Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Underwater panorama of the young lady snorkeling over vivid coral reef in tropical sea. Bali Barat National Park, Indonesia.jpg

Opplevelser i Pemuteran

Den gamle fiskelandsbyen, Pemuteran, ligger helt ut mot havet ved foten av en rekke høye fjell, som danner en fantastisk vakker bakgrunn og naturlig ramme for området. Dere kan nyte denne utsikten fra hotellet. Nordkysten av Bali er i det hele tatt mer tilbakelent og mindre utviklet enn den til tider hektiske sørlige delen, så dere kan se fram til noen avslappende dager ved strendene rundt Pemuteran. Selve byen ligger på begge sider av hovedveien, og her finnes det mange gode spisesteder og hyggelige cafeer, hvor dere kan nyte et måltid eller en kjølig drink i rolige omgivelser.

Vandretur i Bali Barat National Park

Fugl Barat National Park.jpg

For de aktive, kan en guidet vandretur i Bali Barat National Park varmt anbefales. Det varierte terrenget med blant annet mangrove, savanne og lavlandsregnskog, er hjemsted for mer enn 160 fuglearter, så er dere interessert fugler, vil dette være en klar mulighet for å få satt nye kryss i fugleboken og kanskje få se den finurlige og truede balinesiske stæren. Parken er også kjent for sine hjorteflokker, som ofte befinner seg helt nede ved strendene.

Snorkling og dykking

Barat National Park Pemuteran.jpg

En annen mulighet når dere besøker Bali Barat National Park, er en tur til øya Menjangan. Husk at ta med maske, snorkel og svømmeføtter, siden dette er et av de fineste områdene for snorkling og dykking på Bali. Naturlige, varierte og velbevarte korallrev danner et beskyttende hjem for myriader av fargestrålende fisk. Øya og de omkringliggende korallrevene nyter godt av å være en del av nasjonalparken. Snorkelturer til Menjangan arrangeres enkelt via en av de mange dykkebutikkene i Pemuteran eller ved hjelp fra hotellets dykkesenter – og alle kan være med, siden havet på nordkysten av Bali er veldig rolig.

Pemuteran. Bali.jpg

Naturligvis er det ikke bare utflukter med et aktivt innhold man kan dra på, for i området rundt Pemuteran finnes også mange spennende landsbyer, templer og turer med et mer kulturelt innhold. Dere kan også bli med på kokkeskole en dag, med en tur på markedet, innkjøp og undervisning.

Pemuteran kan oppleves på følgende reiser