Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
shutterstock_53590102 South Beach Lounge Chairs and Umbrellas.jpg

Floridas beste strender

Florida har noen av de mest fantastiske strendene i hele USA og tiltrekker seg millioner av besøkende hvert år. Med mer enn 1300 miles med kystlinje og mer enn 800 miles av disse er sandstrender, er det massevis av valg for alle. Her er noen av de beste strendene i Florida som du absolutt må besøke:

Clearwater Beach

Dette er en av Floridas mest kjente strender med hvit sand og klart vann. Stranden har mange fasiliteter, inkludert restauranter, butikker og aktiviteter som seiling og paraseiling.

Clearwater Beach Florida

South Beach

Ligger i Miami, er South Beach kjent for sitt pulserende natteliv, men stranden er også en av de beste i Florida. Stranden strekker seg mer enn 3 km og har mange fasiliteter og aktiviteter, inkludert vannsport og sykkelturer langs promenaden.

shutterstock_46271689 South Beach Miami, Florida.jpg

Siesta Key

Dette er en av de vakreste strendene i Florida og har noen av de fineste hvite sandstrendene i verden. Stranden er kjent for sitt rolige vann og rolige omgivelser, noe som gjør den til et ideelt reisemål for familier.

Siesta Key Fl

Sanibel Island

Sanibel Island ligger utenfor Floridas sørvestkyst, og er kjent for sine lange, uberørte strender fylt med skjell. Stranden er også et populært sted for dyreliv og fugletitting.

White Sand Beach At Sunset On Sanibel Island Florida Usa 478154757 5A969c3aeb97de0036570e1b

Cocoa Beach

Kjent som et surferparadis, er Cocoa Beach et populært sted for surfing og andre vannsporter. Stranden har mange fasiliteter og er også kjent for sin avslappede atmosfære og solnedganger.

Best Things Do In Cocoa Beach Pier

Dette er bare noen av de mange fantastiske strendene i Florida. Enten du vil surfe, sole deg, padle kajakk eller bare slappe av på stranden, er det noe for enhver smak i denne fantastiske staten. Så kom og opplev det selv - Florida venter på deg!