Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Vietnam-desktop.jpg (1)
Reiser til Vietnam
Mekong delta, Can Tho, Vietnam  shutterstock_74636878.jpg
shutterstock_125079869 HANOI, VIETNAM - APRIL 21 Unidentified flower vendor at the flower small market on April 21, 2012 in Hanoi, Vietnam..jpg
shutterstock_188298236 HOI AN, VIETNAM -APRIL 16 Cua Dai Beach in Hoi An, Vietnam on April 16, 2014 in Hoian, Vietnam..jpg
Vietnam-desktop.jpg
LungPhin_5576.JPG

Kart over Vietnam

Her får dere et overblikk over landet. Uansett hvilken reise til Vietnam dere velger, kan dere se hvor de forskjellige byene ligger i forhold til hverandre. 

Vietnams attraksjoner og severdigheter

1

Ha Giang - Fargerike marked og etniske minoriteter

2

Ha Long Bay - Båttur mellom dramatiske kalksteinsklipper

3

Hanoi - Hektisk storby med kultur, gateliv og masse sjel

4

Ninh Binh - Kalksteinsfjell hevet over rismarker og landsbyer

5

Hué - Historisk kongeby med palass, minnesmerker og pagoder

6

Hoi An - Vietnams hyggeligste by fra kolonitiden og gode strender

7

Cu Chi tunnelene - Et imponerende, underjordisk forsvarsverk fra Vietnamkrigen

8

Ho Chi Minh City - En moderne storby som lar oss få en kikk på fremtidens Vietnam

9

Mekong-deltaet - Vietnams kjøkkenhage med flytende marked og rismarker

10

Puh Qouc - Lekre strender i palmenes skygge

Vietnam med barn

Vietnam er et flott reisemål for familier med barn. Hotellene er gode, maten er fantastisk, og har dere glemt noe, får man kjøpt det meste.

Men det beste av alt er at Vietnam byr på mange eksotiske opplevelser, som helt sikkert vil fascinere de fleste barn. Det kan være spann med levende fisk på et marked eller en båttur på elvene i Mekong-deltaet. Andre gode opplevelser kan være en kjøretur i rickshaw gjennom Hanoi eller en sykkeltur mellom rismarkene rundt Hoi An, hvor bøndene får hjelp av vannbøfler for å pløye jorden.

En helt unik opplevelse er uten tvil å overnatte i et homestay i en liten landsby i fjellene. Her kommer dere tett på et hverdagsliv som er veldig annerledes enn det norske, og barna vil raskt få nye lekekamerater.

Utsøkt gastronomi for store og små

Vietnam byr på et gastronomisk eventyr i verdensklasse, som ivaretar ønskene til både små og store munner. Fisk, skalldyr, oksekjøtt, svinekjøtt, kylling, and, grønnsaker og frukt blandes med krydderurter, chili, lime og fiskesaus og serveres med friske nudler (pho) eller ris. Barna vil helt sikkert suge alle inntrykkene til seg, når dere sitter ved det lokale gatekjøkkenet og snakker med byens innbyggere. Men det finnes også mange moderne restauranter, hvor de kjente klassikerne tilberedes i gamle templer, bakgårdshager eller bygninger fra den franske kolonitiden.

Ønsker dere en familieferie med de små, er våre øvrige asiatiske reisemål også gode valg. En ferie i Thailand på et deilig resort ved stranden vil glede mange og Sri Lankas elefantflokker begeistrer både store og små.

LungPhin_5576.JPG
Hanoi_Gadebillede.JPG