Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
All Inclusice Thailand
Thailand med alt inkludert Bli ekstra bortskjemt med helpensjon eller alt inkludert

All inclusive i Thailand

På flere av våre hoteller i Thailand kan du få helpensjon eller alt inkludert.

Helpensjon: Her er alle måltider inkludert i prisen fra starten - og du trenger ikke betale for maten på destinasjonen. Drikke må bestilles og betales på hotellet. Priser fra kr 275 pr. voksen. Barn betaler halv pris.

All inclusive: Her er alle måltider og drikke inkludert i prisen på turen fra starten. Du kan dermed spise og drikke gratis på hotellet under oppholdet. Priser fra 400 kr pr voksen. Barn betaler halv pris.

All inclusive er en hit

Mange velger å få helpensjon eller all inclusive på turen. Det gir mye ro og gjør det enkelt når sulten melder seg.

All-inclusive er spesielt populært blant barnefamilier. Det betyr at barna enkelt kan spise når de er sultne. Og det er også gratis tilgang til drikke. Og det er lett for barna å bestille og hente selv.

All inclusive kan også være fint hvis målet med ferien bare er å slappe av og virkelig slappe av. Med all inclusive trenger du ikke gå ut for å få mat.

Alt inkludert med høy kvalitet

Alle hotellene våre i Thailand holder høy kvalitet. Det samme gjelder vårt all inclusive. Her er hovedregelen at du kan velge mellom flere restauranter, og i de fleste tilfeller bestiller du fra a la carte -menyen. Dette betyr at maten er tilberedt spesielt for deg og er helt ferskt tilberedt når den serveres.