Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +

Om Check Point Travel

Aall.jpg

Check Point Travel er et dansk reisebyrå som ble grunnlagt i 1996. Vi har et inngående kjennskap til reisemålene fra egne reiser, og vi har gjennom årene funnet fram til de samarbeidspartnerne som er helt riktige for oss. Det betyr at vi kan tilby kundene våre reiser av høy kvalitet til en god pris.

Den oppskriften har vi hatt stor suksess med. Hvert år sender vi tusenvis av forventningsfulle kunder avsted på ferie til fjerne reisemål, og mange kommer tilbake for å bestille enda en reise hos Check Point Travel. Det er vi utrolig stolte av. For det viser, at vi holder det vi lover.

Her får du 6 gode grunner til å velge Check Point Travel:

1. Vi er spesialister – og det er din sikkerhet for en god reiseopplevelse

Vi har et stort og inngående kjennskap til de reisemålene vi har på programmet. Den kunnskapen bruker vi når vi setter sammen reisene, så dere får den best tenkelige opplevelsen.
For detaljene betyr noe. Det er forskjell på å bo på et motell 2,5 times kjøretur fra Grand Canyon eller på et hotell hvor du kan gå til kløften på få minutter og nyte både solnedgangen og soloppgangen. Det er forskjell på et anonymt 4-stjerners hotell – og et håndplukket 4-stjerners strandhotell med den helt riktige atmosfære og beliggenhet. Det er den gode rytmen i programmet, de overraskende naturopplevelsene og den flotte kjøreturen. Det er alt sammen bare detaljer. Men det gjør en forskjell - det vet vi. Og derfor er Check Point Travel din sikkerhet for en god reiseopplevelse.

2. Vi tilbyr pakkereiser av høy kvalitet og gir prisgaranti

Reisene er sammensatt med stor omhu for å gi deg den best tenkelige reiseopplevelsen. Vi har håndplukket hotellene og brukt utallige timer på å finpusse programmene sammen med våre lokale reisearrangører. I tillegg bruker vi mye tid på å forhandle oss fram til de helt riktige prisene hos flyselskaper, hotell og lokale reisearrangører. For prisen betyr noe. Hos Check Point Travel vil vi levere kvalitetsreiser til markedets beste pris, og derfor gir vi en prisgaranti. Dere kan lese mer om prisgarantien her.

3. Du får personlig service og trygghet på reisen

Hos Check Point Travel får dere en god og personlig service av de engasjerte medarbeiderne våre. De hører på de ønskene dere har og medvirker til at dere får en ferie som er helt riktig for dere. På destinasjonen vil våre lokale partnere sørge for at dere blir tatt godt imot og gjøre alt det de kan for å gi dere en god opplevelse. Som en ekstra service, har vi en nødtelefon dere alltid kan ringe hvis dere har bruk for vår hjelp. Det gir en trygghet på reisen.

4. Vi er medlem av Reisegarantifondet

Check Point Travel er medlem av Reisegarantifondet. Det betyr at du som kunde er økonomisk sikret hvis virksomheten skulle gå konkurs. Det er altså en ekstra sikkerhet for alle våre reisende. Les mer om Reisegarantifondet her.

5. Våre reisende gir Check Point Travel toppkarakter

Vi er både stolte og takknemlige for de mange flotte tilbakemeldinger vi gjennom årene har fått på TrustPilot. Her forteller kundene om deres reiseopplevelser med oss. Karakterene er de aller beste, så vi hos Check Point Travel kan nå glede oss over å være blant de aller beste reisebyråene i Danmark – vurdert etter kundenes egne bedømmelser. Klikk her og les kundenes flotte anmeldelser på TrustPilot.

6. Book reisen på hjemmesiden

De fleste av de reisene vi tilbyr, kan bestilles direkte på hjemmesiden vår. Det er raskt, lettvint og enkelt. Du kan bestille akkurat når det passer deg - og du har 48 timers full angrerett fra det tidspunktet du bestiller reisen.