vintermåneder. Om sommeren kan været være mer ustabilt. Kaldt blir det imidlertid aldri, men noen kortvarige og kraftige byger er helt normalt.

Reiser dere til Thailand i sommerferien, kan det være en god idé å overveie Koh Phangan og Koh Samui på østkysten. Her er det nemlig størst muligheter for masse sol - og behagelige temperaturer. Det samme gjelder de deilige strendene i Khanom, som ligger på fastlandet.  

På en badeferie i Thailand er det også opplagt å legge veien innom nasjonalparken Khao Sok, som byr på frodig jungel og et rikt dyreliv.

Bangkoks mange fristelser

Sentralt i Thailand ligger Bangkok og frister. Byen, som er Thailands hovedstad, byr på et vell av severdigheter. Dere kan ta båtturer på elven som går gjennom byen, dere kan besøke et av de morsomme markedene eller ta en tur i Chinatown, hvor gatekjøkken ligger side om side i de smale gatene. Det er også her dere finner noen av Thailands største severdigheter: Grand Palace og den liggende buddhas tempel, Wat Pho.

Opplev River Kwai

Vårt kart over Thailand viser også at avstanden fra Bangkok til River Kwai ikke er veldig stor. Det er derfor opplagt å legge turen til River Kwai og den berømte broen som ligger nordvest for hovedstaden.

Frodige fjell i det nordlige Thailand

Som vårt Thailand-kart viser, byr Thailand på mange spennende opplevelser. I det grønne fjellandskapet i nord kan dere se rismarker og besøke fargerike markeder, hvor både mat, råvarer og suvenirer selges til høystbydende - på syngende thai.

Kart over Thailand med landets høydepunkter

Thailand-kart, kart over Thailand, kart over Thailand med øyer, Thailand map eller map of Thailand. Kjært barn har mange navn.

Med Check Point Travels Thailand-kart behøver dere ikke lete lenger, for her har dere et kart som gjør det enkelt å få overblikk over Thailands severdigheter og attraksjoner.

Elephant (13).jpg
shutterstock_88930291 Firework Festival in Chiang Mai Thailand.jpg