Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
DJI 0858 1200

Opplevelser på Phi Phi-øyene

Phi Phi-øyene er en øygruppe i Sør-Thailand mellom den større øya Phuket og fastlandet. Øyene hører administrativt til Krabi. Den største av øyene er Phi Phi Don, som er bebodd. I turistsesongen går det regelmessig ferge fra Phi Phi Don til Phuket, Ko Lanta og Krabi.

Phi Phi-øyene er noen av Thailands vakreste øyer. Her kan du la skoene stå på rommet og leve livet med bare tær, sarong og shorts, sette deg ned i en komfortabel stol under en palme ved bassenget eller ta en tur i den myke, solvarme sanden. Nattelivet er stille, men vil du ha mer liv og mas er det bare en halvtimes longtailbåttur inn til øyas sentrum, Ton Sai, hvor det er mange restauranter og underholdning.

Koh Phi Phi Viewpoint

Phi Phi Viewpoint er et av høydepunktene (på flere måter enn én) av et besøk til Phi Phi Don. Utsiktspunktet er satt til en høyde på rundt 186 meter, som egentlig ikke er så høyt. Hvis du føler deg energisk, er det en rask 20-minutters spasertur opp eller en rolig 30-minutters spasertur til toppen.

Anbefalingene er at synspunkt 2 er det beste av de 3 synspunktene. Det er her de fleste er på vandringen. Det er en morsom bar på venstre side når du først går opp og deretter to kafeer. Store steinblokker som er det perfekte stedet å sitte, under trærne og nyte den naturlige skjønnheten til Koh Phi Phi.

5F746be0 8Fa8 472D Ae9a Ea8eda41772b

Laem Tong Bay

Laem Tong Beach på Koh Phi Phi Dons nordøstside er kun tilgjengelig med båt, noe som gjør det til et utmerket sted for en avslappende og rolig ferie. Du har nesten fullstendig tilbaketrukkethet, det motsatte av den alltid travle Tonsai Village. Den beroligende lyden av bølger som skvulper mot den nesten 1 km lange stranden blir bare forstyrret av støyen fra longtail-båter og hurtigbåter som frakter passasjerer til Tonsai Village eller Bamboo Island.

I lang tid har Laem Tong Beach vært okkupert av sjøsigøynere som etablerte en landsby på nordspissen av Koh Phi Phi Don. Mens denne landsbyen fortsatt eksisterer, er den nå ledsaget av en del strandferiesteder. En håndfull mindre feriesteder ligger også på Laem Tong Beach.

Laem Tong Beach 5

Monkey Beach

Phi Phi Island Monkey Beach er kun tilgjengelig med båt eller kajakk fra Phi Phi Don. Det er ingen inngang for biler og fravær av veier som fører til den. Monkey Beach ligger på sørvestsiden av Tonsai Bay, omtrent 700 meter fra brygga. Det er en fantastisk 150 meter lang stripe med hvit pulveraktig sand omgitt av smaragdfarget vann.

Den skogkledde klippen er hjemsted for aper, som er der stranden har fått navnet sitt fra. Monkey Beach blir ofte forvekslet med Monkey Bay, et lignende sted som ligger på den andre siden av Phi Phi Don Island, rundt inngangen til Loh Dalum. Monkey Beach er ikke bare kjent for sine lodne innbyggere. Det er også kjent som et førsteklasses snorklested.

25A7adb2 E4f9 4548 Ad83 79E0800d61f2

Du kan besøke Phi Phi-øyene på vår spennende luksuriøse øyhopping. Send oss ​​gjerne en reiseforespørsel og få et uforpliktende tilbud.

Send reiseforespørsel

Delux Sea View - 03.jpg

15

dager

BESTILL ONLINE

SPAR 500 KR.

Phuket, Phi Phi & Koh Yao Yai - Luksus øyhopping
  • 4 netter i Phuket på 4-stjerners strandresort
  • Vakker strand, gode utflukter og koselige restauranter
  • 4 netter på Koh Phi Phi i en 4-stjerners luksusbungalow
  • Tropisk øyparadis med palmer og hvite sandstrender
  • 4 netter på Koh Yao Yai på unikt 4-stjerners resort
  • Autentisk øyliv, vakker strand og flotte utfluktsmuligheter
  • Inkl. flyreise med bagasje, hotell, transport og frokost

NOK 19 950

Fra NOK 19 350

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Zeavola Beach 5

10

dager
Barbent-luksus på Koh Phi Phi
  • 7 netter med 5-stjerners luksus på Koh Phi Phi
  • 10 hektar stort tropisk feriested 
  • Nær stranden og fine restauranter
  • Uforstyrret luksus, velvære og avslapning
  • Mange fasiliteter, spa-avdeling og utfluktsmuligheter
  • Inkl. flyreise med bagasje, hotell, transport og frokost

NOK 21 600

Fra NOK 20 000

Pris per person ved 2 voksne