Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Det sentrale torget i Ravello med Duomo i bakgrunnen

Inspirerende Ravello på Amalfikysten

Ravello er et vakkert og inspirerende reisemål som ligger på Amalfikysten i Italia. Byen er kjent for sin fantastiske utsikt over Middelhavet og de vakre omgivelsene som har inspirert kunstnere og forfattere i årevis.

Villa Rufolo

En av hovedattraksjonene i Ravello er Villa Rufolo, en middelaldervilla som ligger midt i byen. Villaen er kjent for sin vakre hage og den fantastiske utsikten over kysten og havet. Det var også her den kjente tyske komponisten Richard Wagner tilbrakte noen av somrene sine og hvor han ble inspirert til å skrive noen av sine mest kjente operaer.

Utsikten fra Villa Rufolo i Ravello

Ravello katedral

En annen attraksjon som må ses er Ravello-katedralen, som dateres tilbake til 1000-tallet. Katedralen er kjent for sin vakre arkitektur og de fantastiske maleriene som pryder interiøret.

Torget ved det gamle klokketårnet i Ravello

Mye mer enn historie

Men Ravello er ikke bare et sted for kunstnere og historieinteresserte. Byen er også kjent for sin deilige mat og vin, som er basert på lokale råvarer og tradisjonelle oppskrifter. Prøv for eksempel en deilig fisk- eller sjømatrett, eller nyt en kul limoncello, som er laget av lokale sitroner.

Les mer om Amalfis sitroner her!

Amalfikysten Citroner 18

Mer fantastisk opplevelse

Endelig er Ravello også et flott sted å slappe av og nyte det gode liv. Spaser de vakre hagene, ta en svømmetur i sjøen eller nyt en avslappende massasje på et av byens luksuriøse spa-resorter.

Utsikt fra en av de vakre hagene i Ravello

Uansett hva du leter etter, er Ravello et reisemål som vil inspirere og begeistre deg. Gå og opplev det selv!