Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Disney-Worls---Orlando-Florida.jpg

Disney World - En ekte barnehit

På en reise til Florida er Disney World et utmerket utfluktsmål. For barn er det utvilsomt en stor opplevelse å hilse på Mickey Mouse og de andre kjente Disney-figurene, samt å prøve noen av de mange morsomme attraksjonene. Og for voksne kan det også være en interessant opplevelse å gå rundt i de enorme Disney-parkene, der du får et innblikk i Disney-verdenen, som må sies å være et av de mest legendariske fenomenene i den amerikanske popkulturen.

chip-og-chap-disney-world.jpg

Hav av muligheter og fornøyelser

Disney World består av fire temaparker (Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios og Disney's Animal Kingdom), to vannparker (Disney's Typhoon Lagoon og Disney's Blizzard Beach), 23 hoteller og et stort utvalg av butikker og restauranter.

Dere bør ha god tid hvis dere ønsker å besøke alle parkene. Hver park kan ta omtrent en dag å utforske. Hvis dere har små barn, kan dere vurdere å droppe Epcot, da parkens innhold er mer rettet mot voksne. Animal Kingdom er mer fokusert på safarier og dyreshow enn den typiske Disney-opplevelsen, så den kan også droppes hvis dere kun har en dag eller to og ønsker den "ekte" Disney-atmosfæren. Magic Kingdom er den største og mest kjente av parkene.

I Disney World kan dere møte de kjente og kjære Disney-figurene som Donald Duck, Goofy, Askepott og mange flere. Dere kan prøve dere på de mange morsomme attraksjonene som berg-og-dal-baner og karuseller, og dere kan bade i de to vannparkene.

Kjøp av billetter

Dere bør vurdere å bestille billettene til Disney World på forhånd, da det kan gjøre besøket litt mer praktisk. Dere kan for eksempel kjøpe billetter på www.undercovertourist.com. Det finnes mange billettyper avhengig av hva dere ønsker å se og hvor mange dager dere har til rådighet. Hvis dere har begrenset med tid, kan dere kjøpe en "park hopper"-billett, hvor dere, som navnet antyder, kan hoppe mellom parkene og se mye på kort tid.

Når dere har kjøpt billettene deres, har dere muligheten til å reservere opptil tre attraksjoner i hver park på forhånd gjennom Fast Pass+. Dette kan gjøres 1 måned før ankomstdagen til parken. På denne måten kan dere unngå lange køer på deres favorittattraksjoner.

Det er en god idé å ta med en smarttelefon, da dere samtidig kan sjekke ventetidene i parkene online - det er gratis wifi i alle parkene.

La reisen gå til Florida

Dere kan besøke Disney World på flere av våre reiser til Florida. Det kan for eksempel være på vår "Poolvilla og Strand i Florida".

På denne reisen har dere 7 netter i en flott villa med privat basseng i Orlando - ikke langt fra Disney World, og deretter avslutter dere ferien med strandopphold i Clearwater.

Hvis dere ønsker å vite mer om mulighetene for å besøke Disney World på våre reiser til USA, kan dere ringe oss på 86 13 77 44 eller sende oss en reiseforespørsel.

Få et tilbud på en reise til Florida

SOUTH BEACH, MIAMI - Se de berømte livreddertårne, der er blevet et vartegn for Miami og South Beach.

12

dager
Det beste av Florida
  • Fantastiske fornøyelsesparker og shopping i Orlando
  • Bo ved de hvite strendene i badebyen Madeira Beach
  • Blant alligatorer og luftbåter i Everglades
  • Korallrev, delfiner og sjarmerende Key West
  • Natteliv og stranddager i Miami South Beach
  • Inkl. fly, hotell og leiebil

Fra NOK 15 300

Per person ved 2 voksne og 2 barn.