Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_339637010 View on Napali Coast on Kauai island on Hawaii.jpg
Reiser til Hawaii Opplev kysten av Kauai
Surfer jumping above a wave on the North Shore of Oahu, Hawaii.jpg
Reiser til Hawaii Opplev de store bølgene på Oahu
Palm trees growing on ancient Hawaiian site Pu'uhonua O Honaunau National Historical Park on Big Island, Hawaii.jpg
Reiser til Hawaii Kom tett på historien
HONOLULU, HAWAII - SEPTEMBER 7, 2013 Surfboards lined up in the rack at famous Waikiki Beach in Honolulu. Oahu, Hawaii.jpg
Reiser til Hawaii Besøk den berømte Waikiki Beach i Honolulu
The dramatic jungle scenery at Hawaii's Pools of Oheo, near Hana on the east side of Maui..jpg
Reiser til Hawaii Opplev det dramatiske jungellandskapet på Maui
Hawaiian Sunset Molokai Hawaii.jpg
Reiser til Hawaii Nyt fantastiske solnedganger

Reiser til Big Island

The Big Island er den største av Hawaii-øyene – og etter vår mening en av de mest interessante. Øya har alt. Her er vakre strender, dype fosser, aktive vulkaner, frodig regnskog, fantastisk snorkling, store havskilpadder, deilige hoteller og mye mer. Legg til det den unike, tilbakelente hawaiiske stemningen som gjør Big Island til et flott reisemål.

Reise til Big Island

Hawaii står høyt på manges liste over drømmereisemål. Og til alle dere som drømmer – se å komme i gang.
Det er flere øyer å velge mellom, og de har hver sitt å tilby. Vi vil imidlertid slå et kraftig slag for å inkludere Big Island på reisen din til Hawaii, siden det er så mange opplevelsesmuligheter, og det gjør øya interessant for omtrent alle.

Hawaii Volcanoes National Park

Når du sier Hawaii, må du også si vulkaner. Skjærgården er skapt, og består av, en rekke vulkaner, og det er derfor nærliggende å se nærmere på de spennende naturkreftene. Du kan for eksempel i Volcanoes National Park på den sørlige delen av Big Island. Her kan du kjøre rundt i golde vulkanlandskap og se eldgamle «lavarør», hvor den varme lavaen har strømmet ut fra jordens indre. Du kan også se ned i den glødende lavaen fra kanten av det aktive Kilauea Calera-krateret. Et fantastisk syn.

Kveldsvømming med djevelrokker

En opplevelse du garantert vil huske fra turen til Big Island er å svømme med djevelrokker – eller djevelrokker som de heter på dansk. Iført våtdrakt seiler du ut i solnedgangen, og når det tidlige kveldsmørket faller på, legges det ut på havet noen store flytende plater med sterkt lys under. Lyset tiltrekker seg plankton, og mens mantastråler lever av plankton, dukker snart de store dyrene opp i dypet. Du ligger med maske og snorkler i havoverflaten og kan se den store mantaen komme veldig nært. De store dyrene er helt fredelige og rolige i bevegelsene. Det er ikke lov å ta på dem, men hvis de selv kommer så nært at de tar på, "føler du deg velsignet", som de sier.

Solnedgang og stjernehimmel

Solnedgangen og stjernehimmelen er alltid et vakkert syn. Men det er en ekstraordinær opplevelse når du nyter denne utsikten fra toppen av Mauna Kea-vulkanen på Big Island. Fra kysten kjører du den korte turen opp gjennom skyene til vulkanens besøkssenter, hvor du kan parkere. Herfra er det kort vei til et utmerket utsiktspunkt hvor flere mennesker samles for å nyte synet av solen som går ned over vulkanområdet. Når solen går ned, bades skyene og resten av landskapet i rødlige fargetoner, og til slutt dykker solen ned i havet og etterlater en beksvart stjernehimmel.

Stjernehimmelen er akkurat her en av de klareste i verden. Og av den grunn er det et observatorium på toppen av Mauna Kea. Her samles verdens ledende eksperter for å observere de klare stjernene og fjerne galakser – og for å forske på verdensrommets mysterier.

På besøkssenteret kan du selv se synet av de klare stjernene – både med det blotte øye og med store oppsatte stjernekikkere.

Honaunau Big Island.jpg
shutterstock_183095369 Puuhonua o Honaunau National Historical Park on the Big Island in Hawaii.jpg
Finner du ikke det du lette etter?
Så ring på +45 86 13 77 44 eller send oss ​​en forespørsel