Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_380725909 Pura Ulun Danu Bratan, Hindu temple on Bratan lake landscape, one of famous tourist attraction in Bali, Indonesia.jpg

Balis templer

På en reise til Bali er det nærliggende å passere et eller flere av øyas vakre templer. Få en oversikt over Balis vakreste templer her.

En av de mest populære tingene å gjøre i Ubud er å besøke de mange kunstmuseene og galleriene. Byen er kjent for sine dyktige kunstnere og det er mange muligheter til å se vakre malerier, skulpturer og tekstiler. Du kan også delta på kunstverksteder og lære å lage dine egne kreasjoner.

Tanah Lot

Et av de mest kjente templene på Bali er Tanah Lot, som ligger på en klippe ut i havet. Templet er kjent for sine spektakulære solnedganger og regnes som et av de mest fotogene stedene på Bali.

DJI 0943 1200

Uluwatu

Et annet ikonisk tempel er Uluwatu, også plassert på en klippe som vender mot havet og berømt for sine apeshow og vakre arkitektur.

B667788d Ebdf 4B27 8Bab 22Bc59175055

Tirta Empul

Men Bali har mange andre vakre templer som er minst like imponerende. Tirta Empul er et eldgammelt vanntempel hvor lokalbefolkningen og turister kan bade i de hellige kildene.

8F0a1660 A8c0 436D 9A10 Bbdedd4e91e6

Pura Luhur Batukaru

Pura Luhur Batukaru ligger i hjertet av Balis regnskog, og er kjent for sin vakre beliggenhet og åndelige betydning.

1Abb7a6a C0fc 4Ed2 A822 7F3e74fdbf4a

Å besøke Balis templer er ikke bare en visuell opplevelse, men også en åndelig opplevelse. Balineserne er dypt religiøse og templene spiller en stor rolle i deres daglige liv. Derfor er det viktig at du respekterer deres tradisjoner og kulturelle normer når du besøker templene. Du må også huske å kle deg passende og ta av deg skoene når du går inn i tinningene.

Hvis du er ute etter en inspirerende og åndelig reiseopplevelse, så er Balis templer definitivt noe for deg. Her kan du fordype deg i Balis kultur og historie og la deg fascinere av den vakre arkitekturen og åndelige betydningen. En tur til Balis templer vil garantert gi deg minner for livet.